Strap on sett

Er du nysgjerrig på strap on leker og vil gjerne stimulere partneren din på en ny og pirrende måte? Da er det et strap on sett med både harness og dildo du skal ha. Settet inneholder alt dere trenger til de frekke lekene, så du og partneren din kan sette i gang med det samme - og bare nyte opplevelsen av en mer realistisk penetrering.

Mest populære
Filter
Pris
På tilbud
Merke
CalExotics (2)
Cyberskin (1)
Dillio (1)
Doc Johnson (1)
Fetish Fantasy (13)
King Cock (7)
Malesation (1)
Master Series (1)
NMC (1)
Obaie (2)
Ouch (1)
Perfect Fit (1)
Sportsheets (2)
Tantus (1)
Vac-U-Lock (5)
You2Toys (6)
Vis alle
Vis alle 48 produkter
Du har sett 42 av 48 produkter
Vis flere

Strap on sett - tar parlekene til nye og deilige høyder

Opplev en mer realistisk penetrering

Er du og partneren din på utkikk etter et sexleketøy som kan piffe opp sengelekene? Eller vil du kanskje gi partneren din en mer realistisk penetrering enn du kan gi ham eller henne med en dildo? Da kan et strap on sett være løsningen for dere. Det inneholder nemlig et harness, som er en sele man fester rundt livet eller hoftene, og en dildo som monteres foran på selen. Ved å holde dildoen fastspent til giverens underliv kan giveren penetrere mottakeren på samme måte som en person med en penis, og vil dermed føles mer realistisk enn en håndholdt dildo. 

Det gir god mening at et strap on sett kan anvendes av kvinner da de fra naturens side ikke er utrustet med en penis. Det er derfor ikke mulig for kvinner å penetrere andre kvinner eller menn uten å ta andre kroppsdeler eller virkemidler i bruk. Selvom det kan være pirrende å bli penetrert med et par fingre eller til og med en hel hånd, også kjent som “fisting”, foretrekker mange av oss følelsen av å bli penetrert med en penis. Derfor er en dildo et godt alternativ for par som nyter å penetrere hverandre og bli penetrert, men hvor én eller begge parter ikke er født med (eller har fått operert på) en penis. Med et strap on sett får penetreringen en ny dimensjon da giveren kan simulere penisens bevegelser og dermed gi en mer stimulerende penetrering.

Velg riktig strap on sett for dere

Dersom dere aldri har prøvd å leke med strap on før, kan det være en god idé å starte med et strap on sett. Dermed får dere både en sele og en dildo som kan brukes sammen med selen, så dere kan sette i gang med å leke når som helst. Det finnes dog mange forskjellige typer strap on sett med varierende seletøy og påspenningsdildoer som kan gjøre det vanskelig for nye strap on entusiaster å velge det riktig settet for dem. Vår anbefaling er å starte med en mindre dildo som gjerne er festet til et stødig seletøy. 

Når dere er blitt vant til størrelsen på dildoen og kan styre seletøyet med stor presisjon, kan dere prøve en litt fyldigere dildo og eventuelt et mindre seletøy som gir en mer intens stimulering og samtidig øker giverens bevegelsesfrihet. Dere kan også eksperimentere med et vibrerende strap on sett som gir en ekstra pirrende opplevelse for både mottakeren og giveren. For de mer erfarne finnes det dessuten sett med to dildoer som gjør det mulig for begge parter å penetrere hverandre samtidig for dobbelt så mye stimulering.

Oppdag en ny verden av nytelse

Strap on sett er til par som er opptatt av egen nytelse og som anser sexleketøy som en kilde til bedre sex. For mange kan det føles skremmende å ta skrittet med å introdusere sexleketøy i parforholdet, men når de så gjør det, oppdager de en ny verden av nytelse som de ikke ville ha vært foruten. Sexleketøy som er designet til par har dessuten den fordelen at de kan nytes av begge parter i fellesskap - og strap on sett er intet unntak.

Dersom dere kunne tenke dere en mer målrettet stimulering eller bestemt type penetrering finner dere et stort utvalg av strap on sett som er skreddersydd til ulike formål på denne siden. Her finner dere også sett med hule dildoer som er spesielt utviklet til menn som ønsker å gi partneren sin en mer fyldig opplevelse. Med andre ord er det noe for enhver smak, så vi er sikre på at dere vil finne noe som møter deres ønsker og behov her.

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. 21 98 88 81

Åpent inntil kl. 21.00

service@sinful.no