Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Kvinne som ligger i en seng under dynen med hendene over hodet som holder i putenKvinne som ligger i en seng under dynen med hendene over hodet som holder i puten
Guider

Spruteorgasmer – slik gjør du

Innholdsfortegnelse

Ja, det er sant – kvinner kan også lære å sprute. Alle kvinner til og med, om vi skal tro den danske sexologen og orgasmeekspert Katrine Berling. Vi har samlet sammen en rekke gode råd, slik at også du kan komme godt i gang med å få spruteorgasmer – enten alene, ved å bruke en G-punktsvibrator eller sammen med en partner.

Er du klar til å gå i gang? Da kaster vi oss ut i det:

Hva er en spruteorgasme?

En spruteorgasme er noe som oppstår når en kvinne spruter ut væske fra underlivet under klimaks. Nøyaktig hva som forårsaker det og hvorfor, er vitenskapen ikke sikker på. Det er gjort overraskende lite forskning på dette området, noe som kan gjøre det vanskelig å avdekke hemmeligheten bak spruteorgasmen. Mange kvinner beskriver det imidlertid som en kraftig og intens opplevelse, vanligvis forbundet med en G-punktsorgasme.

Spruteorgasme: hvordan gjør man det?

Første skritt, hvis du gjerne vil oppnå en spruteorgasme, er å være godt forberedt. Mange kvinner bekymrer seg for hva det er for en væske som kommer ut, hvor mye som kommer osv. De bekymringene kan bli en mental sperre du stiller opp for deg selv, som gjør det vanskeligere å nå spruteorgasmen. Det er derfor viktig at du er avklart med at væsken kommer. Ha eventuelt et håndkle i nærheten for sikkerhets skyld, så er du også forberedt på at det kan bli noe vått.

Koble av fra hverdagens gjøremål og skap en god stemning som kan hjelpe deg med å slappe av. Tenn eventuelt noen stearinlys, f.eks Sinful Vanilje Massasjelys, og gi deg god tid til å virkelig kjenne deg selv. Det er viktig å være godt avslappet når du starter, så du vil kanskje ha glede av å nyte og skjemme deg selv litt bort først.

Bilde av Sinful Vanilje Massasjelys 30g

Stimuler og nyt 

Det en god idé å sette av god tid når du vil eksperimentere med spruteorgasmer, slik at du ikke har følelsen av å skulle skynde deg.

Det kan nemlig ofte ta litt tid og innsats å nå dit hvor det er virkelig deilig. Du, eller partneren din, finner G-punktet ditt ved å føre en finger opp i skjeden, med håndflaten vendt oppover (mot navlen) og etterfølgende lage en «kom hit»-bevegelse. Du skal kunne merke en forhøyelse med en annen tekstur enn resten av skjedeveggen hvor G-punktet er. G-punktets plassering varierer fra kvinne til kvinne, men de har ofte en «svampete» tekstur, eller kan føles litt som overflaten av en valnøtt. På samme måte varierer G-punktet i størrelse, samt omfanget av den nytelsen forskjellige kvinner får.

Det er verdt å bemerke at noen kvinner nærmest fylles over av nytelse når G-punktet deres blir stimulert, mens andre er nærmest upåvirkede. Noen kan til og med synes det er irriterende. Uansett hvilken gruppe du hører til, er det viktig at du vender deg til at G-punktet ditt blir berørt og stimulert hvis du vil eksperimentere med kvinnelig ejakulasjon, som spruteorgasmer også kalles.

Du kan enten bruke fingrene dine, fingrene til partneren din, en spesialdesignet G-punktsvibrator eller forskjellige sexstillinger til å stimulere G-punktet ditt. Hvis dere velger å stimulere G-punktet gjennom sexstillinger, kan du prøve å ri ham mens du har ansiktet vendt mot føttene hans. I den stillingen kan du lene deg tilbake og virkelig få stimulert G-punktet ditt. Hvis du derimot heller vil ha hjelp av en G-punktsvibrator når du jakter en spruteorgasme, finnes det mange gode modeller å velge mellom.

Våre tips for de 4 beste G-punktsvibratorene

Hvis du skal oppnå en spruteorgasme, er det som nevnt viktig at du finner g-punktet ditt. For mange er det en stor fordel å bruke en G-punktsvibrator fordi de er spesielt designet for å treffe der det gjelder. Enten du er sammen med en partner eller nyter sololek, kan vibratoren være til stor hjelp og et veldig nyttig verktøy hvis du med sikkerhet vil oppnå raske resultater. Her er våre 4 tips for noen av de beste G-punktsvibratorene du kan finne.

Sinful Slimline

Svart g-punktsvibrator med rundt hode

Sinful Slimeline G-spotsvibrator, er valgt på grunn av sin store popularitet blant forbrukerne. Blant annet skriver en anmelder dette:

«36 år, seksuelt aktiv i 20 av dem og først nå opplevde jeg en intens g-punkt orgasme, kun pga denne her.»

Det er altså ingen tvil om at denne vibratoren kan oppnå litt av hvert. Den har en smal og buet form som er enkel å håndtere, selv om du er nybegynner. Så det er et veldig godt tips hvis du vil starte med noe som er håndterbart og skaper effektive resultater.

Lovense Lush 3

Rosa Lovense Lush 3, en g-punkts- og klitorisvibrator med en mobil i bakgrunnen

Lovense Lush 3-modellen skiller seg litt i design fra en klassisk G-spot vibrator. Her får du både en vibratordel, som kan settes inn for å treffe g-punktet fra innsiden, samt en mindre vibratordel som kan hvile på klitoris. Det skaper en helt annen og veldig intens opplevelse, som kan være enormt effektiv når du vil oppnå en sprutende orgasme. Du kan til og med bruke vibratoren mens partneren din trenger inn i deg, noe som bare øker sjansene for en eksplosiv og uforlignelig orgasme.

BeOne

BeOne fra Fun Factory er faktisk en fingervibrator, men er designet for å treffe G-punktet akkurat som de ovenfor. Den er plassert mellom fingrene og fungerer som en tredje finger som vibrerer mot g-punktet når den settes inn. Fordi du eller partneren din har fingrene med i spillet, er det lett å styre den lille buede vibratoren rundt slik at den treffer det optimale punktet ditt perfekt. Fun Factory har fått tilbakemelding fra flere kunder som sier at det er ideelt for spruteorgasmer – og vi er ikke i tvil om at dette er tilfelle!

For å lære mer om hvordan du bruker denne vakre vibratoren og oppnå en intens spruterorgasme, kan du lese Fun Factory’s blogginnlegg her.

Hvilken væske er det som kommer ut når man får en spruteorgasme?

Det kan være vanskelig å vite hva som er i væsken som kommer ut under en spruteorgasme. Mange har trodd at det var urin, men det har senere vist seg at det faktisk er en væske som skilles ut av kvinnens skjede. Det finnes imidlertid ikke noe entydig svar på hva væsken egentlig består av.

Du kan få følelsen av at du skal tisse når du stimulerer G-punktet ditt når du vil lære å få spruteorgasmer. Ikke alle liker denne følelsen, og det kan være en fordel å gå på toalettet før du går i gang – slik at følelsen av å måtte tisse blir mindre.

Fortsett med stimulien selv om du føler at du skal tisse, for følelsen blir gradvis erstattet av stigende nytelse, jo lengre du fortsetter. Det kan godt ta litt tid før du får oppbygget en intens følelse dypt i skjeden. Når du når punktet hvor du føler du nærmer deg en orgasme, presser du bekkenbunnsmusklene nedover, som når du skal tømme blæren. Hvis du gjør det, fremfor å klemme musklene sammen, så har du en større sjanse for å sprute.

Hvordan får man en spruteorgasme: dette sier ekspertene

Hvor lenge, hvor hardt og hvor raskt G-punktet ditt skal stimuleres, er forskjellig fra kvinne til kvinne, så prøv deg frem. Det beste du kan gjøre i følge Katrine Berling er å øve deg:

«Gi deg selv lov til å bare nyte stimulien, og tenk at det er helt okey hvis det ikke skjer i dag, for da skjer det nok en annen dag. Er du utålmodig, blir frustrert over at det ikke skjer med en gang, eller om du føler et prestasjonspress, så kan det ødelegge opplevelsen», sier Katrine Berling.

Katrine understreker at det ikke er sprutingen i seg selv som er godt ved disse dype orgasmene som mange kvinner jakter etter. Det er derimot stimuleringen av G-punktet, og den G-punktsorgasmen man kan få, som er det gode ved situasjonen. Væsken kommer ikke nødvendigvis i forbindelse med selve orgasmen. At spruteorgasmer har blitt så «moderne», kan være fordi mange liker å ha et tegn på at det fungerer når de stimulerer G-punktet sitt.

Illustrasjon av en kvinnes underliv og de indre organene med en hånd som presser to fingrer mot g-punktet
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful