Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Vixen Creations Randy VixSkin Dildo 15 cm var 1

Oversikt

Få en fyldig og naturlig diloopplevelse med Randy dildoen fra det populære kvalitetsmerket Vixen Creations.

Med sine 14 cm, den lette krumningen og en diameter på 5,8 cm er Randy skapt til deg som ønsker en kortere dildo, som fyller deg godt ut enten vaginalt eller analt.

Vixen dildoer er kjent som dildoenes Rolls Royce og er det nærmeste du kommer følelsen av “den ekte varen”.

Perfekt balanse mellom myk overflate, fleksibel positur og indre hardhet, så den kjennes virkelig og behagelig ut å bruke uten å gå på kompromiss med den viktige stimuleringen.

Det unike VixSkin-silikonet, det markerte penishodet, realisiske årer og detaljer understreker den naturtroe følelsen.

Stor sugekopp gjør den ytterst godt egnet til håndfri lek eller til deres strap-on eventyr, selv om den naturligvis gir like stor tilfredsstillelse uten seletøy.

Håndlaget i USA.

MerkeVixen Creations
Produkt vekt (g)364
Full lengde (cm)15
Innførbar lengde (cm)14
Diameter (cm)2.8
PrimærmaterialeSilikon
FargeBeige
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeEngelsk
SKU17111
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Et rovdyr
Anal lover - 17. dec. 2017
Etter å ha varmet opp anus med Vixskin Buck, var det på tide å dra fram Randy, brukte MYE vannbasert fist glide-middel (Boy butter) og lot den skli inn, til min overaskelse gled hodet uanstrengt inn, den formelig slukte analen min og den gravde seg inn til basen buttet mot anus, og en sinnsyk deilig følelse av å være fyllt helt til maks. og det var ikke ubehagelig , total anal-safe hvis du gjør ting riktig og ikke er nybegynner. Dette er for viderekommende hvis brukes analt.
Overpriset, men helt fantastisk!
HoneyBunny - 19. oct. 2020
Materialet er HELT fantastisk: Det myke materialet gjųr den supermyk og behagelig å bruke. Materialet er av den deiligste kvalitet og det glir fantastisk med glidemiddel. Stųrrelsen er ikke til å spųke med. Den ser like mye ut som en stor buttplugg som en dildo. Mykheten gjųr også at den store stųrrelsen ikke fųles så skremmende, og den glir overraskende lett inn. Den er superenkelt å rengjųre. «Finnes det en dildo som er verdt 900 kr?», må man da spųrre seg selv. Jeg synes den er overpriset.
0
Det er tykkelsen som teller
Lou - 23. dec. 2019
Som alle Vixen Creations produkter i VixSkin er denne dildoen ekstremt behagelig, den litt klissete fųlelsen forsvinner med en gang når du bruker glidemiddel (kroppens egen eller fra flaske) og fųles helt fantastisk inni. Materialet varmes raskt opp av kroppen, men enda bedre er det om du varmer det på forhånd, ved f.eks. å koke det. Kanskje ikke for spontan lek, men det fungerer! Det at materialet er så mykt sammen med den glatte teksturen gjųr at dildoen til tross for tykkelsen ikke fųles ubehagelig selv i starten, selv for de som er litt mer fųlsomme der nede. Men nybegynneren bųr forberede seg skikkelig for sikkerhets skyld! Totalt sett får dette produktet toppkarakter, hadde vanskelig for å finne noe som var tykt uten å vęre en halv meter langt! Gir den imidlertid 4/5 stjerner på grunn av prisen, selv om den absolutt er verdt det. Det er et luksusprodukt, og det er vanskelig å bruke i en sele på grunn av klebrigheten, og på grunn av stųrrelsen er det vanskelig å få den gjennom o-ringen. Det er imidlertid mulig, spesielt hvis du har en sele med utskiftbare ringer. Kan anbefale denne til alle som mener tykkelse er viktigere enn lengde <3
0
Veldig hyggelig
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg hadde bestillingen min raskt i veldig god stand emballasjen er diskret ingenting lar deg vite hva som er inni. Randy-dildoen er myk å ta på samt en behagelig følelse av å gli gjennom hele innsettingen med smørende gel til basen og føler seg godt fylt og opplever et behagelig velvære med sin diameter på 6 centimeter. Dildoen kunne ha vært 3 centimeter lengre, men det er en personlig mening, ellers er det ingenting å klage på totalt sett. Jeg vil anbefale den på det sterkeste til fremtidige kjøpere.
Maskinoversettelse fra sinful.fr
Fornøyd og tilfreds
Anonymous - 13. mar. 2024
Pakken kom i en diskret emballasje umulig å vite hva det inne og i meget god stand. For Randy Dildo et rent vidunder bare ved å se det vi allerede ønsker å introdusere det er berøringen er behagelig og myk, med sin kurve og en god diameter på 6 cm hva du skal føle deg fylt sin størrelse på 15 cm kommer til å bli plassert på det gode stedet etter en god smøring, etter min mening størrelsen kunne ha hatt 3 til 4 ekstra centimeter i høyden, En gang inne ville jeg ikke ta den ut igjen for å få mest mulig ut av stimuleringen av disse sjenerøse breddemålene. Jeg anbefaler det på det sterkeste til fremtidige kjøpere. For mer komfort smøre sjenerøst før innsetting av vakre og myke leketøy. Enkel å bruke, rengjør med varmt vann og såpe før og etter bruk. Ha det gøy med det som jeg gjør.
Maskinoversettelse fra sinful.fr

Vixen Creations Randy VixSkin Dildo 15 cm

Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00kr 74,25
Inkl. mva.
kr 1 595,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful