Aneros PERIDISE Begynner Analstimulator

Klikk på bildene for å forstørre

Aneros PERIDISE Begynner Analstimulator

Bli den første som anmelder dette produktet

På lager Bestill før kl. 14 og vi sender samme dag (hverdager)

kr 469,00

Beskrivelse

Aneros Peridise Begynner Anal Stimulator er det perfekte settet for deg som vil oppnå orgasmer lettere, ved å styrke bekkenbunnen.
Aneros Peridise Begynner Anal Stimulator består av to analstimulatorer, som har forskjellig størrelse og vekt. Du kan derfor gradvist utfordre bekkenbunnsmuskulaturen, samtidig som musklene blir sterkere. Begge stimulatorene har en buet form, som gir mild og håndsfri analstimulasjon. Du trener ved å først stramme musklene rundt stimulatoren, for så å slappe av.

Stimulatoren du skal bruke er avhengig av hvor sterke musklene dine er. Hvis det er første gang du prøver bekkenbunnstrening med en stimulator, kan du bruke den store stimulatoren. Denne er tyngre enn den lille, men fordi den er stor vil det være enklere for kroppen å holde den på plass. Stimulatorens fylde vil gjøre det enklere for deg å merke hva som skjer i bekkenbunnen når du trener. Dette kan være en fordel hvis det er din første gang, slik at du er sikker på at du gjør øvelsene riktig. 
Hvis du har sterke muskler, kan du med fordel trene med den lille stimulatoren, som er mere utfordrene for kroppen å holde på plass.

Slik bruker du Aneros Peridise Begynner Anal Stimulator:

Velg stimulatoren som passer til ditt nivå og innfør den i anus. Klem rundt stimulatoren med analmusklene og slapp deretter av. Gjenta øvelsen i et par minutter, noen ganger i uken. Hvis det føles naturlig, kan du øke hyppigheten av treningen.

Merk: Du bør alltid bruke et glidemiddel samtidig, slik at stimulatoren kan gli fritt. Ved bruk av et glidemiddel, vil også innføringen av stimulatoren bli mere behagelig
Peridise er et unisex produkt, som kan brukes av både kvinner og menn. 

Detaljer

MATERIALE: Medisinsk plastikk.
FTALAT-FRI: Ja.
LATEKS-FRI: Ja.
LENGDE: 10,4 cm.
DIAMETER: Den liten stimulator har en diameter fra 7 - 17 mm; Den store stimulator har en diameter fra 9 - 21 mm.
VEKT: Den store stimulator veier 18g, den liten stimulator veier 13 g.
VANNTETT: Ja, 100 %.
BRUKERMANUAL: Engelsk.

Skriv en produktanmeldelse, og vinn sexleketøy til en verdi av 500 kr. Les betingelsene her.

Du anmelder: Aneros PERIDISE Begynner Analstimulator

Hvordan bedømmer du produktet? *