TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

Sexy Body & Bodystockings

Når du vil gjøre ekstra mye ut av deg selv til de erotiske øyeblikkene, så er en sexy body eller bodystocking helt perfekt. Her på Sinful.no finner du noe for enhver smak - uansett om du liker det mer sofistikerte, frekke eller forførende. Vårt store utvalg byr på både klassiske varianter, hvor du overlater mer til din partners fantasi, såvel som pirrende modeller som avslører mer hud.

Sexy body - et must-have til din garderobe

En all time klassiker

En body eller bodystocking er en onepiece, altså en slags BH og truse i ett, ofte med knappelukning i bunnen, som kan brukes som undertøy (for det meste under kjoler) eller som en overdel. Vokste du opp på 80-tallet eller på starten av 90-tallet, er du nok ikke i tvil om hva vi snakker om. Alle jenter og kvinne eide en - eller to eller tre - minst. Det var hotteste mote for 20-30 år siden å bruke en smart, kort- eller langermet bodystocking som overdel til et par løse jeans med hull i eller et kort skjørt (bare tenk på Donna, Brenda og Kelly i Beverly Hills). Men visste du at bodystockings allerede ble introdusert som undertøy i USA i 1965? Det var firmaet Warner Corset Company som lanserte den elastiske bodystockingen som et slags moderne og mer behagelig alternativ til korsettet. Og nå er den tilbake - hottere enn noen sinne! Sexy stjerner som Rihanna, Beyoncé - og ikke minst burlesque danserinnen Dita Von Teese - er dedikerte fans av denne trendy og forførende bekledningen. En sexy body i god kvalitet blir hvor den skal, fremhever dine feminine former og får deg til å føle deg som en ekte diva. Anledningen kan være alt fra en vanlig tirsdag, eller hva med litt sexy valentine undertøy?

Til hverdag, fest - og erotikk

På vår side finner du et vell av flotte bodystockings til enhver leilighet. Bruk for eksempel en sofistikert body med dråpeutringning og chokerlukning sammen med et stramt blyantskjørt eller under dressjakken når du skal på cocktailbar eller nattklubb. Hvis du trenger å fyre godt og grundig opp under din partner så er det også en bodystocking du skal anskaffe deg. Overrask partneren din og legg opp til en pirrende kveld i erotikkens tegn iført en forførende, utringet halterneck bodystocking med et diskré innblikk til dine intime deler. Han vil ikke bli skuffet over synet av dine feminine kurver svøpt i flotte, gjennomsiktige blonder. Vil du gi ham en ekstra frekk opplevelse, så velg en bodystocking med fransk åpning - eller en såkalt bunnløs modell - og sett prikken over i’en med et sett sensuelle strømpeholdere med strømper til eller sexy nettingstrømpebukser, eller hva med et par stay up strømper. Liker du et mer kinky og rått look, bør du gå for en av våre mange bodystockings inspirert av bondage og erotisk dominans. Velg mellom bodystockings i mesh, lakk og wetlook med eksempelvis stålringer, mansjetter, reimer, kjeder, glidelåser eller lignende som er ideelt til fiksering og pirrende sanselek.

Kjøp din sexy bodystocking online her

På vår side finner du et vell av flotte bodystockings til enhver leilighet. Bruk for eksempel en sexy body med dråpeutringning og chokerlukning sammen med et stramt blyantskjørt eller under dressjakken når du skal på cocktailbar eller nattklubb. Hvis du vil tenne partneren din litt ekstra, så er det også en sexy body du skal anskaffe deg. Overrask partneren din og legg opp til en romantisk kveld i erotikkens tegn iført en forførende, utringet halterneck bodystocking med gjennomsiktig stoff som gir et pirrende innblikk til dine intime deler. Han, hun eller hen vil ikke bli skuffet over synet av dine feminine kurver svøpt i flotte, gjennomsiktige blonder. Vil du gi partneren din en ekstra frekk opplevelse, så velg en sexy body med fransk åpning for fri adgang under lek. Sett prikken over i-en med en sensuell hofteholder og stay up strømper eller hva med et par sexy strømpebukser? Liker du et mer kinky og rått look, bør du gå for en av våre mange sexy bodyer inspirert av bondage og erotisk dominans. Velg mellom modeller i latex, lakk og wetlook med eksempelvis stålringer, mansjetter, reimer, kjeder, glidelåser eller lignende som er ideelt til fiksering og pirrende sanselek.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful