TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Swiss Navy Silikonbasert Glidemiddel 118 ml var 1

Swiss Navy Silikonbasert Glidemiddel 118 ml

På lager

Levering: 2-5 hverdager

399,00 kr
Inkl. mva.

Oversikt

Swiss Navy er et deilig silikonbasert glidemiddel, som vil gi deg enda bedre sexopplevelser og gjøre dem mere nytelsesrike for både deg og partneren din. Mange andre silikobaserte glidemidler har en ganske tykk konsistens, men Swiss Navy er tynn i konsistensen og fordeles enkelt over huden. Glidemiddelet har en fantastisk glideevne, som gjør den velegnet til samleie og massasje. Bare en liten dose glidemiddel holder i lang tid. Swiss Navy er også god å bruke sammen med latekskondomer og sexleketøy som er laget i glass og metall. Den må ikke brukes sammen med sexleketøy i silikon, da dette kan ødelegge overflaten på sexleketøyet. Med Swiss Navy Silikonbasert Glidemiddel får du et glidemiddel som ikke tørker ut eller blir klissete. Glidemiddelet er duft- og smaksnøytral og den etterlater huden silkemyk.  Innhold: 118 ml silikonbasert glimiddel i høy kvalitet.

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Copyright © 2008-2023 Sinful