Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Swiss Navy Silikonbasert Glidemiddel 118 ml var 1

Swiss Navy Silikonbasert Glidemiddel 118 ml

kr 419,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Swiss Navy er et deilig silikonbasert glidemiddel, som vil gi deg enda bedre sexopplevelser og gjøre dem mere nytelsesrike for både deg og partneren din. Mange andre silikobaserte glidemidler har en ganske tykk konsistens, men Swiss Navy er tynn i konsistensen og fordeles enkelt over huden. Glidemiddelet har en fantastisk glideevne, som gjør den velegnet til samleie og massasje. Bare en liten dose glidemiddel holder i lang tid. Swiss Navy er også god å bruke sammen med latekskondomer og sexleketøy som er laget i glass og metall. Den må ikke brukes sammen med sexleketøy i silikon, da dette kan ødelegge overflaten på sexleketøyet. Med Swiss Navy Silikonbasert Glidemiddel får du et glidemiddel som ikke tørker ut eller blir klissete. Glidemiddelet er duft- og smaksnøytral og den etterlater huden silkemyk.  Innhold: 118 ml silikonbasert glimiddel i høy kvalitet.

MerkeSwiss Navy
Produkt vekt (g)150
Volum (ml)118
IngredienserCyclopentasiloxane, Dimethicone, Tocopheryl Acetate (Vitamin E)
SmakIkke tilsatt smak
GlidemiddelbaseSilikonbasert
FargeKlar
EgenskaperBruk ikke sammen med silikonbaserte produkter, Parfymefri, Vegansk
Språk på emballasjeEngelsk
SKU14621
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Beste Silikonbasert glidemiddelet jeg har brukt
Eivind - 21. jul. 2020
Kjempe fornøyd. Må være et av de beste silikonbaserte glidemiddel på markedet. Utrolig god glideevne,varer lenge og skal lite til. Helt utrolig følelse ved bruk til onani og spesielt ved massering av penishodet. Jeg er selv ikke omskåret men vil tro at dette glidemiddelet vil være veldig bra for de som er det og som er avhengig av glidemiddel for behagelig onani. Har tidligere brukt Uberlube men vil si at Swiss Navy er bedre og ikke minst så er det mye rimeligere og flasken er mer praktisk med åpne/lukke funksjon på korken.
God glidemiddel
Peter - 8. jan. 2020
Vakkert og behagelig. Etterlater ikke hud irritert nęr kjųnnsorganer eller ved anal bruk. God effekt, som gleder alle parter.
0
Den beste massasjeoljen tilgjengelig
otto - 27. dec. 2018
Mine partnere og venninner som kommer til meg og får massasje har valgt Swiss Navy som absolutt beste oljen på markedet. Glatt i lang tid og ikke fettete, også flott for anallek.
0
Swiss Navy silikonbasert glidemiddel 118 ml
ramzan - 9. jan. 2020
Produktet er veldig bra. Den oppfyller mine forventninger 100 prosent – veldig fornųyd. Jeg anbefaler dette produktet og selgeren. Tusen takk.
0
Superbra
Anonymous - 13. mar. 2024
Den beste massasjeoljen på markedet
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful