TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

Sexy korsetter & corsager

Uansett om du liker et fastere korsett eller en mykere corsage, finner du et stort utvalg av modeller her på siden. Et sexy korsett eller en corsage er en feminin og erotisk form for undertøy som kan brukes i mange anledninger. Finn din favoritt i dag.

Sexy korsetter - Fremhev dine kvinnelige former

Fra holdningskorrigerende plagg til sexy korsett

Et sexy korsett er i all hovedsak et plagg som dekker over midjen og ofte noe av overkroppen. Plagget har vært elsket og brukt av primært kvinner, men i perioder også menn, i flere hundre år. Det kan spores helt tilbake til 1400-tallet, men formålet med plagget har endret seg siden den gangen. I starten ble det nemlig laget i jern og ble brukt til å rette opp skjeve rygger, samt benyttet som skuddsikker vest. På midten av 1800-tallet kom snørekorsettet som et alternativ til de dyre jernkorsettene og ble særlig populære grunnet lavere omkostninger og dermed mer rimelige priser.

Senere kom det franske korsettet, som var mer avstivet, samt det edwardianske korsettet som var kjennetegnet av dens timeglassformede figur. Opp gjennom 1900-tallet har plagget utviklet seg, og sexy korsetter brukes i dag av kvinner som ønsker en mer markert midje. Mange anvender det under antrekket for å fremheve deres feminine former, men sexy korsetter blir også brukt som en del av et erotisk antrekk, gjerne til å forføre ens partner eller tiltrekke potensielle partneres oppmerksomhet ute på byen eller til fest.

Hva er forskjellen på korsett-undertøy og corsage?

Er du i tvil om forskjellen mellom et korsett og en corsage? En corsage er en mykere og knapt så avstivet form for korsett-undertøy som også brukes til få en slankere figur, men i høyere grad har en estetisk enn formgivende funksjon. Der hvor korsett-undertøy har avstivere og sitter mer stramt omkring kroppen, magen, hoftene og eventuelt brystene, består et corsage utelukkende av tettsittende, men elastisk stoff, og vil derfor ofte føles mer behagelig å ha på. Det er en smakssak hva man foretrekker, men mange velger å starte med en corsage på grunn av den mer komforable passformen. Hvis man derimot liker at klærne sitter stramt, og at man har mulighet til selv å velge hvor mye plagget skal strammes inn, bør man i stedet velge et sexy korsett. Mange bruker også korsett-undertøy under bryllupskjolen fordi det både gir den ettertraktede timeglassfiguren og blir til en frekk overraskelse på bryllupsnatten.

Her på siden finner du et stort utvalg av både korsett-undertøy og corsager som vil fremheve dine kvinnelige former og gi deg et sexy look. Du kan enten kjøpe et enkelt sexy korsett eller et sett med tilhørende hofteholder og matchende truse.

Hva slags undertøyskorsett bør jeg velge?

Når det kommer til sexy undertøy er mange i tvil om hvilken størrelse de bør velge. Hvis du også er i tvil, vil vi anbefale at du måler deg selv og sammenligner målene dine med størrelsesguiden som du finner på hver produktside. Mål rundt barmen, under barmen, rundt midjen og hoftene, og finn de det undertøyskorsettet som kommer tettest på dine mål for et optimalt match. Det finnes både billigere og dyrere modeller i vårt brede sortiment, og som så mye annet henger pris og kvalitet også sammen her. De dyre modellene har ofte en annen kvalitet i stoff og sømmer, og kan også ha flere tilpasningsmuligheter enn de billigere, ofte mer masseproduserte variantene.

En annen ting du kan gjøre er å bestille hjem det undertøyskorsettet du tror passer deg best, og prøve den hjemme foran speilet. Prøver du vårt undertøy med forsiktighet, og utenpå ditt eget undertøy, kan du sende det tilbake og få pengene i retur dersom det ikke passer. Vi er derimot sikre på at når du finner den riktige størrelsen, uansett om du velger et sexy korsett eller en corsage, vil det helt sikkert falle i god jord hos både deg og partneren din. Lite er så sexy som en kvinnekropp i et tettsittende, sexy korsett, og kanskje er det bare starten på en ekstra frekk kveld?

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful