Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Lovense Ferri Fjernstyrt Trusevibrator var 1

Lovense Ferri Fjernstyrt Trusevibrator

Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00kr 74,25
Inkl. mva.
kr 1 495,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Ta forspillet til nye, pirrende høyder med denne fjernstyrte trusevibratoren fra Lovense. Trusevibratoren kan brukes hvor som helst og har ubegrensede vibrasjonsmønstre, samt langdistansekontroll som gir dere enda flere lekemuligheter.

Nyt diskret stimulering når du er på kino, på restaurant, mens du handler eller la den bringe deg til orgasme innenfor hjemmets fire vegger. Vibratoren passer i enhver truse og magneten sørger for at vibratoren holder seg på plass til enhver tid. Den ergonomiske formen gjør at vibratoren legger seg helt inntil klitoris og vulvaen mens du sitter, går eller ligger, slik at du hele tiden merker vibrasjonene.

Med uendelige vibrasjonsmønstre og en app som kan brukes til å kontrollere vibratoren på avstand, kan partneren din tilfredsstille deg uansett hvor hun eller han befinner seg. Appen kan dessuten brukes til å skreddersy vibrasjoner og kan lagre opptil 10 vibrasjonsmønstre av gangen. Du kan også synkronisere vibratoren med musikk, slik at du kan komme til rytmen av favorittsangen din. Ønsker du å styre vibratoren manuelt kan du bare bruke knappene på selve vibratoren.

Ferri er dekket av kroppssikker silikon som føles deilig mot huden, og med litt vannbasert glidemiddel blir opplevelsen enda bedre. Etter bruk rengjøres vibratoren med vann og mild såpe eller sexleketøysrens, og lades opp med den inkluderte USB-kabelen.

MerkeLovense
Produkt vekt (g)95
InkludertFjernkontroll
Full lengde (cm)7.5
Diameter (cm)2.7
Bredde (cm)2.7
StrømkildeUSB-lader
Brukstid (min)210
Vibrasjonsmønster10
PrimærmaterialeSilikon
FargeRosa
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeEngelsk
SKU24064
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Kraftig og god trusevibrator
Carepjuus - 29. jan. 2022
Så langt det beste «handsfree» produktet til lovense jeg har prøvd! Denne er veldig liten og diskre, men ikke på bekostning av styrken. Den er ikke helt lydløs, så ville ikke skrudd den på maks på bibloteket, men så absolutt lydløs nok til litt lek på steder med litt mer bråk, å man kan så absolutt oppnå orgasme på steder der det skulle passe seg. Men det er Lovense Remote appen som gjør det hele verdt det, helt klart beste «helse-appen» som finnes, både med partner til stede, partner på andre siden av jorden eller alene. 10/10
Lever opp til forventningen
Martin - 1. jan. 2022
Kjøpte som gave. Vi er superfornøyde med denne. :) Kobling med App fungerte bra. Vibratoren er intuitiv og hvis du ikke bruker app er den veldig bra uten også. Vi gleder oss til å teste mer fra lovense serien. Anbefales
Awesome!
Koli - 19. dec. 2021
This is a powerful little thing, but it is noisy! Not something you will wear outside if you don't want others to hear the buzzing. The vibrations are powerful and you can fully control and adjust it via the app which is amazing if you get sensitive right after climaxing. Lower the intensity without turning it off and welcome the multiple Os! The magnet is very strong and there is a replacement cap in case you lose one. VERY satisfied and worth every penny :)
linda.nyberg91@hotmail.com
L - 14. jun. 2021
Levde dessverre ikke opp til forventningene da jeg ikke fikk orgasme Har en annen vibrator i samme prisklasse som leverer hver gang. Litt av en skuffelse...
0
Piff opp hverdagen med uventede orgasmer
Anonymous - 2. jul. 2023
Med dette på plass er partneren min i mine hender. Jeg kan slå på leketøyet midt i en samtale med en ekspeditør og se min kjære kjempe for å holde seg rolig. Øynene hennes smalner, lårene begynner å gnisse mot hverandre og hun prøver forgjeves å bøye seg forover for å redusere kontaktflaten. Det er selvfølgelig jeg som har valgt klærne hennes, og de trange jeansene hun har på seg, gir seg ikke. Snart kan jeg høre at panikken begynner å spre seg i stemmen hennes, og jeg vet at det er like før. Når hun i stedet for å prøve å unnslippe følelsen strekker seg frem og later som om hun leter etter tyggegummi i kassen for å presse vulvaen mot Ferrarien, slår jeg den bare av. Hun snur seg og ser på meg som står tre kunder bak henne. Hvis blikk kunne drepe, ville jeg ikke hatt en sjanse, men jeg minner henne på hvem som har kontrollen ved å sende et forhåndsinnspilt mønster av tre korte, men intense vibrasjoner inn i appen, og ser hvordan hun vrir seg og vender tilbake til samtalen om digitale kvitteringer med ekspeditøren. Vi vet begge at hun var sekunder unna å komme. Det er ikke første gang i dag, og vi vet begge at det ikke blir den siste. For hver orgasme jeg fratar henne, blir vi begge mer opphisset, og hvis hun er snill, vil kanskje den neste gå hele veien. Hvis ikke, venter en kveld med "avstraffelse" der vi begge får nyte den nyvunne opphisselsen. Dette leketøyet kan kombineres med Lush 3 for mer variasjon. Ikke glem å la din kjære hvile innimellom. Det er lett å bli nummen hvis du lar leken gå på maks effekt over lang tid. Appen er veldig bra.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Slik gjør du det
Anonymous - 13. mar. 2024
Ok for forplay men hun får ikke orgasme av dette og forbindelsen er ikke så stabil dessverre Dyrt leketøy som bare ligger i esken.
Maskinoversettelse fra sinful.se
ok, men med feil
Anonymous - 9. jul. 2021
bra teaser. men hun vil ikke være full av dette må skje mer. dessverre kobles det ofte til mobiltelefoner som gjør at moroa med å kunne tjene online ikke er så bra. de må fikse dette.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Galen elsker appen
Anonymous - 11. may. 2021
Fantastisk app, bruker den på avstand og veldig morsomt og fungerer superbra.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Støyende lek
Anonymous - 10. feb. 2021
En helt fantastisk leke. Mange funksjoner man må sette seg inn i før man begir seg ut i verden. Den bråker imidlertid mer enn jeg hadde håpet. Flott å leke hjemme, men hvis du vil ut i verden, må du være oppmerksom på omgivelsene og lydnivået, for hvis det blir for stille, kan du lett høre det. ;)
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Morsomme leker
Anonymous - 10. aug. 2021
Det morsomste leketøyet jeg har gitt noen hittil
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful