Analsett

Uansett om dere er nybegynnere eller har mye erfaring med analstimuli, så kan dere helt sikkert få glede av et sett med analleketøy. Et analsett gir dere muliget for variert stimuli og ekstra mange lekemuligheter. Prøv et analsett til nybegynnere, hvor dere langsomt kan vende dere til gradvis mer fyldig stimuli. Er dere allerede litt erfarne, kan dere velge et sett med ulike typer sexleketøy til analstimuli og glede dere til en  morsom og pirrende opplevelse.

Mest solgte produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Innførbar lengde
Diameter
Egenskaper
Batteridrevet (6)
Fjernstyrt (1)
Jelly (2)
Oppladbar (5)
Realistic (1)
Seletøyvennlig (2)
Splashproof (2)
Suction Cup (8)
Vanntett (7)
Vibrating (12)
Materiale
ABS-plast (2)
Acrylic (1)
Glass (1)
PVC (3)
Silikon (24)
TPE (3)
TPR (6)
Merke
Amaysin (2)
Aneros (1)
b-Vibe (2)
baseks (7)
Bathmate (1)
CoolMann (1)
Doc Johnson (2)
Fifty Shades of Grey (1)
Frisky (2)
Malesation (1)
Master Series (1)
Nexus (3)
NMC (1)
Ouch! (1)
Perfect Fit (1)
Rimba (1)
Satisfyer (2)
Sinful (7)
Size Matters (1)
Tantus (1)
Tease & Please (1)
ToyJoy (1)
You2Toys (1)
Vis alle 42 produkter
Du har sett 42 av 42 produkter

Prøv et analsett for ekstra pirrende stimulering

Et analsett inneholder alt du trenger

Er du ny til analdisiplinen og nysgjerrig på å utforske det, er et analsett et godt sted å starte. På denne siden har vi samlet alle våre pakkeløsninger med analleketøy som gir frekke opplevelser og pirrende fornemmelser bak. 

Det gode ved analsett er at de ofte inneholder leketøy i flere forskjellige størrelser. Dette er en stor fordel hvis du ikke er særlig erfaren med analstimulering, da det gir deg muligheten til å venne deg gradvis til mer fyldig stimulering i et rolig tempo. Vent med å skifte til et større leketøy til du er helt klar, eller gå ned en størrelse hvis du føler at det blir for mye stimuli med det produktet du har valgt. 

Når du er klar til mer fyldig anallek, har du allerede neste utfordring liggende klar. Og når du har jobbet deg igjennom hele ditt analsett, er det bare å gå på jakt etter nye og spennende produkter. På dette tidspunktet har du allerede gjort deg noen erfaringer med hva du liker, og vet hvilken størrelse som passer best for deg.

Kom i gang med de frekke lekene

Ønsker du, og eventuelt også partneren din, å berike sexlivet med en ny type stimulering? Da har du kommet til rett sted. Her har vi nemlig samlet en mengde anal kit til nettopp dette formålet. 

Vårt utvalg av analsett inkluderer både buttplugs og dildoer, som byr på ulike former for analstimulering. Er du ute etter en realistisk opplevelse, kan du for eksempel se etter et anal set som inneholder analdildoer i forskjellige størrelser. Med disse får du følelsen av en penis og de ulike størrelsene lar deg gradvis venne deg til mer fylde bak. Dette er en god idé når du går i gang med å eksperimentere med denne type stimulering, som for øvrig føles helt fantastisk når du først kommer i gang.

En annen måte å komme igang med disse frekke lekene, er ved å kikke på et anal kit som inneholder buttplugs. Dette er nemlig det perfekte sexleketøyet å begynne med når du er nysgjerrig på å eksperimentere med denne typen sex. Vil du vite mer, kan du lese mye mer om dette emnet i vår nybegynnerguide til analleketøy.

 

Analkit gir deg en god start på dine anale eventyr

Det er ingen tvil om at nøkkelen til å komme godt i gang med analstimulering, er å ta ett skritt av gangen. Går du for raskt frem, risikerer du nemlig å få en dårlig førstegangsopplevelse, og det kan raskt sette en demper på lysten til å prøve det igjen. 

Vi ønsker naturligvis at du kommer i gang med analstimuleringen på den sikreste, morsomste og mest nytelsesfulle måten. Og en måte du kan gjøre dette på, er ved å starte i det små (bokstavelig talt), og la kroppen venne seg til gradvis fyldigere stimulering bakentil. Derfor er det en god ide å investere i et analkit som inneholder leketøy i ulike størrelser, slik at du nettopp kan ta ett skritt av gangen.

Hvis du har spørsmål til noen av våre analkit eller vil vite hvordan du kommer best i gang med anallekene, kan du alltid kontakte vår kundeservice. Her sitter kompetente rådgivere klare til å svare på alle de spørsmålene du måtte ha, så du får den beste mulige starten på dine anale eventyr.

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no