TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

Onaniglidemiddel

Glidemiddel til onani gjør onaniopplevelsene dine enda deiligere og mer realistiske. Glidemiddel beregnet til onani kan også brukes av partneren din til å gi deg en heftig håndjobb, så uansett om du bruker det med eller uten en partner, vil det kun gjøre opplevelsen din bedre.

Onaniglidemiddel - for enda bedre onaniopplevelser

Gjør onanistundene mer effektive

Visste du at man kan onanere på ineffektive måter som gjør at man får mindre ut av onaniøktene sine? En av de metodene som er lite effektive, er den som kalles for “Death Grip”. Denne metoden går ut på at man holder såpass hardt rundt penisen når man onanerer, at man blir nødt til å stramme mer enn nødvendig for å kunne komme. Hvis man ikke er spesielt sterk i underarmen vil man fort merke syren i musklene og blir dermed nødt til å slippe grepet før man er ferdig. Det kan føles utrolig utilfredsstillende for personen det gjelder. Dersom man fortsetter å onanere på denne måten over lengere tid, kan det dessuten føre til at man får vanskeligheter med å få orgasme under samleie. For å unngå å havne i en slik situasjon, kan man bruke et onaniglidemiddel. Mange strammer mer rundt penis enn nødvendig fordi det gjør det enklere å holde et fast grep og man unngår dermed uønsket friksjon på de mest sensitive stedene. Men med et onaniglidemiddel kan man fjerne muligheten for potensiell friksjon og man kan derfor holde et løst grep rundt penis uten at det oppstår friksjon.

Unngå monoton onani med onaniglidemiddel

Det er ikke bare “Death Grip” som kan gjøre onanistundene dine mindre effektive. Det som ødelegger mest for din nytelse er faktisk monoton onani. For når man onanerer på samme vis hver gang, kan det resultere i at man kun kan få orgasme ved å stimuleres på nøyaktig den måten. Det kan gjøre dermed bli vanskelig å oppnå klimaks ved samleie og kan således gå utover de intime relasjonene med ens partner. Heldigvis finnes det en enkel løsning på problemet: onaniglidemiddel. Ved å tilføye en dært onaniglidemiddel til håndjobben, kan du nemlig variere de stimulerende håndbevegelsene uten å skape friksjon, og kan dermed bevege hånden slik det føles aller best. Du kan også få mer variasjon i onaniøktene dine ved å introdusere et sexleketøy som for eksempel en penisring. Den sørger for at blodet som strømmer til penis blir værende og gjør dermed penis mer følsom overfor sensuelle berøringer. I tillegg til å motvirke monoton onani kan penisringen altså øke din nytelse når du gir deg selv en velfortjent håndjobb.

Finn en glidekrem som passer til deg

I denne kategorien finner du mange varianter av onaniglidemiddel, så du kan finne et glidemiddel som passer til nettopp deg og dine behov. Hvis du for eksempel foretrekker et onaniglidemiddel som ikke klistrer eller lager flekker på tøy, bør du velge en vannbasert variant. Vannbaserte glidemidler trekkes inn i huden og man blir derfor nødt til å påføre mer glidemiddel med jevne mellomrom. Hvis du helst vil slippe å tilføye glidemiddel underveis i økten, kan du i stedet bruke en silikonbasert glidekrem. Den er tykkere i konsistensen og absorberes i mindre grad av huden, og beholder derfor glideevnen lengere. Silikonbaserte glidemidler bør derimot ikke brukes sammen med sexleketøy laget av silikon, så hvis du planlegger å inkludere dette i håndjobbene dine, bør du vurdere et vannbasert onaniglidemiddel i stedet. Dersom du heller vil ha et glidemiddel som gir deg en annerledes sanseopplevelse når du onanerer, er et oljebasert glidemiddel et godt alternativ. Den varmes nemlig opp av huden, så den får samme temperatur som penisen og håndflaten. Dermed føles glidemiddelet mer som det naturlige glidemiddelet i kvinnens vagina og gjør således opplevelsen mer realistisk. Det er altså verdt å tenke over hvordan du vil at glidemiddelet skal bidra til onaniopplevelsen før du legger et produkt i handlekurven.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful