Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Doc Johnson Mr. Marcus Dildo var 1

Doc Johnson Mr. Marcus Dildo

Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00kr 74,25
Inkl. mva.
kr 679,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Mr. Marcus Dildo er den perfekte dildo til deg som fantaserer om å være sammen med en ekte pornostjerne. Dildoen er nemlig støpt etter Mr. Marcus sin penis, så den har helt samme størrelse og form - som om stjernen skulle være til stede selv. Med sine 22.8 cm i lengde og 5 cm i diameter er dette dildoen for deg som ønsker ekstra stor og fyldig stimulasjon.  Dildoen har en årete overflate og et tydelig hode. Det kommer også en Vac-U-Lock sugekoppe med, som kan plasseres i bunnen av dildoen, så den kan festes på glatte overflater og for eksempel brukes håndfritt om det er ønskelig, eller du kan bare bruke hendene, om du foretrekker det.  Vi anbefaler å bruke dildoen sammen med en god, vannbasert glidekrem, så opplevelsen med dildoen blir enda bedre, og den blir mer behagelig å føre opp.  Leveres også med en oppbevaringspose i satinlignende materiale.

MerkeDoc Johnson
Sub-brandSignature Cocks
Produkt vekt (g)600
InkludertOppbevaringspose, Vac-U-Lock sugekopp, Reparasjonssett
Full lengde (cm)22.8
Innførbar lengde (cm)16.5
Diameter (cm)5
Bredde (cm)8
PrimærmaterialeTPE
FargeBrun
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeTysk , Nederlandsk, Fransk, Spansk, Engelsk, Russisk
SKU14732
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Forfyllede passe
Noli - 3. jul. 2023
Digg dildo, fin lengde, og god tykkelse. Med en god knekk som traff punktet . Passe til hverdagslek :)
Fantastisk dildo!
Mann 33 - 21. sep. 2020
Har brukt denne med fruen mange ganger og den kan virkelig anbefales. Kjempe pirrende å se hun bruke den, spesielt når man vet at det er en avstøpning av en ekte penis. Hun syns størrelsen er perfekt, kunne ikke vært større ivertfall og hun har fått orgasme hver gang. Kvaliteten på materialet er veldig bra, kjennes ut som ekte hud. Eneste eg har å utsette er at sugekoppen kunne vært litt bedre. Spesielt om man skal feste på veggen, siden dildoen er stor og tung.
Mr Marcus
HCG23 - 13. oct. 2018
Jeg anbefaler dette produktet til de som er vandt med anal, Doc Johnson materiale er fantastisk digg. kunne ønske lengden var litt større.
jeg er i himmelen
Svart mamba - 30. mar. 2017
Fųrst vil jeg ha fargen. Jeg har lenge drųmt om den perfekte sjokoladebrune dildoen, men i de aller fleste tilfeller er dildoer lyse, svarte eller i pannefarger. Denne har en så fin og realistisk farge og design, så det var verdt ventetiden. Den er stųrre enn jeg er vant til, men når jeg gir meg god tid til å varme meg opp og fantasere, er det med et gledessukk når jeg er klar for det. Hodet er pent markert og merkes veldig tydelig når det trenger inn, noe som er et stort pluss for meg. For meg er det orgasmegaranti hver gang.
0
Veldig bra
Filippa - 30. jun. 2021
Perfekt stųrrelse og fargen gjųr den enda mer spennende.
0
En ekte vinner
Anton - 9. jul. 2019
Realistisk dildo med optimalt design som uten tvil tilfredsstiller, til og med menn. Den klare vinneren i min dildosamling, med sine perfekte 17 cm som kan fųres inn, 5 cm omkrets på sitt bredeste og stivheten og fųlelsen av det flotte R5-materialet. Akkurat som dens naturlige motstykke, er den litt buet og tykkest i begynnelsen etter penishodet, noe som gir en utmerket realistisk opplevelse, og den holder seg godt på plass under lek. Oppbevaringsposen og den sterke sugekoppen gir den to bonuspoeng. Jeg anbefaler denne dildoen til enhver mann som leter etter en virkelig realistisk dildo som aldri vil skuffe.
0
Mr. mmm..arcus
Anonymous - 13. mar. 2024
Vel, vi har lagt dette til vår samling av dildoer og kan si at det absolutt ikke skuffet. Litt tynnere enn hennes vanlige go to, men en gang smurt opp det var perfekt
Maskinoversettelse fra sinful.co.uk
Kraftig
Anonymous - 13. mar. 2024
Et staselig og kraftfullt stykke. Fyller opp akkurat som du vil. Anbefales på det sterkeste
Maskinoversettelse fra sinful.se
Glider i...
Anonymous - 13. mar. 2024
Til tross for størrelsen glir denne dildoen lett inn. Materialet er glatt og dildoen er rimelig fleksibel. Fyller godt og er deilig å ri. Sugepluggen kunne vært litt bedre til å feste seg til underlaget, men det er ikke noe stort problem.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Beste kjøp
Anonymous - 13. mar. 2024
Denne fantastisk vakre dildoen er kanskje ikke for nybegynnere, da den er ganske stor. Vi er et par og bruker denne dildoen på jenta. Hun synes den har en fin struktur og er akkurat myk og fleksibel nok til at dildoen kan komme langt inn i henne. Vi kan på det varmeste anbefale denne dildoen til herlige sexleker.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful