Baseks Explorer Butt Plug Treningssett
Baseks Explorer Butt Plug Treningssett
kr 199,00
Baseks Explorer Butt Plug Treningssett  1
Baseks Explorer Butt Plug Treningssett  2
Baseks Explorer Butt Plug Treningssett  3
Baseks Explorer Butt Plug Treningssett  4
Baseks Explorer Butt Plug Treningssett  5

Baseks Explorer Butt Plug Treningssett

4.2 (8)
Tilbake på lager den 02.01.2023 - Kontakt kundeservice for å få opplyst leveringsdato.
kr 199,00
Oversikt
Beskrivelse

Er du klar til å ta dine anale leker til neste nivå? Baseks Explorer Butt Plug Treningssett hjelper deg på vei. 

Settet består av 3 anal plugger i hver sin størrelse og hvert sitt design, sånn at du kan eksperimentere med forskjellige former for stimulering i ditt helt egne tempo.

Nyt en frekk, håndfri stund med den første pluggen, som er utstyrt med en sugekopp i bunnen. Mot basen blir pluggen bredere, sånn at du fylles godt ut når den er på plass i ditt indre.

Ønsker du en enda mer fyldig stimulering, kan du nyte plugg nr. to, som har en klassisk form og ender i en ankerformet base, sånn at du kan leke uten å bekymre deg for om leketøyet beveger seg for langt opp. 

Foretrekker du i stedet en dypere følelse, er den lange, slanke pluggen perfekt. Langs skaftet sitter 5 pirrende forhøyninger, som blir bredere jo lenger inn du fører pluggen. 

Alle pluggene har runde spisser for en behagelig og enkel innføring. Den innførbare lengde er mellom 10,5 cm og 14 cm. Diameteren måler fra 2,8 cm til 3,7 cm mål på bredeste sted.

Detaljer

MATERIALE: TPR.
FTALATFRI: Ja.
PLUGG 1, LENGDE: 12 cm, hvor 10,5 cm kan føres inn.
PLUGG 1, DIAMETER: 3 cm.
PLUGG 2, LENGDE: 12,3 cm, hvor 11,5 cm kan føres inn.
PLUGG 2, DIAMETER: 3,7 cm.
PLUGG 3, LENGDE: 16,3 cm, hvor 14 cm kan føres inn.
PLUGG 3, DIAMETER: 2,8 cm.
SPRÅK: Engelsk.

VARENUMMER: 21261.
Anmeldelser
4.2
5
4
3
2
1

Les betingelsene her

Del din mening
Anmeldelser (8)
Helt grei start

Litt spesiell kvalitet og ganske myke. Kan fort bli i minste laget, men fine som en start

-
5 4 1
Vi vil

Super god kvalitet

-
5 5 1
Strålende

Jeg er overlykkelig over å ha kjøpt dette settet! Den er i et fint fleksibelt og glatt materiale, den er enkel å bruke, både med og uten partner og den er enkel å rengjøre :) Jeg elsker alt med det, jeg er en rimelig nybegynner og var faktisk litt "skremt" for størrelsen, men det er ikke noe problem, flott produkt :) Les mer

-
5 5 1
Fyller godt

Man blir virkelig mett av dette settet, kan anbefales

-
5 4 1
Ikke vær redd for størrelsen!

Jeg eksperimenter fortsatt med rumpelek, da det enten er super gøy eller helt forferdelig. Nylig hadde jeg lyst på en buttplug, men den med metall skadet både kjæresten min og meg. Jeg ville også ha likt å bruke en plugg ute i offentligheten og de anbefalte silisium. Oh my wow. Selve størrelsen skremte meg først, men oh wow det følesbra! De føles veldig fyllende, men er fortsatt myke, og de holder seg inne lenge. Med god oppvarming glir den inn uten ubehag. Jeg er en stor fan og vil absolutt anbefaledet! Den eneste ulempen er at små hår og små støvpartikler klistrer seg til produktet. Les mer

-
5 5 1
Helt ok

Grei startpakke. Fint med sugekopp som man kan leke seg i dusjen også

-
5 4 1
En grei intro til anal plugger, med én relativt stor hake...

Kjøpte dette settet, og er generelt ganske fornøyd med det selv om du får det du betaler for. Etter å ha mottatt og prøvd dem ble jeg litt nysgjerrig på hva jeg egentlig hadde kjøpt, så jeg tok til internet for å lese meg opp på den store verden som er sex leketøy. Det viser seg at leketøy laget av TPR og TPE er veldig vanlig å finne ibilligkroken. De er generelt sett ikke noe problem, helt til du lager en anal plugg eller dildo. I motsetning til silikon, så er det i praksis UMULIG å sterilisere ogrengjøre TPR og TPE leketøy skikkelig, fordi materiale er porøst og bakterier kan trenge seg inn. Er du uheldig kan det føre til en infeksjon. Til prisen er det en greimåte å finne ut som anal lek er noe for deg, men ville nok kvittet meg med dem relativt kjapt og heller investert i noe av høyere kvalitet. Les mer

-
5 2 1
Fornøyd

Både jeg og samboeren min er veldig fornøyd med disse buttplug’ene. Det var akkurat dette vi trengte for å piffe opp sexlivet våres.

-
5 5 1
Fordeler

Du vil kanskje også like:

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 21.00

service@sinful.no