Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Anal Fantasy Elite Collection Ultimate P-Spot Milker Prostata Massager var 1

Anal Fantasy Elite Collection Ultimate P-Spot Milker Prostata Massager

Relaterte produkter
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00kr 74,25
Inkl. mva.
Sinful Anal Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Anal Avslappende Gel 50 ml
kr 129,00kr 96,75
Inkl. mva.
kr 829,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Er du klar til å få de ultimate, eksplosive orgasmene? Da er Anal Fantasy Elite Oppladbar P-Spot Milker Massager som skapt for deg. 

Med et innovativt massasjeprogram som lager en pirrende "kom her"-bevegelse mot prostata, samtidig som vibratoren nederst lager rullende bevegelser mot det følsomme mellomkjøttet. 

Du kan også velge mellom 9 stimulerende vibrasjonsprogrammer og kombinere dem som du vil. Massasje, vibrasjoner - eller begge deler? Velg selv! 

Prostatamassageren kan føres 10 cm inn i anus og er 2,9 cm i diameter på det bredeste sted. Den er dessuten oppladbar og vanntett.

MerkeAnal Fantasy Collection
Sub-brandElite
Produkt vekt (g)130
Full lengde (cm)14.5
Innførbar lengde (cm)10
Diameter (cm)2.9
Bredde (cm)2.9
StrømkildeUSB-lader
Brukstid (min)120
Vibrasjonsmønster9
VibrasjonshastigherMultispeed
PrimærmaterialeSilikon
FargeSvart
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeEngelsk
SKU19511
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Greit produkt, virker solid.
Erichsson - 21. sep. 2020
Liker godt størrelsen og virkemåten til stimulatoren. Den bråker litt, ikke plagsomt. Men den gir ikke de helt store effekter, kunne vært litt kraftigere vibrering. Passer heller ikke helt bra hvis man sitter da formen er som den er. Lett å holde ren.
Fantastisk
M - 27. jul. 2019
Fantastisk p-punkt massasjeapparat. “Come here”-bevegelsen er så hyggelig og stimulerende. Et velutviklet sexleketųy som gir utrolige orgasmer!
0
Verdt pengene
26 år - 13. apr. 2021
Fųrst av alt; Dette er min fųrste prostatastimulator, så jeg kan ikke sammelikne med andre produkter. Jeg har brukt denne med kondom, så det gjųr den lett å rengjųre. Jeg har kun ejakulert analt når jeg har brukt den med en dildo også. Jeg har også brukt Sinfuls glidemiddel for anal bruk. Glidemiddelet er så at jeg nok kommer til å bytte ut mitt vanlige glidemiddel for dette. Jeg endte opp med dette produktet på grunn av “milker”-funksjonen, og ja, det fungerer. Jeg lurte på om det er den typen tradisjonelle pornoindustrifunksjoner når det kommer til utglųdning av en multiturbosensuell sprengningsfunksjon, og den er ganske mild? Men nei, helt genialt. Det skaper akkurat den rette typen trykk på kjertelen. 9 forskjellige massasjeprogrammer er akkurat gode nok for å få litt variasjon i bevegelsene. Vibrasjonen går derimot fra mellomkjųttet til penis, noen steder fųles det ganske skarpt. Fųrst kunne jeg ikke bruke mer enn to mer subtile vibrasjoner, men nå begynner de andre å fųles bra også. Jeg ga "bare" 4 stjerner fordi fjernkontrollen ville ha vęrt mer enn bra nok for dette. Knappe-funksjonene er helt grei. Men når du vil endre på bevegelsene må du fomle litt og prųve å huske hvilken knapp som gjųr hva, osv. Kan også brukes med en partner. Dette er lettest i en “spooning” posisjon på din side. Hvis du står, må du stramme deg for at den skal holde seg. Likevel får du en fųlelse av at «nå faller det ut», men det gjųr det ikke. Alt i alt, verdt pengene. Det er lei meg for med dette produktet er at det tok så lang tid å bryte normene for menn og prostatastimulerende leker? Ps. Takket vęre dette produktet fikk jeg en livsendrende multiorgasme i går som inspirerte meg til å skrive denne anmeldelsen.
0
Deilig effektivt.
Anonymous - 13. mar. 2024
Denne maskinen gir en deilig følelse fra de ulike vibrasjonsmønstrene. Den er ikke veldig intens, men gjør jobben sin diskret helt til følelsene når det kritiske punktet. Jeg synes den er veldig effektiv til å generere en konstant strøm av pre-cum, og den vil fortsette å jobbe ubarmhjertig i massasjemodus så lenge du vil. Den er også veldig enkel å holde ren. Anbefales på det sterkeste.
Maskinoversettelse fra sinful.co.uk
Jepp
Anonymous - 2. dec. 2023
Alt du trenger er en fjernkontroll. Den beste så langt.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Vempele
Anonymous - 2. jun. 2023
Den beste stimuleringen så langt. Halsen kunne vært litt tynnere og utsiden er for tykk. En fjernkontroll ville være ekstra.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Et godt spill
Anonymous - 13. mar. 2024
Fint å ta tak i og lage tull og tøys. Passer for nybegynnere. Tømmer laster effektivt, anbefaler jeg.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Ikke dårlig, men ikke veldig stimulerende
Anonymous - 13. mar. 2024
Dette var den første prostatastimulatoren jeg prøvde, den glir lett inn og byggekvaliteten er god. Det er ikke så stimulerende som jeg forventet. Totalt sett et greit produkt. De beste tingene er byggekvaliteten, oppladbart batteri og lett å rengjøre.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Flott opplevelse
Anonymous - 13. mar. 2024
Den første jeg kjøpte fungerte ikke, kunne ikke holde på strømmen, så jeg fikk en ny, og den gir en flott opplevelse.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful