Nortie Lingerie

Nortie Lingerie er et populært undertøysmerke til kvinner designet i Skandinavia. Merket kombinerer den enkle, nordiske stilen med sensuelle elementer fra forførende undertøy. Sortimentet består av en rekke sexy og komfortable design, så du både skal se og føle deg sexy når du ifører deg Nortie undertøy. Samtlige design er i one size og kan derfor brukes av alle uansett størrelse.

Mest populære
Filter
Pris
På tilbud
Merke
Nortie (35)
Vis alle 35 produkter
Du har sett 35 av 35 produkter

Nortie Lingerie - nordisk eleganse med en frekk vri

Føl deg sexy

De færreste av oss er 100% fornøyd med kroppen vår. Vi føler ofte at vi kunne vært bedre, på den ene eller andre måten. Det kan for eksempel være at vi synes vi har former, men ikke på de riktige stedene, eller at vi skulle ønske vi hadde mer former enn det vi faktisk har. Mange kvinner er også misfornøyde med høyden sin, og kunne ønske de var høyere, eller synes de er altfor høye og skulle ønske de være lavere. Det disse kritiske stemmene har til felles er at de ofte er rettet mot oss selv, selv om vi har en tendens til å tro at andre deler de samme meningene. Dette ønsker det nordiske undertøysmerket Nortie Lingerie å gjøre noe med.

Nortie Lingerie ønsker å inspirere kvinner til å tenke mer positivt om kroppene sine, så de gir avkall på disse forvridde og selvkritiske tankemønstrene. Deres undertøyssortiment består av en rekke vakre design som får frem din sexy, sensuelle, og kanskje til og med ville side. Undertøyet er laget av elastiske materialer som former seg etter kroppen din, og er derfor perfekt til kvinner i alle størrelser. Enten du ønsker å se bra ut for deg selv eller partneren din, finner du garantert noe som passer perfekt til deg blant Nortie Lingerie sitt sortiment.

Nortie Lingerie er et enkelt valg til de frekke stundene

Nortie Lingerie er mye mer enn bare sexy undertøy. Deres transparente materialer og avslørende blondemønstre gir et moderne og stilrent uttrykk, samtidig som de er spekket med frekke detaljer. Partneren din vil garantert nyte å se deg i Nortie Lingerie, men det er ikke bare blikket som vil bli forført, resten av kroppen vil også bli trollbundet. Hva med å iføre deg et av de erotiske undertøyssettene, som for eksempel Peekaboo, og møte partneren din i døra til soverommet. Undertøyssettet har blant annet åpninger i brystskålene, og vil dermed gi partneren din et pirrende innsyn til brystvortene dine.

Nortie Lingerie er også kjent for å ha modeller med franske åpninger, som avslører dine mest intime deler og gjør det enkelt for partneren din å kjærtegne deg. Du behøver derfor ikke å ta av deg undertøyet under forspillet, og heller ikke under sex. Merket har også sensuelle minikjoler, forførende bodyer, frekke catsuits og romantiske babydolls. De ulike designene er oppkalt etter nordiske kvinner og norrønne gudinner, noe som i tillegg gir dem et streif av mystikk.

Nortie undertøy - kun hos Sinful

Alt av Nortie undertøy er designet med den moderne kvinne i tankene. Plaggene er derfor behagelige å ha på, samtidig som de ikke begrenser bevegelsesfriheten din, slik at du kan innta enhver stilling i sengen uten å føle deg ukomfortabel. I tillegg er plaggene svært rimelige, så du ikke behøver å sprenge budsjettet for å få nye, spennende opplevelser med partneren din. Velg mellom en rekke forskjellige design, og finn det antrekket som vil løfte erotikken til nye høyder. Du kan også kombinere forskjellige plagg for å skape ditt eget, unike undertøyssett.

Nortie undertøy finner du kun hos Sinful, så dersom du kunne tenke deg å supplere innholdet i undertøysskuffen din med noen nye og forførende plagg, er det her du skal lete. Hvis du vil vite mer om et bestemt design kan du klikke på bildet eller navnet, så du kommer inn på den respektive produktsiden. Her finner du en beskrivelse av plagget eller plaggene, samt en vaskeanvisning og størrelsesguide. Alt av Nortie undertøy fås dog i one size, så du behøver ikke å bekymre deg for om det du kjøper vil passe deg.

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. 21 98 88 81

Åpent inntil kl. 21.00

service@sinful.no