Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Icicles No 25 Analplugg i Glass var 1

Icicles No 25 Analplugg i Glass

Relaterte produkter
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00
Inkl. mva.
Sinful Anal Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Anal Avslappende Gel 50 ml
kr 129,00
Inkl. mva.
kr 419,00kr 335,20
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Icicles No. 25 er en stilig analplugg som er håndlaget i allergivenlig glass. Den er virkelig elegant og ideell for deg som setter pris på både kvalitet, estetikk og effektiv analstimulasjon. Den er også veldig robust og velegnet for hard lek. Glasspluggen har den normale krumme formen, som kjennetegner de fleste analplugger, og en fot som sikrer at den holder seg på plass. Den er meget deilig å bruke. Spesielt hvis du bruker et silikoneglidemiddel, til anal bruk, samtidig. På denne måte får du absolutt den beste opplevelsen. Pluggen passer til deg som setter pris på ekstra fylde. Vi anbefaler at du har litt eller noe erfaring med analstimuli, hvis du vil bruke pluggen. Utover at en glassplugg holder i mange år, så er fordelen at du kan varme eller avkjøle den før bruk, for å få en ekstra pirrende og stimulerende opplevelse. Legg den f.eks. i fryseren eller putt den i en skål med varmt vann før bruk. Analpluggen er enkel å rengjøre, og kan til og med vaskes i oppvaskmaskinen.

MerkeIcicles
Produkt vekt (g)144
Full lengde (cm)9.5
Innførbar lengde (cm)7.5
Diameter (cm)4.5
Bredde (cm)4.5
PrimærmaterialeGlass
FargeKlar
Anbefalt glidemiddelAlle typer
Språk på emballasjeEngelsk
SKU12891
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
superfrekk
Loulu - 15. sep. 2020
Fųlelsen av den er så opphissende. Materialet gir en helt annen opplevelse. Vi kommer til å ha det veldig gųy med denne.
0
Erfaring med Icicles No25 Glass Buttplugg
K.G. North Jutland - 18. aug. 2014
Hvorfor valgte jeg Icicles No 25 Glass Buttplug? For meg var det viktig å få en noe mindre buttplug enn den stųrre og mer avanserte Icicles No 27 Glass Buttplug. Sistnevnte er fin, men den er også tung og her er Icicles No 25 komfortabel, men oppfyller formålet. Pga stųrrelse og vekt merker du nesten ikke at den er fųrt inn, og du kan rolig ta på deg truser og bevege deg helt normalt, og når du sitter gjųr den det den skal på en komfortabel måte. Jeg bruker kun Glass Dildoer eller Glass Buttplug, fųrst og fremst er de hygieniske, og dessuten bruker jeg bare halvparten av glidemiddelet jeg brukte fųr. Orgasmegaranti, jeg tror det er forskjellig bl.a. om du er mann eller kvinne. Som mann, er det akkurat det jeg ser etter ... og som nevnt som et supplement til den noe mer avanserte nr. 27 . Det er et godt kjųp, og det er 100% glatt og veldig enkelt å bruke .. til forspill eller for intim hygge, den er perfekt ... Glass er bra for mannlig anal nytelse på grunn av det glatte materialet. Jeg kan anbefale denne Icicles No 25 Glass Buttplug på det varmeste og bruker den mye oftere enn Nr 27 som er noe helt annet - Ha det gųy, KG Nord Jutland
0
Bedre liten og våken enn stor og lat
Marianne - 23. aug. 2012
Ser ikke ut som mye, men formen og materialet utgjųr forskjellen. Siden den er laget av glass gir den en helt spesiell fųlelse. Den glir lettere og ikke i rykk slik som silikon kan gjųre. Dette gjųr denne analpluggen til et veldig godt valg. Det er også irriterende at du kan kjųle den ned eller varme den fųr bruk. Det kunne ikke vęrt enklere å rengjųre produktet, da det er laget av glass og har ingen riller hvor det kan samle seg urenheter. Den kan til og med vaskes i oppvaskmaskinen.
0
Fin utfordring for den mer rutinerte baken
Tobias - 21. apr. 2019
Pluggen er helt klar og har ingen skjųter. Siden den er laget av glass, er den lett å holde ren og pen. Materialet er hardt og har en fin overflate, det har ikke fått noen riper på seg. Formen er fin å sette inn - men den krever litt oppvarming. Moro fordi den som vil ha en litt stųrre plugg som en utfordring. Den suges inn og sitter komfortabelt når du har kommet dypt nok, noe som er en deilig fųlelse!
0
Mye glidemiddel kreves!
gh0st - 18. dec. 2014
Ja, det krever nok all erfaring å bruke dette og er ikke for nybegynnere! Fordeler: Hvis du liker å bli virkelig fylt opp bak, er denne pluggen et must i samlingen! Men det krever mye glidemiddel og oppvarming for at det skal vęre hyggelig. Ulemper: Det er faktisk ikke noe galt med dette!
0
Icicles25
Anonymous - 5. dec. 2022
Jeg har en glassleke allerede (en stang), jeg ville ha denne som min første glasspinne fordi glasset føles sinnsykt bra og glir utrolig bra. Høy kvalitet, slitesterk og hygienisk leketøy. Selv om jeg ikke er nybegynner, var den nok litt for stor. Jeg fikk den inn etter en stund, men av en eller annen grunn føltes det ikke som jeg trodde det ville. Kanskje en mindre og mer avsmalnet pinne hadde passet litt bedre til å bevege seg med og gitt en bedre følelse. Nå fyller den aktuelle pinnen hele rumpa, litt for mye og det er noe som mangler. Jeg må nok velge den neste mindre diameteren.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
En ren fornøyelse.
Anonymous - 13. mar. 2024
Førsteinntrykket av produktet er på en eller annen måte luksuriøst når du åpner pakken. Selve pinnen er dekorativ, om ikke et dekorativt element. Tapaen oppfylte alle forventningene som ble lagt på den. Det varmer opp analområdet på riktig måte hvis du har en litt større penis i ferd med å ankomme. Pinnen holder seg godt på plass, og du kan si at forholdet mellom pris og kvalitet har oppfylt. En nybegynner vil kanskje gå for en litt mindre pinne. Totalt sett gir jeg den en poengsum på 8,5/10.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Interessant og fint
Anonymous - 13. mar. 2024
Har bare brukt silikonplugger før. Hørt så mye om glass. Mulig å gjøre varmt eller kjøle ned, mer følelse rett og slett. Og det stemte til punkt og prikke. Og at den er litt tyngre og føles annerledes enn de i silikon!
Maskinoversettelse fra sinful.se
Stilig og komfortabel
Anonymous - 13. mar. 2024
Den er både vakker å sette på hyllen og utrolig behagelig å bruke. Ikke overraskende kan det kreve mye glidemiddel for å få den på plass, men kombinasjonen av glass og mye glidemiddel er også en sikker garanti for nytelse Ulempen med materialet er at det lett kan bli skadet, så det gjelder å ta godt vare på det. Da den ble levert, la vi merke til en liten ripe, men kundeservice fikset raskt en ny. Veldig fornøyd, både med selve produktet og med Sinful!
Maskinoversettelse fra sinful.se
Gode ting kommer i små pakker
Anonymous - 10. nov. 2021
Først tenkte jeg hmmm dette virker mindre enn jeg trodde. Jeg lette etter en kort, men tykk plugg, da jeg ikke liker følelsen av at en plugg presser for dypt når jeg bruker den lenger. Denne er perfekt. Ikke for stor og ikke for høy. Krever litt erfaring, men hvis du er vant til å bruke en 3,5 - 4 cm plugg nå og da, bør den gå inn fint og enkelt så lenge du slapper av :)
Maskinoversettelse fra sinful.se

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful