Vibrerende strap on

Med en vibrerende strap on kan du og partneren din få en enda frekkere opplevelse enn dere er vant med fra vanlige strap-on dildoer. Vibreringene fra dildoen vil tilføye en ny dimensjon til nytelsen som vil ta de frekke strap-on lekene deres til et nytt nivå. Blant vårt store utvalg finner du både strap-on sett, som inkluderer seletøy og dildo, og strap-on dildoer som du kan bruke sammen med ditt favorittseletøy.

Mest populære
Filter
Pris
På tilbud
Merke
CalExotics (1)
Fantasy for Her (1)
Fetish Fantasy (4)
Fun Factory (1)
King Cock (1)
Malesation (1)
Mixed (1)
NMC (1)
Strap U (5)
Tantus (1)
You2Toys (3)
Vis alle
Vis alle 21 produkter

Vibrerende strap on - det ultimate leketøyet til frekke strap-on leker

Strap-on leker er for alle

Vet du hva en vibrerende strap on er? Hvis svaret er nei, er det på tide at du finner ut av det. Strap on leker åpner nemlig opp en ny verden av spennende (og frekke) muligheter for både deg og din partner. En vibrerende strap on er en vibrerende dildo som er påspent et seletøy.  Den ene av dere tar på seg seletøyet og penetrerer den andre med den fastspente dildoen. Strap-on leker gir dere mange muligheter for å utforske hverandres kropper og seksuelle preferanser, og kan dermed være en kilde til nytelse for mange par og single.

Det geniale med en strap on er at den både kan brukes av to kvinner, to menn og en mann og en kvinne. Med en strap on kan man nemlig penetrere partneren sin selvom man ikke har en penis, og seletøyet gjør at penetreringen kan foregå på samme måte som om det skulle vært tilfellet. Det virker mest innlysende at en strap on kan brukes mellom to kvinner da de får muligheten til å penetrere hverandre, men en strap kan selvfølgelig også gi en pirrende opplevelse for menn. En vibrerende strap on vil tilføre penetreringen en ytterligere dimensjon da vibrasjonene stimulerer hele ens indre.

Finn den rette vibrerende strap on for dere

Enten man har prøvd en vibrerende strap on før eller ei, kan det være vanskelig å vite hvilken man bør velge. Dersom det er første gang man eksperimenterer med strap on er en mindre variant kanskje å foretrekke. Hvis man derimot er vant til å penetreres - enten det er vaginalt eller analt - kan en større dildo gi mer nytelse. Du finner både store og små strap-on dildoer her på siden og du kan også finne dildoer med en ytre del som stimulerer kvinners klitoris samt dobbeldildoer som stimulerer mottakeren både vaginalt og analt på samme tid.

Strap-on dildoer som vibrerer kan likevel noe mer enn vanlige strap-on dildoer. Med pirrende bevegelser stimuleres de intime områdene på en måte som til og med en ekte penis ikke kan. I tillegg kan en vibrerende strap on stimulere mottakeren utvendig. Både klitoris og g-punktet hos kvinnen kan få glede av vibrasjonene og er nok til å gi henne kraftige orgasmer - igjen og igjen. De fleste varianter har dessuten flere vibrasjonsinnstillinger som gjør det mulig å skreddersy stimuleringen for en enda frekkere opplevelse.

Frekke opplevelser utenfor soverommet

Selvom de fleste varianter av vibrerende strap on på denne siden er utstyrt med batterier, er mange av dem vanntette og kan dermed nytes utenfor soverommet. Dere kan for eksempel hygge dere i dusjen og nyte de varme strålene fra dusjhodet eller i badekaret hvor det varme, skvulpende vannet kan ha en opphissende effekt på kroppene deres. Med en vanntett, vibrerende strap on behøver dere heller ikke å bekymre dere for at den skal ta skade av glidemiddel eller at det skal bli vått med deres egne kroppslige væsker.

Hvis dere vil krydre sexlivet enda mer kan dere selvfølgelig også ta med dere en vibrerende strap on på hytta eller med på ferien til utlandet. Nyt omgivelsene og hverandre på samme tid, og bruk tiden til å utforske hva dere liker best eller hva dere synes føles mest deilig akkurat i dag. Husk at hvis dere velger en strap on uten seletøy skal dere finne et seletøy separat som passer til dildoen. Fordelen med å kjøpe både dildo og seletøy separat er at dere kan mikse og matche utstyret til deres behov og ønsker. Med et seletøy som kan tilpasses er det dessuten mulig å anvende flere dildoer til ett seletøy og dermed stimulere hverandre sånn som det føles aller best i akkurat dét øyeblikket.

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. 21 98 88 81

Åpent inntil kl. 21.00

service@sinful.no