Hengelåser til sexleketøy

Med det riktige utstyret kan dominanslekene med kyskhetsleketøy bli enda bedre. Vi har et stort utvalg av kyskhetsbelter som du finner i menyen til venstre i kategorien like over denne. Dersom du mangler en lås til kyskhetsbeltet eller hengelåser til sexleketøy generelt, kan du finne dette i kategorien på denne siden. Vi har både hengelåser i plast og metall, så du kan velge den varianten som passer dere best.

Mest solgte produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Materiale
ABS-plast (3)
Aluminium (1)
Plastic (11)
Polycarbonate (4)
Polyester (1)
Silikon (1)
Stainless Steel (2)
Egenskaper
Oppladbar (1)
Vacuum Function (1)
Merke
Bathmate (1)
Bon4 (1)
CB-X (9)
F-Machine (2)
Mancage (1)
ManCage (4)
Master Series (3)
Size Matters (1)
Vis alle 22 produkter

Hengelåser til sexleketøy - få mest mulig ut av kyskhetslekene

Hva er hengelåser til sexleketøy?

Hengelåser til sexleketøy er egentlig bare vanlige hengelåser. Men de ser ofte litt annerledes ut og kan ha noen ekstra funksjoner som vanlige hengelåser ikke har. De kan for eksempel ha et design som hinter til at formålet deres er litt mer kinky enn formålet ved andre hengelåser. De kan også ha funksjoner som for eksempel en nedtellingsfunksjon, som viser hvor lang tid det går før låsen åpnes. Dermed kan du styre hvor lenge partnerens penis eller vagina skal være innelåst før de slipper fri.

I tillegg til hengelåser til sexleketøy finner du også annet tilbehør til kyskhetsbeltet ditt i denne kategorien. Vi har blant annet låsepinner i forskjellige størrelser som lar deg tilpasse kyskhetsbeltet ditt, så det passer til nettopp dine mål. Dermed får du en mer komfortabel opplevelse som likevel gir deg en følelse av å være innestengt. Vi har også diverse reservedeler som U-ringer og O-ringer, samt tilbehør som for eksempel piggskiver, som kan gjøre kyskhetslekene ekstra pirrende ved å påføre smerte når bæreren av kyskhetsbeltet får ereksjon.

Hvorfor bør jeg låse leketøyet mitt?

Kyskhetsleker kan være utrolig pirrende og især i kombinasjon med kyskhetsbelter og hengelåser til sexleketøy. Med kyskhetsbelter kan man nemlig fysisk forhindre sin underdanige i å bli tilfredsstilt og selv deres fysiske opphisselse blir begrenset (især menns oppstemthet begrenses da de ikke får plass til deres erigerte penis i kyskhetsbeltet). Det er ikke bare den dominerende parten som får glede av å se sin partner innesperret, men også den underdanige parten kan bli seksuelt oppstemt av å være under partnerens kontroll.

Med hengelåser til sexleketøy kan man låse kyskhetsbeltet fast, så det ikke er mulig for den underdanige å slippe løs fra restriksjonen før den dominerende parten gir tillatelse. Dermed får han eller hun full kontroll over sin underdanige - selv når personen ikke er tilstede og kan håndheve reglene for kyskhetslekene. Den dominerende parten kan bare ta med seg nøkkelen og oppbevare ekstranøklene på et sikkert sted, så den underdanige ikke får muligheten til å låse opp kyskhetsbeltet så snart den dominerende parten har gått.

Hvilken lås bør jeg velge?

Du finner flere forskjellige hengelåser til sexleketøy blant utvalget på denne siden. Vi har både hengelåser i plast og metall, hengelåser med og uten nøkler, og du kan enten kjøpe én eller flere hengelåser samtidig. Det du bør tenke på når du skal kjøpe hengelåser til sexleketøy, er om de faktisk passer til ditt kyskhetsbelte og om de er nyttige til ditt formål. En metallhengelås veier for eksempel mer enn en hengelås laget av plast, og kan dermed gi den underdanige en ekstra utfordring i forhold til å bære tyngden av kyskhetsbeltet.

Du bør også vurdere om du vil at hengelåsen skal lukkes med en nøkkel eller om den skal ha en kodelås. Fordelen med en kodelås er at du slipper å huske på hvor du har nøklene, mens fordelen med nøkler er at du slipper å memorere en kode til låsen. Det kan også være at du vil stille inn tiden på låsen, så den underdanige kan se hvor lang tid det er igjen før hun eller han slippes fri. Eller kanskje du vil ha hengelåser til sexleketøy som ikke kan låses opp, men som må klippes over for å fjernes? I så fall bør du kjøpe en pakke med engangshengelåser, så du har alltid har en hengelås tilgjengelig når dere skal leke.

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no