TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

Silikonbaserte glidemidler

Silikonbaserte glidemidler er silkeglatte og myke, og best av alt: de tørker aldri ut! Silikonglidemiddel er perfekt til både sex, onani og massasje, men har også mange andre bruksområder. Visste du for eksempel at de også er velegnet å bruke etter intimbarbering? Finn din favoritt blant det store utvalget her på siden.

Silikonbaserte glidemidler for den aller ypperste nytelse

Bruk et silikonbasert glidemiddel

Du har sikkert hørt det før: glidekrem kan være med på å øke gleden og opplevelsen i sexlivet. Dette gjelder spesielt hvis kvinnen ikke produserer spesielt mye sekret av seg selv, eller hvis dere vil gi dere i kast med anale eventyr. Men har dere noensinne fått en real opplæring i hvilken type glidemiddel dere skal velge? Ikke det nei? Det tenkte vi nok.

Det finnes utrolig mange forskjellige glidemidler å velge mellom, og noen ganger kan det være vanskelig å finne ut hvilke typer som er å foretrekke over andre. Det første dere trenger å vite, er at silikonbaserte glidemidler er den typen som er aller aller best til et helt vanlig samleie. Dette skyldes at silikonbaserte glidemidler ikke tørker ut på samme måte som noen av de andre variantene som finnes på markedet. Dette sikrer at det glir lett og elegant igjennom hele samleiet uansett hvor lenge det varer.

Silikon glidemidler har en nesten fløyelsaktig konsistens når man tar på det. Og det er nettopp denne egenskapen mange par setter pris på, og som dermed er bakgrunnen for at mange har en av slagsen liggende i nattbordskuffen.

…men ikke sammen med sexleketøy

Som overskriften røper, er denne typen glidekrem ikke alltid den mest hensiktsmessige varianten å bruke når du eller dere vil leke med sexleketøyet deres. Det kan være fristende, bevares, for den silkemyke fornemmelsen er selvfølgelig fristende å overføre til favorittleketøyet.

Men selvom dette er hovedregelen, betyr det ikke at silikonglidemidler er forbudt område sammen med alle typer sexleketøy. Det er nemlig noen typer du godt må kombinere med den lekre, myke kremen. Leketøy av plast, glass eller metall kan uten problemer kombineres med silikonglidemidler. Det eneste du skal sikre deg, er at det sexleketøyet du vil leke med, ikke også er av silikon. Silikon reagerer nemlig på silikon, og dermed vil et silikonbasert glidemiddel ødelegge leketøy med samme overflate.

Det dere derimot bør gå etter når dere vil leke med sexleketøy med silikonoverflate, er en vannbasert type.

Glidekremen som føles deilig mot huden

Som vi allerede har nevnt, har silikonbaserte glidemidler en helt unik, myk og deilig fornemmelse når man tar det på hendene. Derfor er den også det opplagte valget å bruke når man skal ha samleie, og ønsker en så myk og deilig opplevelse som mulig.

Det er dog ikke kun dette denne kremen er velegnet til. Den er også fenomenal til massasje, nettopp fordi den glir lett og smidig over huden. Derfor er den også opplagt i de stunder som starter med en deilig massasje, og ender i en mer intim stund, enten med intimmassasje, eller samleie.

Finn deres personlige favoritt her på siden, sånn at dere kan komme i gang med en sanselig og deilig opplevelse godt hjulpet av silikon glidemiddelet. Mangler dere flere produkter som kan piffe opp sexlivet litt ekstra, kan dere naturligvis finne det hele hos Sinful. Vi selger utelukkende produkter av høyeste kvalitet, som kan være med til å inspirere dere til et morsommere og mer lekende og fantasifullt sexliv.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful