Fingervibrator

En fingervibrator er en genial oppfinnelse! Så liten og enkel, men samtidig så mye nytelse og stimulasjon. Du fester denne til fingeren og dette gir deg stor kontroll over din egen opplevelse, og hvordan vibratoren oppfører seg. Den ser kanskje ikke så imponerende ut, men disse vibratorene er velegnet til klitorisstimulasjon, og kan gi nytelse og deilige orgasmer. Kompakt og enkel gjør at den også er enkel å ta med seg. Prøv for eksempel en variant fra Baseks. Vi tør godt garantere at du ikke vil angre!

Mest solgte produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Diameter
Lengde
Innførbar lengde
Egenskaper
Batteridrevet (11)
Hollow (1)
Oppladbar (12)
Reiselås (4)
Splashproof (1)
Vanntett (17)
Vibrating (23)
Materiale
Silikon (20)
TPE (2)
TPR (2)
Merke
baseks (2)
Belladot (1)
Belou (1)
Bijoux Indiscrets (1)
Dame Products (1)
Dorcel (1)
Fantasy For Her (1)
Feelz Toys (1)
Fifty Shades of Grey (2)
Frisky (2)
Fun Factory (1)
Hot Octopuss (1)
Inmi (1)
Master Series (1)
OhMiBod (1)
PowerBullet (1)
Satisfyer (2)
Sinful (1)
You2Toys (1)
Vis alle 23 produkter

Fingervibrator - for fingerferdige leker

Liten men kraftfull

Mange mener vibratoren er kvinnens beste venn, og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor. Gode vibrasjoner er ofte både den beste og raskeste måten for en kvinne å oppnå en orgasme, og for de aller fleste kvinner er nemlig klitorisstimulering helt nødvendig for i det hele tatt å kunne oppnå en orgasme. Og nettopp derfor kan det være praktisk å inkludere en vibrator som en del av leken. Men det er ikke alltid så enkelt å smyge den inn i leken uten at den får all oppmerksomheten. Spesielt ikke når det er snakk om samleie med en partner. Og nettopp her er det fingervibratoren kommer inn i bildet.

Fingervibratoren er minst i vibratorfamilien, men ikke la deg lure av dens lille størrelse. Disse små miraklene er utrolig kraftfulle til tross for den lille størrelse, og er perfekte for den effektive og målrettede stimuleringen som gir deg de beste orgasmene. Som navnet antyder settes en finger vibrator på fingeren, vanligvis ved hjelp av en fleksibel ring eller ved å tre den på som en fingerbøll. Fest den på fingeren, trykk på start og få den ekstra boosten du trenger inn i orgasmen uten at det stjeler fokuset fra samværet med partneren din.

Bruk en fingervibrator alene eller sammen

Men en fingervibrator kan brukes til så mye mer enn det. Liten, ergonomisk og lett å bruke, gjør den til det beste krydderet til enhver situasjon. På et blunk forvandler du hånden din til det deiligste sexleketøyet, som kan forvandle en hvilken som helst privat lekestund til noe helt ekstraordinært. Du kan f.eks. prøve å tre den på forskjellige fingre for å kjenne hvilken forskjell det gjør?

En fingervibrator er også helt ideell å bruke om du og partneren din vil spice opp forspillet litt ekstra. Det er deilig å gå på oppdagelse rundt på partnerens kropp, og det blir enda mer spennende når partneren ikke vet hva han eller hun har i vente. Er det vanlige fingre? eller tunge? Eller pirrende vibrasjoner fra en fingervibrasjoner? Og hvor på kroppen kommer de til å lande på? Denne doble uvissheten kommer til å få partneren din til å sitre av spenning, og få dere til å nyte forspillet ekstra lenge.

En mangfoldig liten venn

Tenk på at en vibrator, og spesielt en fingervibrator, kan brukes på flere steder enn betydelig flere steder enn i underlivet. Det finnes så mye kroppe å undersøke, og lar du den gå på oppdagelse kan det hende at du oppdager nye steder du slett ikke visste at du likte å bli stimulert på. Velkjente erogene soner som brystvorter, mellomkjøtt og pung vil sikkert mer enn gjerne ta del i de kilende vibrasjonene, men hvorfor stoppe her? Prøv å bruke fingervibratoren overalt på kroppen hvor du ellers liker å bli kjærtegnet.

En fingevibrator kan dessuten brukes til innvendig stimulering, såfremt størrelsen tillater det. Visse modeller er utformet spesielt for å kunne stimulerer g-punktet, altså en g-punktsvibrator, mens andre er perfekte til å gi litt ekstra oppmerksomhet til anus. Det finnes altså en hel liten miniatyr verden av nytelse klar til å bli oppdaget, så skaff deg en i dag og gi deg i kast med fingerferdige leker. Hvis du

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no