Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Creature Cocks Fire Hound Silikondildo var 1

Creature Cocks Fire Hound Silikondildo

Velg Størrelse:
M
L
kr 399,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Gjør deg klar for et inferno av nytelse med Creature Cocks Fire Hound Silikondildo. Dette rødglødende leketøyet med røykaktige svarte linjer, er designet for å tenne dine dypeste lyster. Nær bunnen vil fire svulmende knuter strekke deg ut og fylle deg med fryd.

Den brede bunnen har en kraftig sugekopp som gjør det mulig å leke håndfritt på alle slags flate overflater. Etter dine brennende eventyr rengjør du dildoen med varmt vann og mild såpe, eller sprayer den med en toy cleaner. Tørk den tørr med en klut, og oppbevar den på et kjølig, mørkt sted uten direkte sollys.

Du burde ha visst bedre enn å inngå en pakt med en demon. Mens du løper gjennom byen med svetten dryppende nedover kroppen, slår hjertet ditt som en tromme. Stanser du, vil du trukket tilbake til Helvete. Det fjerne hylet fra Ildhunden sender gysninger gjennom kroppen din.

Du ser en kirke noen kvartaler unna og springer fortere, mens du ber en bønn om at du kan finne tilflukt der. Men skrapingen av klør mot betong og den knurrende pesingen fra en massiv kjøter nærmer seg. Panikken setter inn idet du ser deg tilbake og ser demonhundens brennende blikk festet på deg.

Du har begått en fatal feil. Du snubler på det humpete fortauet og deiser i bakken og skraper deg på huden. Ildhunden slår til, og på et øyeblikk blir du transportert til en av Helvetes venteceller. Du er alene med det rasende udyret, som går rundt deg med fråde om munnen - dråper av smeltet ild freser når det treffer gulvet. Det går til angrep og river klærne dine i filler. Hundens varme nese presser seg inn mellom lårene dine og smaker på frykten din.

Den biter deg i nakken og holder deg på plass mens den brennende staven trenger inn i deg og fyller deg med både redsel og en intens nytelse.

MerkeCreature Cocks
Produkt vekt (g)320
Full lengde (cm)22
Innførbar lengde (cm)19
Diameter (cm)3.6 | 6
StørrelseM
PrimærmaterialeSilikon
FargeRød
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeEngelsk, Tysk , Nederlandsk, Fransk, Spansk, Italiensk, Polsk
SKU45766
Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fortsatt til gode å få sin første anmeldelse.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful