TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

Strap-on Vibrators

Med en vibrerende strap on kan du og partneren din få en enda frekkere opplevelse enn dere er vant med fra vanlige strap-on dildoer. Vibreringene fra dildoen vil tilføye en ny dimensjon til nytelsen som vil ta de frekke strap-on lekene deres til et nytt nivå.

Vibrerende strap on - for ekstra pirrende penetrering

Strap on-lek er for alle

Du har kanskje hørt om en vibrerende strap on før? Men hvis det ikke er tilfellet, kan vi fortelle deg at det er en vibrerende dildo som festes til et seletøy. Ved å ta på seg seletøyet kan man penetrere ens partner med den fastspente dildoen og dermed simulere enten vaginal eller anal sex. Med en vibrerende strap on får dere altså muligheten til å utforske hverandres kropper og seksualitet på en helt ny måte, og kan dermed være en kilde til nytels for mange par og single med faste sexpartnere.

Det geniale med en strap on er at den kan brukes av både par bestående av to kvinner, to menn og en mann og en kvinne. Med en vibrerende strap on kan man nemlig penetrere partneren sin selv om man ikke har en penis, og seletøyet gjør at penetreringen kan foregå på samme måte som om det skulle vært tilfellet. Det virker mest innlysende at sexleketøyet kan brukes av to kvinner da de får muligheten til å penetrere hverandre, men en vibrerende strap on kan også skape pirrende opplevelser for menn som liker å bli penetrert bakfra. Vibrasjonene gjør dessuten penetreringen enda mer nytelsesfull da de stimulerere de mange nervetrådene ytterligere.

Finn den rette vibrerende strap on for dere

Uansett om man har prøvd en vibrerende strap on før eller ei, kan det være vanskelig å vite hvilken man bør velge. Dersom det er første gang man eksperimenterer med denne type leketøy kan det være lurt å velge en variant med et mindre påheng. Hvis man derimot er vant til å penetreres på denne måten - enten det er vaginalt eller analt - kan en vibrerende strap on med en stor dildo gi størst nytelse. Du finner både store og små strap on dildoer her på siden og du kan også finne modeller med en ytre del som stimulerer giverens klitoris samt to indre deler som stimulerer giveren både vaginalt og analt på samme tid.

En vibrerende strap on gir i tillegg penetreringen en ekstra dimensjon av nytelse. De pirrende bevegelsene stimulerer de intime områdene på en måte som til og med en penis ikke kan. Ofte får både mottakeren og giveren glede av vibrasjonene, og opplevelsen blir dermed tilfredsstillende for begge parter. Mange vibrerende strap ons målretter dessuten vibrasjonene mot både klitoris og g-punktet hos giveren og kan være nok til å gi henne kraftige orgasmer. De fleste varianter har også flere vibrasjonsinnstillinger som gjør det mulig å skreddersy stimuleringen ytterligere for en enda frekkere opplevelse.

Bruk strap on vibrator utenfor soverommet

Selv om de fleste strap on vibrator modeller på denne siden er utstyrt med batterier, er mange av dem vanntette og kan dermed nytes utenfor soverommet. Dere kan for eksempel hygge dere i dusjen og nyte de varme strålene fra dusjhodet eller i badekaret hvor det varme, skvulpende vannet kan ha en opphissende effekt på kroppene deres. Med en vanntett strap on vibrator behøver dere heller ikke å bekymre dere for at den skal ta skade av glidemiddel eller bli våt av deres egne kroppslige væsker.

Hvis dere vil krydre sexlivet enda mer kan dere selvfølgelig også ta med deres strap on vibrator på hytta eller med på ferien til utlandet. Nyt omgivelsene og hverandre på samme tid, og bruk tiden til å utforske hva dere liker best eller hvilke muligheter leketøyet gir dere. Husk at hvis dere velger en strap on vibrator uten seletøy som ikke kan holdes på plass av en indre del, så skal dere kjøpe en strap on harness separat. Fordelen med å kjøpe seletøy og strap on dildo hver for seg er at dere kan mikse og matche utstyret som dere ønsker. Det gir dere altså flere muligheter og dere kan dermed variere penetreringen alt etter hvilket humør dere er i.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful