Perfect PFE Bekkenbunnstrener
Perfect PFE Bekkenbunnstrener
kr 1 550,00
God pris
Perfect PFE Bekkenbunnstrener  1
Perfect PFE Bekkenbunnstrener  2

Perfect PFE Bekkenbunnstrener

4.8 (3)
Ikke på lager - Kontakt kundeservice for å få opplyst leveringsdato.
kr 1 550,00
Oversikt
Beskrivelse

Hvem sier at trening trenger å være kjedelig? 

Få sterkere muskler, økt følsomhet og få enda bedre orgasmer med Perfect PFE bekkenbunnstrener.

Perfect PFE sender mild elektrisk stimuli gjennom en vaginalplugg. Impulsene fra pluggen stimulerer musklene til skiftevis å trekke seg sammen og slappe av, akkurat som ved vanlige knipeøvelser.

Dermed hjelper maskinen deg til å gjenvinne kontrollen over musklene. Utover de seksuelle gevinstene vil bruk av bekkenbunnstreneren også hjelpe mot og forebygge inkontinens og hyppig vannlatning.

Perfect PFE er enkel, sikker og behagelig å bruke. Jo mer du bruker den, jo bedre kontroll, følsomhet og stramhet vil du og din partner oppleve.

OBS: Du må ikke bruke bekkenbunnstreneren mens du er gravid, hvis du bruker pacemaker, har epilepsi, før det har gått 12 uker etter en operasjon, eller hvis du har fått diagnostisert livmorhalskreft. Produktet inneholder nikkel.

Les alltid bruksanvisningen nøye før bruk.

Benytter 2 x AA-batterier (inkludert).

Detaljer

MATERIALE: Polystyrene og rustfritt stål.
ALLERGIER: Latexfri, inneholder nikkel.
LENGDE: 7,3 cm.
GODKJENT SOM MEDISINSK UTSTYR: Ja, klasse lla.
STRØMKILDE: 2 x AA-batterier (inkludert).
SPRÅK: Dansk, engelsk, svensk, norsk.
INKLUDERT: Oppbevaringspose og batterier.
MÅ IKKE BRUKES HVIS: Ikke bruk bekkenbunnstreneren hvis du er gravid, har en pacemaker, har epilepsi, før det har gått 12 uker etter en operasjon, eller hvis du har fått diagnostisert livmorhalskreft. Les alltid bruksanvisningen nøye før bruk.

VARENUMMER: 15967.
Anmeldelser
4.7
5
4
3
2
1

Les betingelsene her

Del din mening
Anmeldelser (3)
Det beste

Dette vil få bekkenbunnen i form!

-
5 5 1
Wow

Dette produktet økte følsomheten min så mye at jeg ikke klarte å være stille når sexen føltes såååå bra !! Dessuten har jeg forbedret urinretensjon – det vil si mange fordeler! Diskret å bruke. Les mer

-
5 5 1
Mightytighty

Har hatt samme produkt før, med god effekt men som ble ødelagt. Har derfor investert i nytt da dette apparatet virkelig funker og er effektivt. Med alderen merker jeg at muskulaturen er blitt slapp både ift små urinlekkasjer og mindre sexuell nytelse. Bruker denne før jeg legger meg hver kveld, og bare etter en liten stunds bruk nå merkerjeg allerede sterkere orgasme og mer nytelse under sex. Partner har også satt veldig pris på mer kraft når man kniper rundt penis under sex. Det tar litt tid til å finneut av program, plassering av proben, styrke.osv, men hvis du leser bruksanvisning går det nok fortere for deg enn for meg å finne ut av det. Så hvis du er som meg, somaldri helt fikk til knipeøvelser selv så er denne super, og ganske sikker på at denne treningen er mer effektiv enn vanlig knipeøvelser. Plugg den i mens du gjørhusarbeid eller ser på netflix, eller les litt før du skal sove og jeg garanterer at denne vil hjelpe deg på god vei med tidenes orgasme før du sovner;) Les mer

-
5 4 1
Fordeler

Du vil kanskje også like:

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no