TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Lovense Ferri Fjernstyrt Trusevibrator var 1

Lovense Ferri Fjernstyrt Trusevibrator

På lager

Levering: 2-5 hverdager

kr 1 495,00
Inkl. mva.
Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 119,00
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 119,00
Inkl. mva.

Oversikt

Ta forspillet til nye, pirrende høyder med denne fjernstyrte trusevibratoren fra Lovense. Trusevibratoren kan brukes hvor som helst og har ubegrensede vibrasjonsmønstre, samt langdistansekontroll som gir dere enda flere lekemuligheter.

Nyt diskret stimulering når du er på kino, på restaurant, mens du handler eller la den bringe deg til orgasme innenfor hjemmets fire vegger. Vibratoren passer i enhver truse og magneten sørger for at vibratoren holder seg på plass til enhver tid. Den ergonomiske formen gjør at vibratoren legger seg helt inntil klitoris og vulvaen mens du sitter, går eller ligger, slik at du hele tiden merker vibrasjonene.

Med uendelige vibrasjonsmønstre og en app som kan brukes til å kontrollere vibratoren på avstand, kan partneren din tilfredsstille deg uansett hvor hun eller han befinner seg. Appen kan dessuten brukes til å skreddersy vibrasjoner og kan lagre opptil 10 vibrasjonsmønstre av gangen. Du kan også synkronisere vibratoren med musikk, slik at du kan komme til rytmen av favorittsangen din. Ønsker du å styre vibratoren manuelt kan du bare bruke knappene på selve vibratoren.

Ferri er dekket av kroppssikker silikon som føles deilig mot huden, og med litt vannbasert glidemiddel blir opplevelsen enda bedre. Etter bruk rengjøres vibratoren med vann og mild såpe eller sexleketøysrens, og lades opp med den inkluderte USB-kabelen.

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Copyright © 2008-2023 Sinful