Pump Worx Målbar Penispumpe
Pump Worx Målbar Penispumpe
kr 299,00
3 for 600,-

Pump Worx Målbar Penispumpe

3.6 (4)
Tilbake på lager den 05.06.2023 - Kontakt kundeservice for å få opplyst leveringsdato.
3 for 600,-
kr 299,00
Oversikt
Beskrivelse

Pump Worx målbare Penispumpe lar deg få en hardere og mer langvarig ereksjon. Med denne versjonen kan du også måle den voksende effekten.
 
Når du skaper et vakuum rundt penisen din, øker blodtilførselen og dermed også størrelsen på penisen. Penispumpen er ideell å bruke i forbindelse med masturbasjon og sex.
 
Pumpen leveres med en penisring som kan brukes sammen med pumpen for en optimal effekt. Ringen er svært elastisk og passer til en penis med en diameter opptil 8,5 cm.
  
For å få optimale resultater bør du starte rolig. Påfør litt vannbasert glidemiddel på bunnen av pumpen, sett inn penisen din og start å pumpe. Penisstørrelsen din vil forsiktig øke.

Detaljer

MATERIALE: ABS-plast.
FTALATFRI: Ja.
LENGDE: 23,5 cm.
DYBDE: 20 cm.
INDRE DIAMETER: 5 cm.
PASSER TIL: De fleste penisstørrelser.
DIAMETER, PENISRING: Opptil 8,5 cm (svært elastisk).
FØLGER MED: Penisring.
BRUKSANVISNING: Engelsk.

VARENUMMER: 12558.
Anmeldelser
3.6
5
4
3
2
1

Les betingelsene her

Del din mening
Anmeldelser (4)
Bør prøves

Min første penispumpe. En litt spesiell følelse første gang du bruker den, men du venner deg til den. Fungerer som den skal.

-
5 4 1
Anbefales

Denne penispumpen fungerer akkurat som den skal, og den anbefales på det sterkeste

-
5 4 1
Anbefales?

fint produkt er det sikkert, spesielt med tanke på prisen. det eneste er at jeg ser på produktet at det er den relativt korte slangen. men ellers veldig bra, og igjen kan anbefales.. Glidemiddel ville ikke vært en dårlig idé, Les mer

-
5 5 1
Svak pumpe

Selve håndpumpen er altfor bløt. Den klarer ikke å trekke seg tilbake og lage vakum som skal strekke penis i full lengde + litt til. Jeg hadde en eldre penispumpe, og tok og flyttet selve pumpen/belgen over på denne nye. Da fungerer den meget bra. Har du ikke noen annen pumpe, er denne ikke å anbefale da den ikke har noe trekkraft. Gå for endyrere pumpe. Les mer

-
5 1 1
Fordeler

Du vil kanskje også like:

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no