TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

Gun Oil

Det populære merket Gun Oil spesialiserer seg på glidemiddel til menn som skal forbedre opplevelsen for ham og partneren. Velg mellom både vannbaserte og silikonbaserte glidemidler, og ikke glem å prøve deres masturbasjonskrem.

Gun Oil - treffsikkert og maskulint glidemiddel til onani og samleie

Militært smøremiddel

Har du hørt historien om Gun Oil? Den er nesten for god til å være sann og er derfor verdt å få med seg. Etter å ha vært utsendt til Kuwait fikk en tidligere militær delingsfører en lys idé. Han husket nemlig hvordan hans amerikanske medsoldater hadde brukt CLP, et middel beregnet til å rense og smøre skytevåpen med, som glidemiddel når de hadde behov for å “lette trykket”. Det militære smøremiddelet viste seg å være et utmerket hjelpemiddel til onanering da det hadde en fremragende glideevne med lang varighet. Den tidligere militærmannen bestemte seg derfor for å videreutvikle smøremiddelet Dette ble gjort i samarbeid med førende eksperter på området for å kvalitetssikre produktet. Og dermed var Gun Oil en realitet. Samtlige av merkets produkter er drøye i bruk. Derfor er det kanskje ingen overraskelse at det amerikanske merket er blant markedets mest populære produsenter av seksuelle hjelpemidler.

Spesielt utviklet for menn

Hvis du ser litt nærmere på glidemiddel-serien fra Gun Oil, vil du ikke være i tvil om at den er mest rettet mot menn. Merkets mest solgte glidemidler fås i mørkeblå eller sorte flasker med oransje lokk på, og logoen har en rå skrifttype med skarpe kanter som er dekket av små hull for å etterligne skuddhull. Mer maskulint enn dét blir det ikke. Men det er ikke emballasjen som gjør at glidemidlene passer så godt til menn. Det er derimot produktenes overlegne og vedvarende glideevne som gjør at de er velegnet til menn da de kan benyttes til lange og intense onaneringsøkter. Til tross for at menn er den tiltenkte målgruppe betyr dette imidlertid ikke at glidemidlene ikke kan benyttes av kvinner. De kan også dra nytte av produktenes unike egenskaper under onanering i likhet med menn. Glidemidlene fra Gun Oil kan også anvendes under samleie for å skape bedre gli og gi en mer nytelsesfull opplevelse for begge parter.

Gun Oil hos Sinful

Blant vårt sortiment av Gun Oil produkter finner du, som sagt, både vannbaserte og silikonbaserte glidemidler. Vannbaserte glidemidler er meget allsidige da de både kan brukes sammen med sexleketøy og kondomer, mens silikonbaserte glidemidler kun kan benyttes sammen kondomer og sexleketøy som ikke er laget av silikon. Glidemidler basert på silikon holder derimot lenger enn vannbaserte glidemidler da de ikke absorberes like lett av huden. Uansett om du foretrekker en vannbasert eller silikonbasert variant finner du ditt nye favoritt-glidemiddel på denne siden. Men du finner også andre nytelsesprodukter som for eksempel onaneringskremen Stroke 29. Kremen absorberer energi fra friksjonen som oppstår når du kjærtegner penisen din og omkring den 29-ende håndbevegelsen endrer kremen tekstur til en ultrasmidig væske. Kremens flytende konsistens gjør at hånden glir lettere og dermed gir enda mer nytelse med hver bevegelse. Hvis du derimot er på utkikk etter et glidemiddel som kan brukes over hele kroppen, er Fetish Dressing Aid er utmerket alternativ. Glidemiddelet er spesielt utviklet til fetish-entusiaster og gjør påkledning av lateksplagg enklere. Gun Oil har med andre ord et produkt for enhver het anledning i sitt sortiment her hos Sinful.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful