Sinful Anal Glidemiddel 100 ml

Klikk på bildene for å forstørre

Sinful Anal Glidemiddel 100 ml

På lager Bestill før kl. 14 og vi sender samme dag (hverdager)

kr 99,00

  Beskrivelse

  Sinful Anal Glidekrem er perfekt for dere som ønsker optimale betingelser for anale nytelser.


  Kremen gjør leken mer levende og deilig. Siden den er vannbasert kan den brukes under analt samleie, eller sammen med analt sexleketøy av enhver type.

  Sinful Anal Glidekrem  har en tykk og delikat konsistens, som hverken er klissete eller setter flekker. Den er drøy i bruk og hver flaske varer lenge.

  Når dere påfører Sinful Anal legger den seg nesten som en hinne over huden, hvilket bevarer glideevnen i lang tid, og dere kan hygge dere så lenge dere vil.

  Inneholder 100 ml vannbasert og kondom-vennlig glidekrem.

  Tips: Mange slapper bedre av og oppnår større nytelse under analsex, hvis de bruker en anal-dusj for rengjøring innen leken går i gang.

  Detaljer

  MATERIALE: Vannbasert glidekrem.
  PARABENEFRI: Ja.
  FETTFRI: Ja.
  KLISSETE: Nei.
  STØRRELSE: 100 ml.
  SMAK OG DUFT: Nøytral.
  KONDOM-SIKKER: Ja.
  MANUAL: Engelsk.

  Skriv en produktanmeldelse, og vinn sexleketøy til en verdi av 500 kr. Les betingelsene her.

  Anmeldelser

  Generell vurdering
  Glideevne
  Bra men litt flytende Vi har brukt flere forskjellige glidemiddel den siste tiden, og dette er blant de bedre. Det har vært noe "våtere" og mindre gel-aktig enn de helt beste, men fungerer bra for tiltenkt område
  5 4 1
  Generell vurdering
  Glideevne
  Beste glidemiddelet for anallek Dette er det suverent beste glidemiddelet for anale leker vi har prøvd. Beholder glideevnen lenge. Etter at vi prøvde denne nekter kona å kjøpe noe annet
  5 5 1
  Generell vurdering
  Glideevne
  Generøs og nydelig Helt super glidekrem som gir deg akkurat det den lover. Funker både bak og foran og med kun en dråpe så får du mye glid som varer lenge, slik at med kun 100 ml så får du mye for pengen også.
  5 5 1
  Generell vurdering
  Glideevne
  Super glid som varer. Dette er et produkt man så absolutt bør ha i nattbordskuffen. Super glid som varer og et must om man ønsker lek der bak. Mye og god glid for pengene. Hos oss er dette favoritten blant glidemidler. Like bra foran som bak, enten det er med eller uten leketøy. Kjøp gjerne flere tuber så ikke du går tom..
  5 5 1
  Generell vurdering
  Glideevne
  Topp Topp glidemiddel! Ha på - kjør på!
  5 5 1
  Generell vurdering
  Glideevne
  Meget bra! Dette var et meget bra analt glidemiddel som hadde svært god glideevne. Jeg har egentlig ikke så mye mer å si om det, unntatt at jeg ville ha kjøpt en større tube, fordi det brukes raskt opp.
  5 5 1
  Generell vurdering
  Glideevne
  Supert! Ikke mye å sei en at det fungerer som det skal
  5 5 1
  Generell vurdering
  Glideevne
  Den desidert beste Har testet mange glidemiddeler de siste årene og dette er uten tvil det beste og det eneste jeg kommer til å kjøpe fremover. Produktet har utmerket glideevne og varer lenge til å være vannbasert! Håper den kommer på en større tube i fremtiden for denne brukes ofte!
  5 5 1
  Generell vurdering
  Glideevne
  Funker kule! Fantastisk produkt, lover det som er blitt skrevet om den, den smaker heller ingenting.
  5 5 1
  Generell vurdering
  Glideevne
  fantastisk glid, men for lite i en tube. 100ml varer ikke veldig lenge om man bedriver alternativ sengesport jevnlig, men den gir meget god glid, lukter minimalt og gjør jobben sin og vel så det. Håper å se en større tube, men det er i grunn det eneste jeg har å klage på. Godt kjøp om du vil prøve eller bare rett og slett utøve god analsex.
  5 5 1

  Du anmelder: Sinful Anal Glidemiddel 100 ml

  Hvordan bedømmer du produktet? *