Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
King Cock Realistisk Dildo 25 cm var 1

King Cock Realistisk Dildo 25 cm

Velg Farge:
Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00
Inkl. mva.
kr 629,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

De som sier størrelsen ikke betyr noe, har ikke kjennskap til denne potente og svært realistiske dildoen fra amerikanske King Cock. 

Med en lengde på 25 cm og diameter på hele 6 cm gir den imponerende dildoen deg opplevelsen av å bli fylt godt ut, og er mest velegnet til deg som har erfaring med dildolek. 

Fremstilt i et særlig utviklet bodysafe PVC-materiale, som gir en myk overlfate, samtidig som den er såpass hard i kjernen, så du er sikret målrettet stimuli. 

Markert penishode, årer og livaktige, håndmalte detaljer bidrar alt til den realistiske følelsen, hva en du benytter dildoen analt eller vaginalt. 

Sett den store sugekoppen fast og bruk den håndfritt til pirrende sololek, eller inviter en partner med og eksperimenter med den sammen med et seletøy. 

Håndlaget i USA.

MerkeKing Cock
Produkt vekt (g)785
Full lengde (cm)25
Innførbar lengde (cm)23.5
Diameter (cm)6
PrimærmaterialePVC
FargeBeige
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeEngelsk
SKU17240
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
SUPERDIGG
LovlegSara - 28. may. 2022
Eg gledar meg til fradagskvelden hver dag no. Den er heilt fantastisk å få i analen sammen med eit godt glidemiddel og med èin womenizer på klitorisen. Ikke noe å nøle på, Bare kjøp!
Størrelse.
Mannequin32 - 16. jan. 2022
Med og fruen ble bra sjokkert over størrelsen på denne, kan si det blir en bra oppvarming før denne entrer leken. Det jeg kan si om denne er at den er 6.5cm tykk og ikke 6cm som det står skrevet om den.
Stor, men deilig
Lulu - 3. dec. 2021
Dette er en MASSIV dildo som nok ikke passer for alle og enhver. Den er lang og veldig tykk og representerer ikke en vanlig mann, men må sees på som et godt krydret leketøy. Det kreves rikelig med oppvarming, god tid og mye glidemiddel, men den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves!
Bra kvalitet
Mira - 4. nov. 2021
Veldig fin og bra kvalitet , anbefaler å bruke mye glidemiddel - den lukter litt i starten.
Kjempe god å bruke
Dragen - 13. oct. 2021
Verdens beste
Beste Dildo Ever.
C - 21. dec. 2017
Som sakt beste dildo ever! Sitter som støpt også =) Men et minus da, og det er det lille hullet på tuppen. Tenker på hvis den blir brukt bak at det kan bli vanskelig å gjør rent i hullet.
Gigantisk
Karsten6 - 24. jan. 2021
Wow, kjempestor dildo, bruk den til anal.. den krever litt erfaring, den er ikke for nybegynnere. Likte virkelig å bli fylt ut.
0
Wow
Vanedannende! - 27. dec. 2020
Veldig bra materiale. Verdt pengene Utmerket produkt hvis hun vil ha noen ville orgasmer og fylles opp godt. Men vęr forsiktig. Det er avhengighetsskapende når hun fųrst er fylt ut.
0
Naturtro
okt - 3. nov. 2020
Det var litt av en overraskelse å se en dildo som både fųles og fųles som en ekte penis. Man blir tent bare av se på den. Min anbefaling er imidlertid å måle fųr du bestiller da den er stųrre enn jeg fųrst antok.
0
Utenom det vanlige.
MrT - 18. apr. 2020
Den er helt uvanlig fin anal, anbefaler den til alle – DU må prųve denne lubne, kjekke karen !! Jeg kan bare gi toppkarakterer til Sinfull og deres nye King Cock 25 cm, den lever virkelig opp til navnet sitt!
0

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful