TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
 • TickRask og diskret levering
 • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Vaginakuler på en lilla bakgrunnVaginakuler på en lilla bakgrunn
Guider
Copywriter
Publisert:01/02/2023

Vaginakuler - Den ultimate guiden

Innholdsfortegnelse

Du har helt sikkert hørt om vaginakuler, og du har helt sikkert også tenkt, at du burde starte med bekkenbunnstrening.

Vi er flere i samme båt kan jeg fortelle deg.

Vi kommer til å risse opp det viktigste i forhold til myter og spørsmål du sidder inne med – i hvert fald hvis de handler om vaginakuler og deres plass i ditt (under)liv.

Mange vaginakuler i forskjellige farger på en lyselilla bakgrunn med glitter

Hva er vaginakuler? 

Vaginakuler er et redskap utviklet til trening av bekkenbunnen.

Det finnes usannsynlig mange holdninger til hvilke bekkenbunnskuler du skal investere i og senere i innlegget, kommer vi naturligvis med våre bud uansett erfaringsnivå.

Det aller første du skal vite er hvilken type du skal se etter.

Hvis du er nybegynner skal du gjøre det motsatte av det som virker logisk. Du skal velge de store størrelsene med den letteste vekten fremfor de minste og tyngste.

En stor størrelse sørger for at kulen blir hvor den skal selv om du ennå øver deg på å gjøre det riktig.

Tre vaginakuler i forskjellige farger på en lyselilla bakgrunn med glitter

Det er også enklere å merke den når du kniper til. En lett kule sikrer at du ikke overanstrenger deg, men gradvis blir sterkere og sterkere.

Når du nærmer deg full kontroll er det på tide med de små og tunge vaginakulene.

Muskler skal være sterke nok til å holde på kulene uten ubehag. De små modellene krever at du kan stramme til omkring dem for at de ikke skal falle ut.

Det grunnleggende er nå på plass og det er på tide med neste skritt.

Forskjellige vaginakuler på en rekke

Hvordan bruke vaginakuler

Du bruker ganske enkelt vaginakulen ved å føre den inn i skjeden, knipe sammen og holde den der i X antall minutter før du forsiktig fjerner den igjen. 

Hvis du vil ha en litt mer detaljert guide så kommer den her: 

 • Rengjør alltid vaginakulen før og etter bruk med vann og mild såpe eller sexleketøysrens.
 • Når den er rengjort og klar til bruk kan du smøre litt glidemiddel på den sånn at den blir enklere å føre inn.
 • Sett deg på huk sånn at du har best utgangspunkt for å få kulen til å sitte riktig.
 • Skubb forsiktig kulen inn i skjeden og reis deg opp. I starten kan det føles litt merkelig, men det må aldri være ubehagelig – hvis det gjør det må du fjerne den igjen med en gang.
 • Du må maks bære vaginakulen i 15 min. om gangen og gjerne kortere tid hvis du er nybegynner. Start med å ha den i én gang om dagen – for eksempel når du pusser tenner og utvid gradvist tiden.
 • Når du skal ta den ut, setter du deg på huk igjen og tar den langsomt ut.
 • Rengjør vaginakulen igjen før du legger den fra deg.

Tre vaginakuler i forskjellige farger på en lyselilla bakgrunn med glitter

Vaginakuler etter fødsel

Når barnet er født, og det ender med å overmanne deg og overskuddet ditt, kan det være en uoverkommelig utfordring å huske å trene sitt mest intime område jevnlig med knipeøvelser.

Hvis du har født kan du bruke de tyngre vaginakulene. Gjør dem til en del av hverdagens rutine, så du eksempelvis bruker dem, når du pusser tenner eller spiser lunsj.

Vent til 3 måneder etter fødselen før du bruker vaginakuler, så legen din kan sikre, at alt er som det skal være, før du fortsetter/begynner på treningen.

Nærbilde av en vaginakule som er omgitt av andre vaginakuler.

Vaginakuler eller bekkenbunnøvelser? 

Hvis dette hadde vært en episode av «Vil du bli millionær?» ville spørsmålet til en million ha vært: Utelukker bekkenbunnskuler knipeøvelser? Det korte svaret er nei.

Det lange svaret er også nei, men basert på at du ikke trenger å velge.

Hvis du enkelt får deg vanen med å knipe hver gang du svinger til høyre i trafikken, så er det ikke sikkert, at du trenger å investerer i et par vaginakuler.

Hvis du derimot er en av de som selvfølgelig er klar over at de har en bekkenbunn, men glemmer å knipe i løpet av dagen, så er bekkenbunnskuler redningen.

Få en synlig huskelapp, i form av en kule inkorporert i for eksempel kveldsrutinen, så kan både du og underlivet ditt gå glade og fornøyde i seng.

En lilla og rosa vaginakule på en lyselilla bakgrunn med glitter.

De beste vaginakulene

Selv om du har hørt om de omtalte vaginakulene og sikkert også sett et par stykker så er det ikke sikkert du ved hvilke som passer til deg. Det hjelper vi deg med. 

De beste vaginakulene for nybegynnere

Hvis du er en stolt nybegynner skal vaginakulene som sagt være en viss størrelse og letthed for at treningen skal være optimal.

Satisfyer Power Balls Vaginakuler (3 stk)

Med de flotte kulene fra Satisfyer får du 3 effektive modeller som kan følge ditt behov i takt med at du har bruk for å utfordre deg selv.

baseks - Treningssett (2 stk)

Hvis det er vanskelig å velge har baseks laget et treningssett med to kuler sånn at du raskt kan skifte til en tyngre modell når du er klar for det.

Sinful Ava (1 stk)

Med en enkelt rund kule er Sinfuls Ava et skikkelig godt sted å begynne. Den er enkel å sette opp og den praktiske snoren gjør den lett å fjerne.

Svart vaginakule på en lyselilla bakgrunn med glitter.

Beste vaginakuler for de mer erfarne

Når Catwomen begynner å kikke misunnelig over på styrken og smidigheten din er det på tide å rykke opp i en ny liga. Hvis du er klar til utfordringen så har vi utstyret!

På samme måte som at surdeigen skal fôres løpende er underlivet noe som skal vedlikeholdes. Det gjør du best ved å bruke en kule med litt vekt.

LELO Beads Plus

Med LELO Beads Plus får du 3 forskjellige sett med vaginakuler og en hylse med plass til 2 kuler. Dermed kan du selv prøve deg frem helt til vekten passer akkurat deg helt perfekt.

Amaysin Deluxe

Bli stimulert samtidig som du trener når du bruker Amaysin Deluxe kulen. Den har en vekt på 104 gram så den sørger for at du kniper skikkelig godt sammen.

Satisfyer V Balls

Hvis tanken om et sett frister så har Satisfyer laget et til deg som etter hvert har styr på hvordan underlivsmusklene dine trenes best. Sjekk ut dette populære settet med Satisfyer V Balls.

Tre vaginakuler med forskjellige farger på en lyselilla bakgrunn med glitter

Jade egg

Som en del av underlivstreningen har Jade egget fått en særlig plass.

Det er ikke sikkert at du følger den samme syklusen som månen eller at du syns røykelse beriker livet ditt, men du kan likevel se nærmere på hva det er denne særlige utgaven har å tilby. Det originale Jade egget er egentlig skapt for å øke blodtilførsel til underlivet og fokuserer på den sensuelle energien. Selv om utgangspunktet er noe annet hjelper det på samme måte som en vaginakule. Rosenkvartsen har også blitt en del av treningsteamet.

Selve stenen står for universell kjærlighet og det sies at den kan skape mer glede i livet ditt. Med Le Gemmes Yoni Egg kan du velge mellom 3 størrelser sånn at du kan finner den riktige for deg.

Et jade egg omgitt av gull glitter

Bekkenbunntrenere - et spennende alternativ

Okey, vi har enda et ess i ermet. Hvis du vil være 100% sikker på at du får gjort disse øvelsene, og at du gjør dem helt riktig, så kan du anskaffe deg en bekkenbunnstrener.

Det er den teknologiske utgaven av en personlig trener som via en app guider deg hele veien til underlivets svar på Jan Thomas-sixpack.

De beste bekkenbunntrenerne

Kanskje du ikke helt ser poenget ennå, men la oss liste opp 3 av våres favoritter så kan det være du endrer mening.

OhMiBod - Lovelife Krush

Med sin innebygde sensor registrerer den prisvinnende Lovelife Krush fra OhMiBod styrken i muskulaturen din og sammensetter et personlig treningsprogram til deg. Du kobler den til via den gratis appen TALS (The Art of Science and Love), hvor treningen venter sammen med noen litt mer pirrende leker.

We-Vibe - Bloom

Med We-Vibe Bloom betaler du litt ektra for å få så mye mer. Denne bekkenbunnstreneren har 3 tilhørende vekter sånn at du kan starte rolig ut og langsomt trene deg opp. Du kan oppleve pirrende vibrasjoner imens du trener, som styres via den gratis appen We-Connect.

Elvie Trainer

Bli guidet hele veien til en sterk muskulatur med den populære Elvie Bekkenbunnstrener. En prisvinnende bekkenbunnstrener, som via den gratis app, Elvie Trainer, synliggjør hvor god du er og hvor mye du utvikler deg. Du får målt kreftene og bevegelsene dine i 5-minutters sesjoner, som er enkle å gå i gang med.

Tre vaginakuler i forskjellige farger på en lyselilla bakgrunn med glitter

Sett i gang! 

Vi håper at vi har gitt deg enda mer lyst til å komme i gang med å bruke vaginakuler sånn at du kan trene ditt underliv opp til den helt store prestasjonen.

Sjekk det store utvalget på Sinful.no, hvor du også finner bekkenbunnstrenere, Jade egg og alle de andre produktene som vi har nevnt i dette blogginnlegget.

Fem vaginakuler i forskjellige farger på en lyselilla bakgrunn med glitter

Flere artikler

  Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

  Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

  Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

  TickRask og diskret levering
  TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  posten
  helthjem
  VISA
  Mastercard
  vipps
  PayPal
  Klarna

  Rask levering

  posten
  helthjem

  Sikker betaling

  VISA
  Mastercard
  vipps
  PayPal
  Klarna

  Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

  Alle modellene er over 18 år.

  Copyright © 2008-2024 Sinful