Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Eros Woman Silikonbasert Glidemiddel 100 ml var 1

Eros Woman Silikonbasert Glidemiddel 100 ml

kr 209,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Eros Woman er et silkemykt silikonbasert glidemiddel til kvinner, som har sensitiv hud. Det har en lekker konsistens og inneholder aloe-vera, samt e-vitamin, som gjør den ekstra pleiende for huden. Glidemiddelet kan brukes til sex, onani, kropps massasje og andre forspill. Den kan brukes over alt på kroppen, hvor det er behov for ekstra fukt. Med Eros Woman får du et luksuriøst glidemiddel, med ekstra god glideevne, som selvfølgelig er parfymefritt, uten smaks-tilsetninger og konserverings-midler, fett og olje. Glidemiddelet kan brukes sammen med kondomer og rengjøres enkelt med vann og mild såpe. Merk: Silikonbasert glidemiddel må ikke brukes sammen med sexleketøy som er laget av silikon, da det vil påvirke leketøyets overflate. 

MerkeEros
Produkt vekt (g)122
Volum (ml)100
IngredienserCyclomethicone, Dimethicone, Dimethiconol, Glycine Soja (Soybean) Oil, Aloe Barbadensis (Aloe Vera), Tocopherol (Vitamin E)
SmakIkke tilsatt smak
GlidemiddelbaseSilikonbasert
Glidemiddelets funksjonMasturbering, Penetrasjon
FargeKlar
EgenskaperBruk ikke sammen med silikonbaserte produkter, Parfymefri, Vegansk
Språk på emballasjeEngelsk, Fransk, Tysk , Spansk
SKU13563
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Nydelig produkt
Fornųyd bruker - 1. sep. 2020
Superbra produkt, smųrer veldig godt. Anbefales sterkt. Du kommer langt med den lille flasken. Klart bedre enn andre produkter vi har prųvd.
0
Nyt
Frųken Min - 15. apr. 2014
Etter å ha prųvd flere forskjellige typer glidemidler, er Eros Silikon-glidemiddel med aloe vera den jeg synes oppfyller mine behov. Absolutt verdt å anbefale.
0
Den beste
Nielsen - 12. aug. 2013
Jeg har etterhvert prųvd mange forskjellige typer glidemiddel – både vannbasert og med silikon, og denne er helt klart den beste jeg har prųvd. Den er litt dyrere enn mange av de andre, men den er DEFINITIVT verdt pengene, da den er drųy i bruk og varer mye lenger :)
0
Fantastisk
Sebastian - 19. aug. 2018
Et enestående glidemiddel som passer for alle typer sex. Mye bedre glidemiddel enn andre produkter beregnet på analsex. Dette produktet er det beste min kone og jeg har prųvd, og vi er 110 % fornųyde. Vi har prųvd å endre oss, men alltid kommet tilbake til den samme.
0
Herlig
Kristina - 14. mar. 2018
Et helt fantastisk produkt som passer både til erotisk massasje og penetrasjon. Den er ganske langvarig og derfor synes jeg den er relativt rimelig. Jeg har testet billigere, men ender likevel opp med å gå tilbake til denne. Jeg vil definitivt anbefale den!
0
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful