Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Anal Fantasy Elite Oppladbar Ass-Gasm Pro var 1

Oversikt

Er du på utkikk etter enda kraftigere orgasmer? Nå kan du få den populære Anal Fantasy Elite Oppladbar Ass-Gasm i en flott, oppladbar utgave. 

Samme velkjente design med fleksibel penisring som sørger for en hardere og mer langvarig reisning, mens prostatastimulatoren skjemmer bort P-punktet ditt med effektive vibrasjoner. 

Ass-Gasm Pro er laget av fleksibelt silikon med en silkemyk overflate. Materialet er ytterst behagelig og samtidig fast nok til å sikre deg målrettet stimuli. 

Prostatastimulatoren kan føres 8,9 cm inn i anus og er 3,4 cm i diameter på det bredeste. Penisringen har en diameter på 4,3 cm.

MerkeAnal Fantasy Elite Collection
Produkt vekt (g)110
Full lengde (cm)9
Innførbar lengde (cm)8.9
Diameter (cm)3.4
Bredde (cm)3.4
StrømkildeUSB-lader
Brukstid (min)120
Vibrasjonshastigher10
PrimærmaterialeSilikon
FargeSvart
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeEngelsk
SKU19508
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Helt topp
Mr hulk - 21. oct. 2021
Jeg å kjæresten ville prøve oss på denne , å Gud for en orgasme man får me denne
Deilig stimulerende
Par A - 10. aug. 2021
Produktet har mange fantastiske vibratoprogrammer, alt etter smak og behag. Produktet er av nydelig kvalitet og god passform. Fungerer vilt godt for dobbel stimulering for mottakeren. Den kan imidlertid lett skli ut hvis du ikke har trent mye fųr. Vęr oppmerksom på at ladepluggen må gå gjennom silikonet på baksiden og ikke bunnen av vibratoren.
0
Fantastisk opplevelse
Kurt - 27. apr. 2019
Har sett på dette produktet flere ganger og har ikke sett noen som har vurdert det ennå. Jeg har kjųpt flere andre produkter for prostatastimulering og har ikke oppnådd den store effekten. Så da den var på tilbud, bestilte jeg den for å prųve om den var bedre enn de andre. Etter at den kom hjem ble den ladet, og det er noe de andre produktene mangler – at man kan lade og leke med produktet lenge fųr det blir tųrt. Vel, med glidemiddelet på, plasserte jeg forsiktig ringen på penis og skrudde på Ass-Gasm Pro. Fikk en fantastisk vibrasjon, den kiler i hele underlivet og nesten umiddelbart ble penis stor og hard og har sjelden kjent penis så stor og hard fųr. Det skulle ikke mange stųr til fųr jeg kom med en fantastisk utlųsning. Antakelig det villeste jeg har prųvd med et sexleketųy. Nå har jeg brukt den 2 ganger hver dag i 10 dager og den er fortsatt flott, kan anbefales på det varmeste for nybegynnere eller viderekomne. Hvis jeg må nevne noe som er litt negativt, så vil jeg anbefale at når du jobber med penis, må du holde igjen med lukkemuskelen for ellers sklir den ut på grunn av de sterke vibrasjonene, men det lęrer du underveis, et flott produkt. Jeg har lagt merke til flere ganger at hvis man har ridd med den lenge og tar den ut etter endt nytelse, da fųles magen som om den fortsatt vibrerer. Og plutselig får du lyst igjen.
0
Meget godt produkt
Anonymous - 13. mar. 2024
Kvalitetsleketøy, behagelig materiale, god ringstørrelse. Vibrasjonene er gode. En modell med fjernkontroll ville bli verdsatt med større plugger.
Maskinoversettelse fra sinful.fr
Prostata-vibrator
Anonymous - 5. jan. 2022
Den er fin, men du må virkelig vinkle den forover for å få full nytte av den!
Maskinoversettelse fra sinful.se
Eksplosjon
Anonymous - 8. may. 2023
Flott leke, den gjør virkelig jobben sin. Det tar omtrent 5 minutter fra den er oppe til jeg har kommet. Jeg kan også bare ligge og nyte vibrasjonene og komme uten å ta på meg selv. Verdt hver krone
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Så tvers igjennom uskikkelig
Anonymous - 13. mar. 2024
Kjøpte denne til mannen og den er en stor hit for både ham og meg! Sørg for å varme opp godt før du setter inn bassen, og den vil bidra til de villeste orgasmer for både mannen og kvinnen! Og hardheten du får som kvinne av å bruke denne på mannen din, vil betale deg tilbake i spader! Hans utløsning ble beskrevet som ekstraordinær, så 5 stjerner herfra!
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Superleker
Anonymous - 13. mar. 2024
Gir en deilig følelse og er perfekt for samtidige blowjobs
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Det er en god en
Anonymous - 13. mar. 2024
Det er bare bra
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Anal Fantasy Elite Oppladbar Ass-Gasm Pro

Relaterte produkter
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Anal Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Anal Avslappende Gel 50 ml
kr 139,00kr 104,25
Inkl. mva.
kr 679,00kr 543,20
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful