Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Malesation Homeboy Hollow Strap-on-vibrator var 1

Oversikt

Malesation Homeboy er en hul strap-on vibrator, som spennes rundt livet og er spesielt velegnet til dere som har erfaring med strap-on sex. Den kan brukes av både kvinner og menn.  Som kvinne kan du bruke Homeboy som en allminnelig strap-on. Hvis du er mann vil penisen din føles hardere, fyldigere og lengre. Det er en fordel å smøre penis inn i vannbasert glidemiddel, før penis føres inn i strap-on dildoen. Homeboy dildoen har en innebygget vibrator, som har 7 forskjellige vibrasjonsprogrammer. Programmene styres med fjernbetjeningen, som følger med. Strap-on selen er justerbar og passer til en omkrets på opp til ca. 103 cm rundt livet og 85 cm rundt lårene. Merk: Malesation Homeboy bruker 2 stk. AAA batterier, som selges separat.

MerkeMalesation
Produkt vekt (g)371
Full lengde (cm)19
Innførbar lengde (cm)18
Indre dybde (cm)13
Diameter (cm)4.5
Indre diameter (cm)3.6
Elastisk indre diameterNei
Elastisk omkretsNei
Strømkilde2 x AAA (Ikke inkludert)
Vibrasjonsmønster3
Vibrasjonshastigher4
PrimærmaterialeSilikon
FargeSvart
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeEngelsk, Fransk, Tysk , Spansk, Italiensk, Russisk
SKU14125
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
det er verdt pengene
Kann - 23. sep. 2018
det er verdt pengene
Hullet er for lite. Les nųye, bare "Innvendig 3,8 cm i diameter"
K - 19. jan. 2018
Jeg er en mann og kjųpte dette produktet i april 2017 for å bruke det på kjęresten min. Det endte med at jeg ikke brukte den. Jeg burde ha målt penisdiameteren fųr jeg kjųpte den. Kun "innvendig 3,8 cm i diameter" !!! Den kommer ikke inn. Ikke engang med en slapp penis. Jeg vet ikke om dette er positivt eller negativt :-). Men ta en linjal, se hva 3,8 cm i diameter betyr, og du vil se at dette er penisstųrrelsen til en gutt, ikke en voksen mann. Den utvendige diameteren synes jeg ble for stor. For en mindre jente, med liten skjede, blir det sikkert for mye. Toppen av dildoen er laget av veldig hard plast. Jeg er ikke en jente og jeg synes den er altfor hard. Konklusjon: mål den fųr du kjųper den!
0
Mer takk
TheHappyOnes2 - 13. jun. 2020
Hvorfor har vi ikke kjųpt den tidligere??? Vi var begge enige om dette spųrsmålet. Fųrste gang den skal brukes tar det litt lengre tid på grunn av justering av stroppene, men så går den som en lek. Det skal imidlertid legges til at på grunn av både diameter og lengde er ikke alle stillinger like komfortable for henne. De ulike vibrasjonene og det knottede ytre er en sikker garanti for tilfredshet for begge parter. Vi som et par drųmmer om flere varianter av strap-ons med samme innvendige mål som denne, men forskjellig ytre diameter og lengde, for å kunne få mer ut av det (dessverre er det lite utvalg). Alt i alt kan den absolutt anbefales
0
Feilkjųp
Hans Holmsgaard - 12. jan. 2018
Vi har ikke hatt glede av denne siden den er for stor. Min kone kan ikke bruke den. Det gjųr vondt og hun kan ikke engang få det inn med glidemiddel. Så vi har ikke hatt mye glede av produktene vi kjųpte.
0
Lykke
Niels - 3. nov. 2017
Denne strap-on er fantastisk. Jeg er en eldre herre med problemer med å få ereksjon. Alle med dette problemet bųr prųve denne strap-on. Både jeg og kona mi liker den godt, og med vannbasert glidemiddel er det også deilig for meg. Takk takk.
0
En flott opplevelse.
Anonymous - 13. mar. 2024
Strap-on-vibratoren er en fantastisk oppfinnelse, spesielt hvis du er en mann som er impotent og likevel ønsker å tilfredsstille partneren din og få noe ut av det selv. Det faktum at den har forskjellige vibrasjonsmetoder, betyr at tilfredsstillelse for begge er nesten garantert.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Den nye gutten min
Anonymous - 13. mar. 2024
Silikonstroppene er veldig behagelige og kan plasseres på forskjellige måter for å passe deg. Selv om tilpasningen tar litt tid, er det vel verdt det, for strap-on'en føles som en naturlig forlengelse av kroppen. Selve dildoen gir nytelse både innvendig og utvendig. Den gnidde overflaten stimulerer kvinnen, mens den glatte (men litt harde) innsiden gjør det behagelig for mannen å gli inn (og eventuelt frem og tilbake). Vibrasjonsmønstrene sørger for stor nytelse for begge parter, og menn trenger ikke frykte en nummen opplevelse, da ikke bare vibrasjonen, men også vakuumet som kan skapes, stimulerer penis. For meg har denne strap-on'en ikke bare fungert som et parleketøy; den har også blitt brukt alene av meg (mann) under onani med stor glede.
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Malesation Homeboy Hollow Strap-on-vibrator

Relaterte produkter
Philips LR03 AAA Alkaline Batterier 4 stk.
kr 49,00kr 41,65
Inkl. mva.
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
kr 629,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful