Sex Toys

Sex Toys er i de senere år blitt et utrolig populært tilskudd rundt omkring i de norske soverom. Flere og flere, både kvinner, menn og par, velger å bruke et erotisk sex toy som supplement til sitt sexliv, eller som litt ekstra krydder til singellivet. Her hos denne sexshop online finner du et bredt utvalg av sex toys i alle mulige former og farger, og med alle mulige funksjoner og nytelsesmuligheter - Dildos, vibratorer, penisringe, sexdukker og mye mer. 

Vi har Skandinavias største utvalg til menn, kvinner og par. Vi er alltid oppdaterte på hvilke trender som finnes på markedet, og tilbyder sexleketøy fra hele verden. Vi er opptatt av at kvaliteten alltid skal være i høysetet på de produktene vi selger, og vi produserer til og med vårt eget sexleketøy. 

Velg sexleketøy fra populære merker som LELO, Womanizer, Satisfyer, Fleshlight eller Clone-a-Willy, eller ta en titt på våre egne merker som Baseks, Obaie eller Kaerlig. Våre egne merker blir utviklet på bakgrunn av våre kundefavoritter og med en høy kvalitetsstandard, som gir deg en lekker opplevelse hver eneste gang du bruker dem.

Mest populære
Filter
Pris
På tilbud
Merke
Amaysin (3)
Autoblow (1)
B Swish (2)
Bathmate (1)
CalExotics (3)
Clone-A-Willy (1)
Crystal Jellies (1)
Fetish Fantasy (1)
Fifty Shades of Grey (1)
Fleshlight (6)
Fun Factory (12)
GoGasm (1)
Hot Octopuss (2)
Icicles (1)
Je Joue (3)
Jopen (1)
Lelo (7)
Lelo (2)
Marc Dorcel (4)
Master Series (1)
Monogamy (1)
Nexus (1)
NMC (1)
Ohmibod (1)
PalmPower (1)
Private Tube (3)
Pump Worx (1)
Realistixxx (1)
Realov (1)
Rocks Off (3)
Satisfyer (13)
Screaming O (1)
Shots Pumped (1)
Sinful (12)
Sinful Æsker (3)
Strap-on-Me (3)
Sweet Smile (1)
Tenga (11)
ToyJoy (1)
Velve (1)
We-Vibe (1)
You2Toys (5)
Vis alle
Vis alle 119 produkter
Du har sett 42 av 119 produkter
Vis flere

Sex Toys til alle typer pirrende og frekke leker

Sex Toys til kvinner

Er du kvinne, og har du lyst til å utforske eller tilsette litt ekstra krydder til din seksuelle hverdag? Gå på oppdagelse i et gigantisk og frekt univers av Sex Toys her hos Sinful.no - en vidunderlig verden av tilfredsstillelse venter. Liker du skjønne vibrasjoner, intens pirring og stimulering av klitoris, kan du med fordel undersøke vårt fantastisk store utvalg av vibratorer. I tillegg til den absolutte must-have til nattbordsskuffen, Womanizeren, finner du både de populære og bestselgende magic wands, de kraftfulle, små bulletvibratorene som passer perfekt til håndveska, de deilige dildovibratorene som fås i allverdens former og farver, de effektive vibratoreggene, samt unike og spesialdesignede G-punktvibratorene. Liker du innvendig stimulering, anbefaler vi at du tar en nærmere titt på våre mange dildoer, som fås både i glass, i et realistisk look, med sugekopp og som strap-on. Finn også markedets største og beste utvalg av sex toys til frekk og pirrende analleker,  samt vaginakuler til både trening og langvarig seksuell nytelse. Uansett om du er singel eller i et forhold, har vi garantert det helt rette sex toy til deg! Bruk din dildo, vibrator, vaginakule, butt plug eller G-punktsvibrator til frekk solo-lek eller i et deilig og lekent selskap med en partner.

Sex Toys til menn

Singel eller i et parforhold? Gi sexlivet ditt en boost med et sex toy menn, og ta nytelsen til helt nye høyder. På Nordens største, erotiske webshop forhandler vi alle de førende og populære brands innenfor sexleketøy, slik som TENGA, Fleshlight, Velve og Fun Factory. Vi hjelper deg med å finne ditt unike sex toy i dag, uansett om du er ute etter det helt riktige sexleketøyet til pirrende alene-opplevelser eller som et frekt supplement under sex sammen med en partner. Blant alle de mange onaniproduktene vi har i vårt sortiment, finner du et stort utvalg av populære fleshlights, realistiske rumper og vaginaer, naturtro sexdukker, skjønne Virtual Reality, enestående blowjobsimulatorer, deilige penisvibratorer, bestselgende flip holes, sleeves og onanihandjobs. Tenner du på analstimulering, kan du med fordel utforske det fremragende sortimentet vi har av butt plugs, vibratorer og analdildoer til nybegynnere men også selvfølgelig til øvede. Eksperimentér med penissleeves, penispumper, penisforlengere eller vibrerende penisringer. Tre inn i en fantastisk verden av lyst og lek, og oppnå bedre sex, langvarig nytelse og mer intense orgasmer - alene eller sammen med din sexpartner. Kun fantasien setter grenser!

Sex toys til par

Trenger du og partneren din litt ny energi til å piffe opp lakengymnastikken? Utforsk sex toys til par! Her på siden finner dere et megastort utvalg av spennende og pirrende sexleketøy beregnet til intens og langvarig nytelse for par. Prøv eksempelvis ett av de mange fjernbetjente bestsellerproduktene vi har på lager, sånn som det testvinnende LELO Lyla 2 vibratoregg, og gi din bedre halvdel lekne orgasmer i full offentlighet eller hjemme i soverommet. Eller oppnå frekke og eksplosive dobbeltorgasmer - begge to - med den prisvinnende We Vibe Sync vibrator, som stimulerer både hennes G-punkt og klitoris samt hans penis under samleie. Få den ultimative seksuelle par-opplevelse med en av de populære, bestselgende sex toys bokser, som inneholder alt dere måtte trenge til en deilig gjensidig nytelse. Eksperimentér med flyvende, frekk elskov i en huske, eller kast dere ut i kinky bindeleker med manchetter, spreadbarer og blindfolds. Gå på oppdagelse i velsmakende glidekremer og forvandle kroppene deres til innbydene måltider, ta springet ut i kinky pisk og spank, eller legg opp til en brennvarm game night med et erotisk brettspill og blås litt fornyet liv inn i kjærligheten og intimiteten. Finn de nye sex toys i dag og utlev fantasiene.
Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. 21 98 88 81

Åpent inntil kl. 21.00

service@sinful.no