TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

Kondomglidemiddel

Mange av våre glidemidler er spesielt velegnet til å bruke sammen med kondomer. Glidekrem til kondomer kan bidra til økt nytelse under samleie, bl.a. ved å gjøre det hele glattere og mer behagelig. Bruk av glidekrem kan være med på å heve sexopplevelsen både for deg og din partner, og ikke minst sikre en sikker sexopplevelse.

Velg et kondomglidemiddel for sikker sex

Glidemiddel til kondom? Funker ikke alle glidemidler da?

Å bruke kondom er en god ide hver gang du har sex med en ny partner. Hvis det ikke er andre prevensjonsmetoder i spill, er gummi et absolutt must, både for å unngå seksuelt overførbare sykdommer og uønsket graviditet. I tillegg er det definitivt en god idé å bruke den når du vil ha analsex. De fleste kondomer er allerede smurt inn med en liten mengde glidemiddel inne i pakken de kommer i, men siden sex alltid er bedre når det er rikelig med smøring, anbefales det å smøre den ytre overflaten av kondomet separat med glidekrem. Og for det formålet trenger du et kondomsikkert smøremiddel. For visste du at ikke alle glidekremer er kompatible med kondomer?

Et glidemiddel til kondom er et smøremiddel som vanligvis er vannbasert, men det finnes også silikonbaserte alternativer. Det du aldri skal bruke, er et oljebasert glidemiddel sammen med kondom, da det kan ødelegge overflaten på gummien slik at det er risiko for at det kan gå i stykker under bruk. Så sørg for å ha et kondomglidemiddel for hånden når du skal ha sex med kondom på.

Et kondomsikkert glidemiddel fungerer også sammen med sexleketøy

Som en tommelfingerregel kan du gå ut i fra at hvis smøremidlet er kondomsikkert, er det også sikkert å bruke det sammen med et sexleketøy. Et unntak fra denne regelen er silikonbaserte smøremidler, som ikke bør brukes sammen med leketøy av silikon, da de kan reagere med hverandre og skade overflaten til leketøyet. Imidlertid er du alltid trygg med vannbasert glidemiddel som er kompatibel med det aller meste sexleketøysmateriale. Velg et silikonbasert glidemiddel når du har sex uten leketøy eller hjelpemidler, eller når du bruker leker laget av glass, metall eller hardplast.

For analsex bør du velge et kondomglidemiddel som er designet spesielt for analbruk fordi det har en tykkere konsistens enn normale glidemidler. Analglidemidler holder lenger, noe som absolutt er et pluss ved analsex. Anus skaper nemlig ikke noe naturlig smøring slik som skjeden gjør, så rikelig med glidemiddel til kondom anbefales på det sterkeste til anal lek.

Glidemidler som er kondomsikre til onani

Du lurer kanskje på hvorfor noen vil bruke kondom til onani? Den viktigste grunnen for de fleste er nok å unngå søl. Det er kanskje ikke så ille når du har samleie, men hvis du bruker et sexleketøy til onani, og spesielt hvis det leketøyet er en sexdukke eller et annet sexleketøy som krever en litt mer omfattende rengjøringsrunde, vil en kondom spare deg for mye stress. Også her er et glidemiddel til kondom et godt valg, for lek med sexleketøy er alltid mye bedre med god gli.

Sinful tilbyr et bredt utvalg av kondomglidemiddel tilpasset til en masse forskjellige bruksområder. Hvis du er usikker på hva som er best for dine behov, er du alltid velkommen til å kontakte vår ekspert kundeservice. Vi vil veldig gjerne hjelpe deg. Og hvis vi ikke har akkurat det produktet du leter etter, bør du også ta kontakt med vår kundeservice, slik at vi kan finne ut om vi kan ta det inn i vårt produktsortiment.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful