Bodystockings & Teddy

Når du vil gjøre ekstra mye ut av deg selv til de erotiske øyeblikkene, så er en sexy bodystocking helt perfekt. Finn den nye favoritten her, blant alltid spenndende nyheter og flotte kvaliteter. Her på Sinful.no finner du noe for enhver smak - uansett om du liker de mer sofistikerte, de frekke eller de forførende. Utvalget av vårt erotiske undertøy byr på klassiske bodystockinger, hvor du overlater mer til din partners fantasi, såvel som bodystockinger som avslører mere hud.

Mest solgte produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Merke
Allure Lingerie (8)
Avanua (2)
Baci (9)
Beauty Night (3)
Coquette (2)
Cottelli Collection (17)
Daring Intimates (1)
Dreamgirl (7)
Fantasy Lingerie (2)
Fever (1)
Grey Velvet (2)
Le Désir (2)
Leg Avenue (4)
NO:XQSE (2)
Noir Handmade (1)
Nortie (16)
Obsessive (17)
Passion (5)
Penthouse (5)
Pink Lipstick (1)
René Rofé (1)
Rimba (1)
SpaLex Line (1)
Materiale
Nylon (34)
Polyamid (62)
Polyester (25)
Recycled polyamide (4)
Størrelse
2XL (15)
2XL/3XL (4)
3XL (5)
4XL (6)
L (45)
L/XL (8)
M (16)
M/L (1)
One Size (26)
Queen Size (29)
S (40)
S/M (10)
XL (18)
XL/2XL (4)
XS (2)
Cupstørrelse
75B (3)
80B (3)
80C (1)
85B (2)
85C (2)
85D (2)
85E (2)
90D (2)
90E (2)
95D (2)
95E (2)
95F (1)
Vis alle 116 produkter
Du har sett 42 av 116 produkter
Vis flere

Bodystockingen - det ultimate must-have til den sexy garderoben

En all time klassiker

En bodystocking er en onepiece, altså en slags BH og truse i ett, ofte med knappelukning i bunnen, som kan brukes som undertøy (for det meste under kjoler) eller som en overdel. Vokste du opp på 80-tallet eller på starten av 90-tallet, er du nok ikke i tvil om hva vi snakker om. Alle jenter og kvinne eide en - eller to eller tre - minst. Det var hotteste mote for 20-30 år siden å bruke en smart, kort- eller langermet bodystocking som overdel til et par løse jeans med hull i eller et kort skjørt (bare tenk på Donna, Brenda og Kelly i Beverly Hills). Men visste du at bodystockings allerede ble introdusert som undertøy i USA i 1965? Det var firmaet Warner Corset Company som lanserte den elastiske bodystockingen som et slags moderne og mer behagelig alternativ til korsettet. Og nå er den tilbake - hottere enn noen sinne! Sexy stjerner som Rihanna, Beyoncé - og ikke minst burlesque danserinnen Dita Von Teese - er dedikerte fans av denne trendy og forførende bekledningen. En flott bodystocking i god kvalitet blir hvor den skal, fremhever dine feminine former og får deg til å føle deg som en ekte diva. Anledningen kan være alt fra en vanlig tirsdag, eller hva med litt sexy valentine undertøy?

Til hverdag, fest - og erotikk

På vår side finner du et vell av flotte bodystockings til enhver leilighet. Bruk for eksempel en sofistikert body med dråpeutringning og chokerlukning sammen med et stramt blyantskjørt eller under dressjakken når du skal på cocktailbar eller nattklubb. Hvis du trenger å fyre godt og grundig opp under din partner så er det også en bodystocking du skal anskaffe deg. Overrask partneren din og legg opp til en pirrende kveld i erotikkens tegn iført en forførende, utringet halterneck bodystocking med et diskré innblikk til dine intime deler. Han vil ikke bli skuffet over synet av dine feminine kurver svøpt i flotte, gjennomsiktige blonder. Vil du gi ham en ekstra frekk opplevelse, så velg en bodystocking med fransk åpning - eller en såkalt bunnløs modell - og sett prikken over i’en med et sett sensuelle strømpeholdere med strømper til eller sexy nettingstrømpebukser, eller hva med et par stay up strømper. Liker du et mer kinky og rått look, bør du gå for en av våre mange bodystockings inspirert av bondage og erotisk dominans. Velg mellom bodystockings i mesh, lakk og wetlook med eksempelvis stålringer, mansjetter, reimer, kjeder, glidelåser eller lignende som er ideelt til fiksering og pirrende sanselek.

Kjøp din sexy bodystocking online her

Her hos Sinful finner du Norges absolutt største og beste utvalg av elegante, erotiske og pikante bodystockings. Vi forhandler bodystockings fra størrelse x-small til plus size, og på samtlige produktsider og -beskrivelser finner du utførlige størrelsesguider som hjelper deg å velge det undertøyet som passer, både i skål, omkrets, midje- og hoftemål. Skulle du få problemer med å finne den helt riktige størrelsen, eller vil du gjerne vite mer om vårt sortiment, er du alltid velkommen til å kontakte vår kompetente kundeserviceavdeling, som sitter klar hver mandag til fredag fra klokken 8.00 til 19.00 ved både telefon og e-post for å besvare dine spørsmål. Våre medarbeidere har et godt innblikk i bransjen og kan veilede og rådgi deg om alt som omhandler erotisk undertøy, leketøy og tilbehør. Vi setter en ære i guide deg kyndig og sikkert gjennom din kjøpsprosess slik at du får en så god opplevelse som mulig. Vi leverer også alltid våre produkter i nøytrale, diskré pakker, slik at det ikke vekker oppsikt når du avhenter dine nye produkter på postkontoret. Det er blant annet derfor toppscorer på Trustpilot med over 250.000 fornøyde kunder i hele Skandinavia.

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no