Sexspill

Sexspill er like underholdende som de er pirrende, og kan bidra til å skape spenning i sexlivet. De kan også brukes til å utfordre hverandres grenser og bli bedre kjent med hverandres kropper. Blant vårt store sortiment finner dere både kortspill, brettspill og terningspill.

Mest solgte produkter

Alle produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Merke
Bijoux Indiscrets (1)
Bohema Games (1)
Creative Conceptions (20)
Jade Goddess (1)
Kama Sutra (1)
Kheper Games (9)
Lovers Premium (2)
Monogamy (2)
Playwivme (1)
Sexy 6 (4)
Sinful (4)
Tease & Please (18)
Tingletouch Games (5)
Vis alle 70 produkter
Du har sett 42 av 70 produkter
Vis flere

Sexspill - intim og pirrende underholdning

Gi et sexspill i gave

Et sexspill er et intimt og pirrende spill for deg og partneren din. Det er perfekt for dere som vil gi sexlivet et friskt pust eller som bare elsker å leke i soverommet.

Hvis du vil overraske partneren din med en erotisk gave, vil hun eller han garantert sette pris på et sex spill. Det er både underholdende og frekt, og vil gi dere utfordringer som får temperaturen i rommet til å stige med flere grader etterhvert som spillet utvikler seg. Se hvor lenge dere klarer å holde på før dere kaster dere over hverandre i ren kåthet.

Sexpill kan også gis til andre enn partneren din. Hva med å gi et i gave til venninnen din som har snakket om at hun vil eksperimentere mer med partneren sin, eller ta det med som en frekk overraskelse til et utdrikningslag?

Hvis det derimot ikke passer inn i festlighetene eller er uegnet som venninnegave, vil det garantert være en god samtalestarter for deg og partneren din. Det er de færreste som synes det er enkelt å snakke åpent om sexleketøy og hva man liker i sengen. Men et sexspill kan gjøre det lettere å være åpen om preferanser og fantasier fordi de blir italesatt gjennom spillets oppgaver eller spørsmål. Det er altså ikke bare et erotisk hjelpemiddel, men kan også styrke forholdet deres.

Sex spill gjør kvelden morsommere

Foretrekker dere brettspill, kort eller terninger? Blant vårt store utvalg av sex spill finner dere noe for enhver smak! Vi har for eksempel det populære og kjente Monogamy spill som har vunnet adskillige tester og priser, men dere finner også spill som hjelper med å snakke om sex og forbedre kommunikasjonen i parforholdet, samt en rekke sexy spill til fetisj- og bondage-entusiaster.

Utforsk for eksempel våre frekke kortspill hvis dere vil ha et kompakt og reisevennlig sex spill som dere kan ta med dere på helgeturen. Eller prøv en av de mange terningspillene, som kan brukes under forspill eller som inspirasjon til nye og spennende sexstillinger.

Vi har også et bredt utvalg av erotiske brettspill som gir dere massevis av morsomme og sexy utfordringer. Gi spillkvelden en frekk vri med et av våre mange sex spill og nyt følelsen av å tape eller vinne - begge deler er like pirrende.

Ønsker dere mer fordypelse eller en bredere forståelse av kropp og seksualitet, anbefaler vi å gå på oppdagelse i vårt fortreffelige utvalg av erotiske bøker. De inneholder både inneholder interessante fakta og nyttige tips og tricks fra noen av verdens førende sexologer.

Piff opp sexlivet med et erotisk spill

Savner du mer intimitet i forholdet? Da kan et erotisk spill, enten i form av et morsomt brettspill eller et kinky terningspill, være løsningen. Når dere utfordrer hverandre til å leke mer vil dere oppleve at gløden i forholdet tennes igjen og at dere får mer lyst på hverandre. Det gir dere også muligheten til å prøve nye ting som dere kanskje aldri har tenkt på før, og kan dermed berike sexlivet deres med et større arsenal av teknikker og metoder.

Når du skal kjøpe et erotisk spill bør du tenke over hvordan du og partneren din ønsker å leke. Vil dere overlate kveldens aktiviteter til tilfeldighetene er et terningspill utmerket. Foretrekker dere derimot å leke på en bestemt måte kan dere velge et temabasert erotisk spill som utforsker for eksempel bondage.

Hvis du fremdeles er i tvil om hvilket erotisk spill som passer best til dere, kan du ringe eller sende en e-post til våre hyggelige og kompetente kunderådgivere. De sitter klare til å hjelpe deg hver dag hele uken. Du kan også lese hva andre kunder synes om produktene ved å klikke deg inn på hvert enkelt spill og scrolle ned til 'Anmeldelser'.

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no