TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

Hul strap on

Med en hul strap on, også kjent som hollow strap on, kan du gi partneren din en ekstra fyldig stimulering. Denne type strap on er velegnet til å bli båret av menn da det er plass til penisen inne i hulrommet. I denne kategorien finner du strap ons i ulike farger og størrelser samt med og uten vibrasjoner, slik at dere kan finne den rette strap on-en for dere.

Hul strap on - skjem bort partneren din med en fyldigere penetrering

Hul strap on - et frekt og effektivt hjelpemiddel

Hva er egentlig en hul strap on? Som du nok har gjettet, er det en strap on som er hul. Med andre ord finnes det et tomrom inne i strap on-dildoen. Men hvorfor har den det? Det er fordi vi vet at mange menn gjerne vil gi partneren sin en fyldigere stimulering enn de kan gi med sin egen penis. Det behøver ikke skyldes at de selv synes de er underutviklet, eller at partneren er av den oppfatningen, men at de eksempelvis bare vil føle hvordan det er å penetrere partneren sin med en “annen” penis uten at de selv ekskluderes i prosessen.

Mens du som giveren vil få en tilfredsstillende følelse av å penetrere partneren din på en ny og frekk måte, vil partneren din som mottaker få glede av en fyldigere penetrering som er rik på nytelse. En hollow strap on kan dermed bli brukt som et frekt og effektivt hjelpemiddel under samleie. I tillegg vil en hul strap on kunne gi sexlivet deres et frisk pust hvis dere føler at dere står litt fast i de vanlige rutinene.

Velg riktig hollow strap on for dere

Du har kanskje allerede bestemt deg for at en hollow strap on skal bli det neste sexleketøyet i samlingen deres. Men hvordan vet du hvilket produkt du burde velge? Det finnes nemlig mange varianter å velge mellom her på siden, som for eksempel vibrerende strap ons eller varianter med sprutefunksjon. Før du bestemmer deg for hvilken hollow strap on som passer best for dere, er det viktig å vite hva partneren din liker når hun eller han penetreres - og selvfølgelig hva som er mest behagelig og samtidig føles tilfredsstillende for deg.

Du kan enten gå for en hul dildo til strap-on uten seletøy eller du kan velge et strap on sett med både dildo og seletøy. Hvis du aldri har brukt en hollow strap on før kan det være lurt å investere i et sett slik at du slipper å kjøpe alle delene hver for seg. På den måten kan du dessuten være sikker på at seletøyet og dildoen kan brukes sammen. Dersom du derimot er vant til å bruke en strap on, kan det kanskje være en fordel å kjøpe de to tingene hver for seg, så du kan mikse og matche utstyret etter ønske og behov.

Ta parlekene til et nytt nivå

Utrustet med den perfekte hollow strap on er du nå klar til å ta partneren din med storm. Pakk strap on-en inn i gavepapir og legg den på sengen eller partneres hodepute som en frekk, liten overraskelse. Du kan også “pakke deg selv inn” med strap on-en og møte partneren din i døråpningen til soverommet, eller kanskje til og med legge deg ned på sengen kun iført strap on-en for å gjøre overrekkelsen enda frekkere. Dermed er alt lagt til rette for en erotisk aften med stimulerende strap on lek.

Deres nye favorittleketøy kan også medbringes på romantiske helgeturer, eller bare tas med i sekken på en frekk tur i skogen, når dere kjenner eventyrlysten - og ikke minst sexlysten - banke i dere. Hvis du er ekstra modig, kan du dessuten iføre deg en hul strap on allerede før dere er nådd frem til reisemålet, og således gi partneren din en overraskelse hun eller han sent vil glemme når dere endelig er fremme og kan hive klærne av hverandre i ren kåthet.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful