TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
 • TickRask og diskret levering
 • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

  Sex Toys

  Sex toys har de senere år blitt et utrolig populært tilskudd rundt omkring i de norske soverom. Vi har Skandinavias største utvalg av sex toys til menn, kvinner og par i alle mulige former og farger, og med alle mulige funksjoner og nytelsesmuligheter.

  Mest solgte produkter

  Sex Toys til alle typer pirrende og frekke leker

  Sex Toys til kvinner

  Er du kvinne og har du lyst til å utforske din seksualitet eller gi din seksuelle hverdag litt ekstra krydder? Da bør du gå på oppdagelse i vårt gigantiske og frekke univers av Sex Toys. Her venter en vidunderlig verden av tilfredsstillelse på deg. Liker du kraftige vibrasjoner, intens pirring og stimulering av klitoris, kan du med fordel undersøke vårt fantastisk store utvalg av vibratorer.

  I tillegg til den absolutte must-have til nattbordsskuffen, nemlig Womanizer, finner du blant annet en rekke Magic Wands, kraftfulle mini vibratorer som passer perfekt i håndveska, deilige dildovibratorer som fås i allverdens former og farger, effektive vibratoregg, samt unike og spesialdesignede G-punktvibratorer.

  Liker du innvendig stimulering, anbefaler vi at du tar en nærmere titt på våre mange dildoer, som fås både i glass, i et realistisk look, med sugekopp og som strap-on.

  Finn også markedets største og beste utvalg av sex toys til frekk og pirrende analleker, samt vaginakuler til både trening og langvarig seksuell nytelse. Uansett om du er singel eller i et forhold, har vi garantert det helt rette sex toy til deg! Bruk din dildo, vibrator, vaginakule, butt plug eller G-punktsvibrator til frekk solo-lek eller i et deilig og lekent selskap med en partner.

  Sex Toys til menn

  Singel eller i et parforhold? Gi sexlivet ditt en boost med et sex toy menn, og ta nytelsen til helt nye høyder. På Nordens største, erotiske webshop forhandler vi alle de førende og populære brands innenfor sexleketøy, slik som TENGA, Fleshlight, Velve og Fun Factory. Vi hjelper deg med å finne ditt unike sex toy i dag, uansett om du er ute etter det helt riktige sexleketøyet til pirrende alene-opplevelser eller som et frekt supplement under sex sammen med en partner.

  Blant alle de mange onaniproduktene vi har i vårt sortiment, finner du et stort utvalg av populære fleshlights, realistiske rumper og vaginaer, naturtro sexdukker, skjønne Virtual Reality, enestående blowjobsimulatorer, deilige penisvibratorer, bestselgende flip holes, sleeves og onanihandjobs. Tenner du på analstimulering, kan du med fordel utforske det fremragende sortimentet vi har av butt plugs, vibratorer og analdildoer til nybegynnere men også selvfølgelig til øvede.

  Eksperimentér med penissleeves, penispumper, penisforlengere eller vibrerende penisringer. Tre inn i en fantastisk verden av lyst og lek, og oppnå bedre sex, langvarig nytelse og mer intense orgasmer - alene eller sammen med din sexpartner. Kun fantasien setter grenser!

  Sex toys til par

  Trenger du og partneren din litt ny energi til å piffe opp lakengymnastikken? Utforsk sex toys til par! Her på siden finner dere et megastort utvalg av spennende og pirrende sexleketøy beregnet til intens og langvarig nytelse for par.

  Prøv eksempelvis ett av de mange fjernbetjente bestsellerproduktene vi har på lager, sånn som det testvinnende LELO Lyla 2 vibratoregg, og gi din bedre halvdel lekne orgasmer i full offentlighet eller hjemme i soverommet. Eller oppnå frekke og eksplosive dobbeltorgasmer - begge to - med den prisvinnende We Vibe Sync vibrator, som stimulerer både hennes G-punkt og klitoris samt hans penis under samleie.

  Få den ultimative seksuelle par-opplevelse med en av de populære, bestselgende sex toys bokser, som inneholder alt dere måtte trenge til en deilig gjensidig nytelse. Eksperimentér med flyvende, frekk elskov i en huske, eller kast dere ut i kinky bindeleker med manchetter, spreadbarer og blindfolds.

  Gå på oppdagelse i velsmakende glidekremer og forvandle kroppene deres til innbydene måltider, ta springet ut i kinky pisk og spank, eller legg opp til en brennvarm game night med et erotisk brettspill og blås litt fornyet liv inn i kjærligheten og intimiteten. Finn de nye sex toys i dag og utlev fantasiene.

  Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

  Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

  Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

  TickRask og diskret levering
  TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  posten
  helthjem
  VISA
  Mastercard
  vipps
  PayPal
  Klarna

  Rask levering

  posten
  helthjem

  Sikker betaling

  VISA
  Mastercard
  vipps
  PayPal
  Klarna

  Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

  Alle modellene er over 18 år.

  Copyright © 2008-2024 Sinful