Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Aneros PERIDISE Begynner Analstimulator var 1

Aneros PERIDISE Begynner Analstimulator

Relaterte produkter
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00kr 74,25
Inkl. mva.
Sinful Anal Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Anal Avslappende Gel 50 ml
kr 129,00kr 96,75
Inkl. mva.
kr 529,00kr 449,65
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Aneros Peridise Begynner Anal Stimulator er det perfekte settet for deg som vil oppnå orgasmer lettere, ved å styrke bekkenbunnen. Aneros Peridise Begynner Anal Stimulator består av to analstimulatorer, som har forskjellig størrelse og vekt. Du kan derfor gradvist utfordre bekkenbunnsmuskulaturen, samtidig som musklene blir sterkere. Begge stimulatorene har en buet form, som gir mild og håndsfri analstimulasjon. Du trener ved å først stramme musklene rundt stimulatoren, for så å slappe av. Stimulatoren du skal bruke er avhengig av hvor sterke musklene dine er. Hvis det er første gang du prøver bekkenbunnstrening med en stimulator, kan du bruke den store stimulatoren. Denne er tyngre enn den lille, men fordi den er stor vil det være enklere for kroppen å holde den på plass. Stimulatorens fylde vil gjøre det enklere for deg å merke hva som skjer i bekkenbunnen når du trener. Dette kan være en fordel hvis det er din første gang, slik at du er sikker på at du gjør øvelsene riktig.  Hvis du har sterke muskler, kan du med fordel trene med den lille stimulatoren, som er mere utfordrene for kroppen å holde på plass. Slik bruker du Aneros Peridise Begynner Anal Stimulator: Velg stimulatoren som passer til ditt nivå og innfør den i anus. Klem rundt stimulatoren med analmusklene og slapp deretter av. Gjenta øvelsen i et par minutter, noen ganger i uken. Hvis det føles naturlig, kan du øke hyppigheten av treningen.

Merk: Du bør alltid bruke et glidemiddel samtidig, slik at stimulatoren kan gli fritt. Ved bruk av et glidemiddel, vil også innføringen av stimulatoren bli mere behagelig Peridise er et unisex produkt, som kan brukes av både kvinner og menn. 

MerkeAneros
Produkt vekt (g)32
Full lengde (cm)10
Innførbar lengde (cm)9
Diameter (cm)2.2
Bredde (cm)2.2
PrimærmaterialeABS-plast
FargeHvit
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeEngelsk
SKU10003
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Litt usikker
Gubben - 7. jan. 2021
Jeg vil anta at det tar litt tid å lære seg å bruke denne optimalt, og siden jeg ikke har hatt den veldig lenge velger jeg å gi litt midt på treet karakterer. Men så langt så har ikke denne gitt meg noe som helst. Det anbefales å begynne med den største av disse, og det er ikke noe problem for den er lett å føre inn. Men det føles ikke som den treffer noe som helst. Jeg har prøvd den i lange og korte sessions, prøvd å variere i "knipeteknikker", men så langt har jeg ikke opplevd noe stort med dette. Produktet er forøvrig laget i glatt hard plast.
Sexy og komfortabel
JD - 19. dec. 2017
Godt produkt for bekkenbunnstrening. Kan absolutt anbefales.
0
Aneros Peridise
Allan - 7. apr. 2016
Bedre enn forventet Virkelig bra materiale; super kvalitet. God å bruke. Kan brukes hver dag slik at bekkenbunnen trenes og strammes opp. Garantert orgasme Ja, gir en god og kraftig orgasme.
0
Anal stimulator, Aneros Peridise
Allan - 6. apr. 2016
Vurdering: veldig bra. Materialet er av riktig kvalitet. Produktet er enkelt å bruke. Gir god bekkenbunnstrening. Garantert orgasme I det lange lųp gir det en mye bedre orgasme. Kan bare anbefales.
0
Mindre enn forventet, men fortsatt verdt pengene.
Magnus - 3. feb. 2019
Stųrrelsen var mindre enn forventet. Det er en spesiell opplevelse som fortjener flere forsųk fųr man tar tak i teknologien. Den er lettere å lęre å bruke enn de vanlige Aneros-modellene, men den krever også at du gir den flere forsųk dersom du ikke har brukt lignende produkter fųr. Når du fųrst har funnet teknologien blir det helt naturlig og det tar ikke mange minuttene fųr du er der. Jeg tror dette fųrst og fremst bųr sees på som et hjelpemiddel for å finne teknologien for å bruke de tradisjonelle Aneros-modellene, i stedet for å forvente de samme resultatene fra dem. Den mindre stųrrelsen er vanskeligst da musklene griper de «minste», mens den stųrste er lettere.
0
Et rimelig sett for en nybegynner
Anonymous - 13. mar. 2024
Første gang analleker ble testet. Føles bra og kan holdes på plass lenger, jeg har ikke fått orgasme med disse ennå. Begge går lett inn, men den mindre er bedre formet etter min smak. Denne også når den vibrerer med en kulevibrator føles veldig bra!
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful