TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 499 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 499 kr

Roseblader

Planlegger du en romantisk kveld med partneren din? Gjør det til en kveld dere aldri vil glemme med roseblader. På denne siden finner du et utvalg av kunstige roseblader, som dere kan bruke til å gjenta suksessen gang etter gang. Legg bladene på sengen før du inviterer partneren din med inn i soverommet, og by opp til en het kveld mellom laknene.

Roseblader - får romantikken til å blomstre i soverommet

Romantisk kveld i sikte

Se for deg en romantisk kveld med kjæresten din. Dere har spist et godt måltid og fått et par glass vin, sittet og snakket om løst og fast, og du kan merke at det bygger seg opp en erotisk stemning mellom dere. Du tar derfor kjærestens hånd i din og leder veien mot soverommet, der du tidligere redde opp sengen og strødde en bukett med roseblader over sengeteppet. I det døren går opp og kjæresten din får se alt du har gjort for henne, kan du allerede si at tjenesten vil bli gjengjeldt, og at dere har en lang og het natt foran dere.

Men… slike friske roseblader smitter jo av på sengetøyet! Så snart dere begynner å rulle rundt på sengen vil sengetøyet, som en gang var hvitt, ta farge av de røde bladene. I og kampens hete, vil bladene kunne falle ned mellom sengen og gavlen, eller helt ned under sengen hvor de blir liggende å visne og langsomt forråtner. Det høres vel ikke særlig gøy ut å måtte rydde og vaske opp senere? Heldigvis finnes det en enklere løsning: kunstige roseblader.

Kunstige roseblader gjør allting bedre

Tanken om å rulle rundt i en seng strødd med roseblader tiltaler de aller fleste, og kanskje spesielt kvinner. Men som vi var inne på tidligere, kan det være et ordentlig strev å rydde opp etterpå hvis man bruker blader fra ekte roser. Men vi i Sinful synes ikke at du skal snytes for den romantiske stemningen som roseblader kan bidra til å skape, og derfor tilbyr vi kunstige varianter som fremstår svært naturtro. De kunstige bladene er allerede løse og kan derfor strøs enkelt utover sengen - i motsetning til levende blomster som bladene må nappes ut fra.

En annen fordel med kunstige roseblader er at de kan brukes flere ganger. Du behøver derfor ikke kjøpe nye hver gang du vil gjøre noe romantisk for kjæresten din, men kan i stedet finne frem bladene fra sist gang, som fremdeles ser like fargerike og flotte ut. Du kan også strø bladene rundt andre steder i hjemmet for å skape en romantisk stemning som vil invitere til nye erotiske opplevelser. Hva med å legge blader rundt på badet og fylle badekaret med deilig, varmt vann? Det vil sikkert kjæresten din sette pris på etter en lang arbeidsdag.

Sprit opp forspillet med erotisk tilbehør

Roseblader alene kan ikke gjøre kvelden romantisk. Men med litt god mat og drikke, og kanskje et par ekstra “rekvisitter”, kan du i hvert fall sørge for at alt er lagt til rette for det. Og hvis det er noe, utover roseblader, som får temperaturen til å stige i soverommet, så er det sexy undertøy. Hos oss finner du derfor et stort utvalg av pirrende undertøy til både menn og kvinner, som det dessuten er lett å komme ut av, eller som gjør det mulig å beholde undertøyet på under samleiet, så dere ikke blir nødt til å stoppe opp i midt i leken.

Et annet erotisk tilbehør som, i likhet med roseblader, kan få romantikken til å blomstre er massasjeoljer og massasjelys. Bruk for eksempel en deilig, velluktende massasjeolje til å gi partneren din en erotisk massasje. Du kan også tenne et massasjelys som du lar brenne i noen minutter så oljen blir flytende, for deretter å bruke oljen til å massere partnerens kropp. Og hvis dere befinner dere i det lekne hjørnet, kan dere jo ta frem et erotisk spill for litt ekstra frekk underholdning.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful