Analsett

Uansett om dere er nybegynnere eller har mye erfaring med analstimuli, så kan dere helt sikkert få glede av et sett med analleketøy. Et analsett gir dere muliget for variert stimuli og ekstra mange lekemuligheter. Prøv et analsett til nybegynnere, hvor dere langsomt kan vende dere til gradvis mer fyldig stimuli. Er dere allerede litt erfarne, kan dere velge et sett med ulike typer sexleketøy til analstimuli og glede dere til en  morsom og pirrende opplevelse.

Mest populære
Filter
Pris
På tilbud
Merke
Amaysin (2)
Anal Fantasy Collection (1)
Aneros (1)
B-Vibe (1)
Baseks (3)
Crystal Jellies (1)
Fifty Shades of Grey (1)
Malesation (1)
Master Series (1)
Nexus (2)
Perfect Fit (1)
Sinful (5)
Sinful Æsker (1)
Size Matters (1)
Tantus (1)
ToyJoy (1)
You2Toys (2)
Vis alle
Vis alle 26 produkter

Prøv et analsett for ekstra pirrende stimulering

Få flere produkter på en gang

Er du nybegynner og uerfaren innen anallek, men er nysgjerrig på å utforske det, kan du ta en titt på de mange utgavene av analsett vi har her på siden. Her har vi nemlig samlet en bred vifte ulike sexleketøy som gir frekke opplevelser og pirrende fornemmelser bak. 

Det gode med de mange analsett du finner her, er at mange av dem inneholder leketøy i mange ulike størrelser. Dette er en stor fordel hvis du ikke er særlig erfaren innen denne måten å leke på, og gir deg mulighet for å venne deg til mer og mer fyldig stimulering i et rolig tempo. Vent med å skifte til et større leketøy til du er helt klar, eller gå tilbake en størrelse om du ikke føler det komfortabelt å skifte til en større modell enda. 

Når du er klar til å utforske sexleken med mer fyldighet, har du allerede neste utfordring liggende klar. Og når du har jobbet deg igjennom hele pakken, kan du gå på jakt etter nytt og spennende leketøy. Da har du også gjort deg noen erfaringer med hva du liker, og hvilken størrelse som passer best for deg. 

 

Kom igang med de frekke lekene

Ønsker du, og eventuelt også partneren din, å utvide sexlivet med en ny type stimulering? Da har du kommet til rett sted. Vi har mange fantastiske analsett til nettopp dette formålet. 

Det store utvalget av analsett inkluderer buttpluggs og dildoer som byr på ulike opplevelser når du leker med de. Er du ute etter en realistisk opplevelse, kan du se etter sett som inneholder dildoer i forskjellige størrelser. Med disse får du følelsen av en penis og de ulike størrelsene lar deg gradvis venne deg til mer fylde bak. Dette er en god idé når du går i gang med å eksperimentere med denne type stimulering, som for øvrig føles helt fantastisk når du først kommer i gang.

En annen måte å komme igang med disse frekke lekene, er ved å kikke på analsett som inneholde buttplugs. Dette er nemlig det perfekte sexleketøyet å begynne med når du er nysgjerrig på å eksperimentere med denne typen sex. Vil du vite mer, kan du lese mye mer om dette emnet i vår nybegynnerguide til analleketøy.

 

Analsett gir deg en god start

Det er ingen tvil om at nøkkelen til å komme godt i gang med denne frekke måten å bli stimulert på, er å ta ett skritt av gangen. Går du for raskt frem, risikerer du nemlig å få en dårlig førstegangsopplevelse, og det kan raskt sette en demper på lysten til å prøve det igjen. 

Vi ønsker naturligvis at du kommer i gang med analstimulering på den sikreste, morsomste og mest nytelsesfulle måten. Og en måte du kan gjøre dette på, er ved å starte i det små (bokstavelig talt), og la kroppen venne seg til fylden baktil. Derfor er det en god ide å investere i et analsett som inneholder leketøy i ulike størrelser, slik at du kan ta nettopp ett skritt av gangen i ditt eget tempo. 

Hvis du har spørsmål til vårt utvalg av analsett, kan du alltid kontakte vår kundeservice. Her sitter kompetente medarbeidere klare til å svare på alle de spørsmålene du måtte ha, enten om produktene du finner her på siden, eller om alle de andre fantastiske produktene vi har i vårt store sortiment.

 

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. 21 98 88 81

Åpent inntil kl. 21.00

service@sinful.no