Sex Toys

Sex toys er i de senere år blitt et utrolig populært tilskudd rundt omkring i de norske soverom. Flere og flere, både kvinner, menn og par, velger å bruke et erotisk sex toy som supplement til sitt sexliv, eller som litt ekstra krydder til singellivet. I vår sexshop online finner du et bredt utvalg av sex toys i alle mulige former og farger, og med alle mulige funksjoner og nytelsesmuligheter - Dildos, vibratorer, penisringe, sexdukker og mye mer. 

Vi har Skandinavias største utvalg til menn, kvinner og par. Vi er alltid oppdaterte på hvilke trender som finnes på markedet, og tilbyr sex toys i norge fra hele verden. Vi er opptatt av at kvaliteten alltid skal være i høysetet på de produktene vi selger, og vi produserer til og med vårt eget sexleketøy. 

Velg sexleketøy fra populære merker som LELO, Womanizer, Satisfyer, Fleshlight eller Clone-a-Willy, eller ta en titt på våre egne merker som Baseks, Obaie eller Kaerlig. Våre egne merker blir utviklet på bakgrunn av våre kundefavoritter og med en høy kvalitetsstandard, som gir deg en lekker opplevelse hver eneste gang du bruker dem.

Mest populære
0
Filter
Egenskaper
Vegan (1)
Kapasitet
Ladetid
Omkrets
Kondom lengde
Kondom tykkelse
Kondom bredde
Indre dybde
Indre diameter
Innførbar lengde
Glidemiddelbase
Water based (4)
Glidemiddelets funksjon
Masturbation (4)
Strømkilde
1 x AA (Not included) (4)
1 x AAA (Not included) (2)
1 x CR1620 (Included) (1)
1 x CR2032 (Included) (5)
1 x MN21/A23 (Included) (1)
1 x N/LR1/SUM5 (Included) (2)
2 x AA (Not included) (2)
2 x AAA (Included) (2)
2 x AAA (Not included) (3)
2 x LR41/AG3 (Included) (1)
3 x AA (Not included) (1)
3 x LR44/AG13 (Included) (1)
4 x AA (Not included) (1)
EU-plug (3)
Magnetic USB-charger (26)
USB-charger (35)
Pris
På tilbud
Materiale
ABS-plast (17)
Aluminium (1)
Borosilicate glass (3)
Elastomer (1)
Glass (2)
Polycarbonate (1)
PVC (7)
Silikon (81)
Stål (2)
TPE (21)
TPR (7)
Vinyl (1)
Product Sub Type (ny)
Anal Dildo (2)
Body Pump Set (1)
Bullet Vibrator (4)
Butt Plug (5)
Butt Plug Set (4)
Clitoral Suction Vibrator (13)
Clitoral Vibrator (4)
Couple's Vibrator (1)
Create Your Own Dildo (1)
Dildo (2)
Dildo Vibrator (1)
Dual Vibrator (4)
Egg Masturbator (9)
Egg Vibrator (5)
Erotic Game (1)
G-Spot Dildo (1)
G-Spot Vibrator (4)
Glass Dildo (2)
Kegel Balls (4)
Kegel Balls Set (2)
Lay-On Vibrator (2)
Magic Wand Vibrator (7)
Masturbator (15)
Penis Pump (1)
Penis Ring (4)
Penis Ring and Ball Strap (1)
Penis Ring and Butt Plug (2)
Penis Ring Set (1)
Penis Stroker (1)
Penis Vibrator (3)
Prostate Massager (8)
Rabbit Vibrator (9)
Realistic Dildo (1)
Sex Swing (1)
Sex Toy Set (2)
Strap-On Dildo (1)
Strapless Strap-On Dildo (4)
Suction Cup Dildo (3)
Vibrating Panties (1)
Product Type (ny)
Anal Dildo (2)
Butt Plug (11)
Cloning Kit (1)
Dildo (14)
Erotic Game (1)
Kegel Ball (6)
Masturbator (25)
Penis Vibrator (3)
Prostate Stimulation (8)
Pump (2)
Sex Swing (1)
Sex Toy Set (2)
Vibrator (55)
Egenskaper
Appstyrt (1)
Batteridrevet (16)
Fjernstyrt (18)
Oppladbar (70)
Regulerbar (2)
Reiselås (9)
Seletøyvennlig (5)
Vanntett (79)
Varmefunksjon (1)
Størrelse
L (1)
M (1)
S (1)
Erogen sone
Vagina (44)
Klitoris (58)
G-punkt (21)
Anus (29)
Bryster (1)
Kropp (7)
Prostata (13)
Penis (49)
Brukstid
Volum
Bredde
Merke
Amaysin (3)
Aneros (1)
Arcwave (1)
Autoblow (1)
B Swish (2)
Bathmate (2)
CalExotics (4)
Clone-A-Willy (1)
Crystal Jellies (1)
Doc Johnson (2)
Doxy (1)
Fetish Fantasy (1)
Fifty Shades of Grey (1)
Fleshlight (8)
Fun Factory (10)
GoGasm (1)
Hot Octopuss (4)
Icicles (1)
Javida (1)
Je Joue (3)
Jopen (1)
Lelo (12)
Lelo (4)
Marc Dorcel (4)
Master Series (1)
Monogamy (1)
Mr. Membr (3)
Nexus (1)
Nexus (1)
NMC (1)
Nu Sensuelle (1)
Ohmibod (1)
PalmPower (1)
Private Tube (3)
Realistixxx (1)
Realov (1)
Rimba (1)
Rocks Off (5)
Satisfyer (20)
Screaming O (1)
Sinful (19)
Sinful Æsker (2)
Strap-on-Me (3)
Tenga (7)
ToyJoy (2)
Tracy´s Dog (2)
Velve (1)
We-Vibe (1)
You2Toys (4)
Lengde
Diameter
Vis alle 152 produkter
Du har sett 42 av 152 produkter
Vis flere

Sex Toys til alle typer pirrende og frekke leker

Sex Toys til kvinner

Er du kvinne og har du lyst til å utforske din seksualitet eller gi din seksuelle hverdag litt ekstra krydder? Da bør du gå på oppdagelse i vårt gigantiske og frekke univers av Sex Toys. Her venter en vidunderlig verden av tilfredsstillelse på deg. Liker du kraftige vibrasjoner, intens pirring og stimulering av klitoris, kan du med fordel undersøke vårt fantastisk store utvalg av vibratorer. I tillegg til den absolutte must-have til nattbordsskuffen, nemlig Womanizer, finner du blant annet en rekke Magic Wands, kraftfulle mini vibratorer som passer perfekt i håndveska, deilige dildovibratorer som fås i allverdens former og farger, effektive vibratoregg, samt unike og spesialdesignede G-punktvibratorer. Liker du innvendig stimulering, anbefaler vi at du tar en nærmere titt på våre mange dildoer, som fås både i glass, i et realistisk look, med sugekopp og som strap-on. Finn også markedets største og beste utvalg av sex toys til frekk og pirrende analleker,  samt vaginakuler til både trening og langvarig seksuell nytelse. Uansett om du er singel eller i et forhold, har vi garantert det helt rette sex toy til deg! Bruk din dildo, vibrator, vaginakule, butt plug eller G-punktsvibrator til frekk solo-lek eller i et deilig og lekent selskap med en partner.

Sex Toys til menn

Singel eller i et parforhold? Gi sexlivet ditt en boost med et sex toy menn, og ta nytelsen til helt nye høyder. På Nordens største, erotiske webshop forhandler vi alle de førende og populære brands innenfor sexleketøy, slik som TENGA, Fleshlight, Velve og Fun Factory. Vi hjelper deg med å finne ditt unike sex toy i dag, uansett om du er ute etter det helt riktige sexleketøyet til pirrende alene-opplevelser eller som et frekt supplement under sex sammen med en partner. Blant alle de mange onaniproduktene vi har i vårt sortiment, finner du et stort utvalg av populære fleshlights, realistiske rumper og vaginaer, naturtro sexdukker, skjønne Virtual Reality, enestående blowjobsimulatorer, deilige penisvibratorer, bestselgende flip holes, sleeves og onanihandjobs. Tenner du på analstimulering, kan du med fordel utforske det fremragende sortimentet vi har av butt plugs, vibratorer og analdildoer til nybegynnere men også selvfølgelig til øvede. Eksperimentér med penissleeves, penispumper, penisforlengere eller vibrerende penisringer. Tre inn i en fantastisk verden av lyst og lek, og oppnå bedre sex, langvarig nytelse og mer intense orgasmer - alene eller sammen med din sexpartner. Kun fantasien setter grenser!

Sex toys til par

Trenger du og partneren din litt ny energi til å piffe opp lakengymnastikken? Utforsk sex toys til par! Her på siden finner dere et megastort utvalg av spennende og pirrende sexleketøy beregnet til intens og langvarig nytelse for par. Prøv eksempelvis ett av de mange fjernbetjente bestsellerproduktene vi har på lager, sånn som det testvinnende LELO Lyla 2 vibratoregg, og gi din bedre halvdel lekne orgasmer i full offentlighet eller hjemme i soverommet. Eller oppnå frekke og eksplosive dobbeltorgasmer - begge to - med den prisvinnende We Vibe Sync vibrator, som stimulerer både hennes G-punkt og klitoris samt hans penis under samleie. Få den ultimative seksuelle par-opplevelse med en av de populære, bestselgende sex toys bokser, som inneholder alt dere måtte trenge til en deilig gjensidig nytelse. Eksperimentér med flyvende, frekk elskov i en huske, eller kast dere ut i kinky bindeleker med manchetter, spreadbarer og blindfolds. Gå på oppdagelse i velsmakende glidekremer og forvandle kroppene deres til innbydene måltider, ta springet ut i kinky pisk og spank, eller legg opp til en brennvarm game night med et erotisk brettspill og blås litt fornyet liv inn i kjærligheten og intimiteten. Finn de nye sex toys i dag og utlev fantasiene.

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 21.00

service@sinful.no