Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Vixen Creations Outlaw VixSkin Dildo 24 cm var 1

Vixen Creations Outlaw VixSkin Dildo 24 cm

Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00
Inkl. mva.
kr 1 795,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Drømmer du om å oppleve en ekstra stor og fyldig stimulering, så er Vixen Creations Outlaw VixSkin et godt valg.

Den håndlagde dildoen fra det kjente merket Vixen er laget av silikon av høyeste kvalitet. Outlaw er blant de største dildoene i Vixens sortiment, og den er idéel til deg som ønsker ekstra lengde og tykkelse.

Dildoen har et realistisk og detaljert utseende med et markert penishode, fine årer langs skaftet og et sett vellignende testikler. Den har en fast kjerne med en myk overflate som bidrar til den autentiske opplevelsen.

Vixen Creations Outlaw VixSkin er fremstilt i USA. Den kan føres hele 21,5 cm inn og har en diameter på 5 fulle cm på den bredeste delen. Dildoen kan både brukes solo og i et seletøy.

MerkeVixen Creations
Produkt vekt (g)553
Full lengde (cm)24
Innførbar lengde (cm)21.5
Diameter (cm)5
PrimærmaterialeSilikon
FargeBeige
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeEngelsk
SKU15572
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Stor dildo av hųy kvalitet
Toy box - 22. sep. 2019
Dette er en helt nydelig, passe spenstig dildo. Jeg har også en vixen maverick og en Johnny. De er buede g-punkts dildoer. Johnny og denne er omtrent like spenstige. Maverick er tydelig mykere, spesielt på det store tykke hodet. Av disse bruker jeg Outlaw mest. Den er ikke for stor for meg i det hele tatt, men jeg har fųdt to ganger. Virkelig lett å holde ren. Den treffer virkelig på riktig A-punkt mens det myke hodet ikke skader livmorhalsen. Pungen gir et godt grep for å skyve. Den eneste ulempen er utseendet. Et realistisk utseende, dųdsblek dildo med pung er ikke estetisk vakker, men jeg ser egentlig ikke på den mens jeg onanerer. Forhåpentligvis vil Sinful snart selge vixen Randy i andre farger. Det skulle jeg like å se, men ikke en annen farge på huden.
0
Veldig fornøyd!
Anonymous - 1. jan. 2022
Partneren min bruker den bare vaginalt på meg. Den er bred og lang. Litt ekstra bredde hadde ikke vært feil ;) men "fyllingseffekten" er virkelig tilfredsstillende. På grunn av den rette formen trenger du ikke å lete etter presis stimulering av G-punktet (eller P-punktet). Alle veggene vil uansett bli stimulert, og når den trenger inn i deg, er følelsen bare wow! Materialet er av høy kvalitet, ikke-porøst og veldig realistisk (enda mer når det er smurt). Mangelen på sugekopp er ikke noe problem for oss. Den er ikke for alle, men den er verdt prisen når det gjelder kvalitet og følelse. Den er enkel å rengjøre med såpevann eller et spesielt rengjøringsmiddel for sexleketøy, og kan til og med steriliseres. Den er best forbeholdt de som liker noe søtt, enten det er vaginalt eller analt, men den er uansett en lekkerbisken. Glem ikke det vannbaserte glidemiddelet for å gjøre det lettere å få den inn, selv om materialet, vixskin, gjør det mye lettere å føre den inn. Etter min mening er det uunnværlig.
Maskinoversettelse fra sinful.fr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful