Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Gun Oil Vannbasert Glidemiddel 237 ml var 1

Gun Oil Vannbasert Glidemiddel 237 ml

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Gun Oil er en av de mest populære vannbaserte glidemidlene for menn. Det er utviklet spesielt for menn og fungerer utmerket med både sexleketøy og kondomer.   Når du bruker Gun Oil sammen med dine sexleketøy, vil opplevelsen være enda mer fornøyelig.   Gun Oil inneholder Aloe Vera og E-vitamin. Produsert i USA.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Noe av det beste glidemiddelet til bruk sammen med Fleshlight
Eivind - 21. jul. 2020
Anbefales på det sterkeste sammen med Fleshlight. Gun Oil er kjent for og være et av de beste glidemiddelet til bruk med Fleshlight,veldig god glideevne og varer lenge. Veldig fornøyd med Gunoil. Sinful er en av få som selger det, håper dere fortsetter og selge det.
Noe av det beste :)
K.O - 11. jul. 2020
Dette produktet er meget glatt og glideevnen er meget god,pluss det smaker godt og lukter greit det eneste minuset det blir litt slimete lim aktig seigt etter bruk når det begynne å tørke ut og det lønner å seg og vaske penis rett etter det er bruk.Ellers så er det noe av det beste jeg brukt noen gang av glidemiddler :)
Favoritten til bruk med Fleshlight
Rompalompa - 11. jan. 2020
Dette er et glidemiddel jeg har sett mye etter hos flere norske forhandlere, og jeg ble veldig glad for å se at Sinful.no hadde den i sortimentet. Som tittelen sier, er dette min personlige favoritt til å bruke sammen med en Fleshlight. Den er tyntflytende som gjør den lett å påføre, og gir god glideevne med bra levetid til vannbasert glidemiddel å være. Skulle den begynne å tørke ut kan man fint putte noen dråper vann på bruksområdet, så er den like fin igjen! Etter bruk kjennes huden glatt og fin. Gir denne et stort pluss for at den er både hypoallergenisk og fri for parabener. Til dags dato har ikke jeg noe å utsette på dette glidemiddelet.
Niiice
PB - 18. mar. 2021
en utrolig varm blanding av en fųlelse av olje og vann i et produkt - god viskositet og klumper seg ikke - selv når det begynner å tųrke inn - god emballasje og god valuta for pengene - kommer definitivt til å kjųpe igjen.
0
Utmerket produkt
Steen - 15. dec. 2019
Supert produkt Veldig fornųyd
0
45417
Anonymous - 13. mar. 2024
det beste vannbaserte glidemiddelet på markedet! erfaring med så mange andre...
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Beste skyvehjul
Anonymous - 3. dec. 2020
For meg har dette vært den beste glidemiddelet jeg noensinne har testet. Jeg har alltid hatt problemer med fuktighet, så jeg trenger et glidemiddel hver gang jeg har sex. Denne har vært fantastisk for det. Lukter/dufter egentlig ikke av noe og trenger ikke påføres på nytt hele tiden! Det er stort sett et 5/5 produkt! :)
Maskinoversettelse fra sinful.fi
gigantisk sklie
Anonymous - 13. mar. 2024
Fungerer mye bedre enn andre h2o slides. flott for UR3 og for vanlig hånd..... Click kan smelle inn i veggen.... hvis du vil sammenligne. olle
Maskinoversettelse fra sinful.se
Det beste så langt.
Anonymous - 13. mar. 2024
Flott for cyberskin-dukker, så vel som med din ekte partner. Tørker ikke ut like raskt som andre velprøvde merker, og du trenger ikke mye for å få et tilfredsstillende resultat. 5*****
Maskinoversettelse fra sinful.se
Anmeldelser er alltid bra
Anonymous - 7. jul. 2022
GunOil er et av de mest anbefalte vannbaserte (for leker) smøremidlene jeg fant på nettet. Bra pris. Vannbasert varer aldri så lenge, sannsynligvis trenger du å tilsette mer krem / vann hvert ~ 10. minutt. Bør fungere for rumpa, men folk anbefaler kokosnøttolje eller butterboy enda mer.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful