Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Nexus Revo Oppladbar Vibrator for Prostatamassasje var 1

Nexus Revo Oppladbar Vibrator for Prostatamassasje

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Nexus Revo er en forbedret utgave av sin forgjenger som byr på enda mer nytelse.

Den ergonomiske vibratoren er skapt for å gi en målrettet og intens stimulering av din følsomme prostata. Det slanke skaftet roterer med to forskjellige hastigheter og stimulerer dermed det erogene punktet med masserende bevegelser.

Den kan i tillegg pirre mellomkjøttet ditt med rytmiske vibrasjoner som du kan stille inn på 6 forskjellige måter. Du bestemmer selv om du vil nyte begge funksjoner samtidig eller hver for seg.

Revo er laget av behagelig og allergivennlig silikon, og kan dessuten medbringes i dusjen eller i badekaret. Den er nemlig vanntett og kan derfor bli din nye badepartner.

Vibratoren er 15 cm lang, hvorav 9 cm kan føres inn, og er 3,4 cm i diameter. Du lader enkelt opp vibratoren med den tilhørende USB-kabelen.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Gjør jobben - kjapt!
Andy - 2. nov. 2021
Ønsket å prøve ut et slikt produkt, men hadde ikke de største forventningene. Ble overrasket da jeg kom før jeg rakk å få reisning engang... Litt knotete knapp å betjene under bruk, må trykke litt hardt. Ellers godt inntrykk.
Gjør jobben - kjapt!
Andy - 2. nov. 2021
Ønsket å prøve ut et slikt produkt, men hadde ikke de største forventningene. Ble overrasket da jeg kom før jeg rakk å få reisning engang... Litt knotete knapp å betjene under bruk, må trykke litt hardt. Ellers godt inntrykk.
Veldig bra! Visste ikke at jeg kunne få orgasme på den måten.
Andy - 31. oct. 2021
Bra utforming og kraftige vibrasjoner. Litt vanskelig å trykke på knapper underbruk. Kom i løpet av 2 minutter...
A M A Z I N G
EspenH - 28. sep. 2019
Kort og godt fantastisk
A M A Z I N G
EspenH - 27. sep. 2019
Kort og godt fantastisk
Nexus Revo 2
D P - 30. may. 2018
"Jeg har nå brukt Nexus Revo 2 fem ganger i løpet av helgen, og hver gang fikk jeg en deilig orgasme ut av det. Nexus Revo 2 har seks forskjellige programmer med ulike stimulier, personlig liker jeg best programmet hvor den vibrerer konstant og hodet kjører raskt rundt, så jeg oppnår den beste orgasmen. Når man bruker Nexus Revo 2 er det en fordel med glidekrem, så glir den enklere på plass inn, og det føles bare bedre. Jeg er også glad for at den er oppladbar, så jeg ikke skal ha batterier hjemme og skifte dem i tide og utide. Men, den kunne også hatt en normal stikkontakt, fremfor kun til USB på PCen. Jeg tenker at Nexus Revo 2 er god til både nybegynnere og de mer erfarne, jeg anbefaler den i hvert fall. "
Orgasme, klart en vinner
ole - 30. may. 2018
Har prøvd denne Nexus flere ganger, og når man først har lært seg teknikken er den et fantastisk redskap som kan brukes både alene og sammen med en kjæreste. Den er et produkt av god kvalitet. Kan varmt anbefales!
Endelig en fantastisk prostatavibrator
Christian - 30. may. 2018
"Nexus Revo 2 er noe dyrere enn andre prostatavibratorer - men ikke uten grunn. Denne vibratoren fungerer på en helt annen måte, nemlig ved at den masserer helt det rette punktet, litt som om en partners finger ville gjøre - og det fungerer! Nexus Revo 2 er uten tvil det beste prostataleketøy jeg har prøvd, og jeg er virkelig glad for at jeg tok sjansen og kjøpte den. Den fungerer ved at det roterer i hodet, for å massere prostata, og ikke kun vibrere på punktet. Det er også en vibrasjon i den nedre delen, men for meg virker det mer som en ekstra funksjon. Det er rotasjonen som virkelig får meg i rette stemning. Hodet kan rotere med to hastigheter, begge to veldig behagelige.Vibrasjonene kan være av, konstant eller pulserende, og dette med to ulike intensiteter. Etter min mening er den høyeste av de to vibrasjonsintensiteter litt voldsomt, og bråker også litt - noe som ødelegger litt opplevelsen. En annen positiv ting er at Nexus Revo 2 er oppladbar. Man bruker en liten 'clip' som hopper på plass ved magnetisme, og kobler den andre enden til de mange USB-laderne som vi allerede har liggende. Det eneste lille minus må være at den ikke er helt vanntett, så man skal være litt påpasselig når man vasker den. Det er ingen tvil om at hvis man er litt erfaren med prostatalek og gjerne vil prøve noe helt fantastisk - så er dette det rette valget. Jeg er i alle fall veldig glad for at jeg tok meg sammen og kjøpte den!"
Rengjøring
Hans - 30. may. 2018
"Denne Nexus Revo 2 er virkelig verdig en anbefaling. Se bare hva Per skriver under. Til rengjøring av produktet og skylleapparat, for å unngå lukt, bruker jeg en oppløsning av RODALON, som brukes i laboratorier for å desinfisere bl.a. kirurgiske instrumenter. Kan kjøpes på apoteket. Med hensyn til å innføre vibratoren analt: les bruksanvisningens anbefaling, det fungerer!"
Du vil klart kjenne den!
Per - 30. may. 2018
Denne vibratoren roterer i hodet akkurat på riktig sted! Ved å gjenta bruken oppnår du etterhvert også en større følsomhet, og dermed større nytelse. Du sparer også utgifter på batterier, siden den er oppladbar, som andre av Nexus sine analplugger har.

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful