Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
 • Rask og diskret levering
 • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Rødt undertøy ligger på et lakenRødt undertøy ligger på et laken
Guider
Copywriter
Publisert:26/09/2022

Slik kjøper du undertøy til partneren din

Innholdsfortegnelse

Har du lyst til å skjemme bort partneren din med litt lekkert undertøy, så må du gjerne gjøre det!

Hvis du er i tvil om hvordan du velger det perfekte undertøyet, er ikke det så rart. Det kan være utfordrende å finne den rette størrelsen, den beste stilen og den helt riktige typen undertøy.

Men bare trekk pusten helt ned i magen igjen – jeg guider deg gjennom jungelen av undertøy med fransk åpning, forførende bh-er og erotiske korsetter.

Hvis du aller mest har lyst til å kjøpe noe NÅ uten å sette deg altfor mye inn i størrelser og stil, finnes det en snarvei, som du selvfølgelig også får servert.

Rødt og svart undertøy på et stativ

Sjekk trusen før du drar kortet

Når du skal finne undertøy som partneren din både blir glad for OG får lyst til å hoppe i med det samme, kreves det litt detektivarbeid fra din side før du klikker på «kjøp».

Begynn med å finne ut av om det finnes en bestemt type undertøy som partneren din nesten alltid har på. Er det en helt spesiell bh? Er det truser med høy midje? Har det en bestemt farge?

Når du har notert det, er det en god idé å ta en titt i undertøysskuffen.

Her må du likevel være oppmerksom på to ting:

 1. Tror du at partneren din synes det er greit at du kikker i noe så privat?
 2. Er du komfortabel med å snuse rundt der?

Hvis du kan svare “ja” til begge deler, kan vi fint fortsette.

Svart undertøy på en seng

Husk disse tre tingene

Når du har funnet favorittundertøyet i skuffen, må du notere deg tre ting for å treffe blink.

1. Overdel

Hvis du står med en bh, chemise eller en annen innbydende overdel, må du være spesielt oppmerksom på størrelsen, da den kan hete flere forskjellige ting.

For å gjøre forvirringen total finnes de også i one size, men det kommer jeg tilbake til.

Overdeler kan nemlig både bestå av bokstaver OG tall, akkurat som det kun kan stå en bokstav.

Bh-størrelser har ofte en bokstav og et tall. Omkretsen er målt i centimeter (f. eks. 65, 70, 75, 80 eller 85), og volumet av selve barmen er angitt av bokstaver fra A–H. Du må huske begge deler for å finne den riktige størrelsen.

Mange undertøysmerker angir størrelsene i flere land på den samme lille fliken i undertøyet. Det betyr at du må være oppmerksom på om du for eksempel ser etter en EU-, FR- eller UK-størrelse for å velge riktig.

2. Underdel

Uansett om du ser etter truser eller hofteholdere, kan de enten bestå av et tall (f.eks. 36, 38, 40, 42, 44, 46) eller bokstaver (XS, S, M, L, XL og XXL og oppover).

Hvis du er i tvil om det skal være den ene eller den andre størrelsen, kan du alltids se etter undertøy som har litt strekk eller som kan justeres for eksempel ved hjelp av stropper.

Nærbilde av svart undertøy

3. Stilen

Det siste du må være oppmerksom på, er stilen og fargene som du finner i skuffen.

Legg merke til om det meste er svart. Eller er det mønstre og farger? Kanskje er noe av det gjennomsiktig eller med blonder på. Ta en titt på bh-en og se om den er med eller uten fyll, og om det er bøyle i den.

Se på undertøysstilen til partneren din generelt – Skal det sitte stramt og være avslørende som en catsuit eller kanskje en bodystocking? Eller er det ofte noe med høy midje eller et undertøysplagg som sitter litt løst og flagrende som en babydoll?

Det kan til og med være at det aller beste valget ville være en forførende undertøyskjole?

Gå alltid etter den stilen som du vet partneren din liker. På den måten er det større sannsynlighet for at undertøyet blir brukt.

En person lukker en svart lateks-vest

Snarveien

Hvis du fortsatt synes at det er litt for uoversiktlig, finnes det selvfølgelig en snarvei.

Den snarveien heter one size og one size plus size.

Det betyr at det finnes flere størrelser i én størrelse = Du trenger ikke å være så veldig oppmerksom på tallene og bokstavene.

Et merke som briljerer i den slags, er NORTIE Lingerie. Her finner du alt fra bh-sett til strømper, bodystockings, catsuits og truser med fransk åpning for alle størrelser.

Selv om det er nærliggende å tro at one size dekker de fleste størrelser, er det ikke tilfellet. De fleste one size kan brukes av en størrelse 36–40 eller en XS–M/L.

Hvis du trenger en større størrelse, må du se etter one size plus size.

Nærbilde av rødt og svart undertøy

Bonustips!

Nå er du klar til å gå på jakt etter lekkert undertøy, men jeg har enda en liten hjelper klar til deg som du gjerne må benytte deg av: Ta et bilde.

Ta et bilde av størrelsene, så du alltid har dem for hånden. Og ta et bilde av favorittundertøyet, så du kan huske om det er et sett, se de forskjellige detaljene og være sikker på hvordan stilen er.

Kos deg!

Flere artikler

  Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

  Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

  Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

  Rask og diskret levering
  Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  posten
  helthjem
  VISA
  Mastercard
  vipps
  PayPal
  Klarna

  Rask levering

  posten
  helthjem

  Sikker betaling

  VISA
  Mastercard
  vipps
  PayPal
  Klarna

  Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

  Alle modellene er over 18 år.

  Copyright © 2008-2024 Sinful