Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
 • Rask og diskret levering
 • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Banan med målebånd rundt liggende på et trebordBanan med målebånd rundt liggende på et trebord
Guider
Sexual Wellness Specialist
Publisert:30/01/2020

Penispumper - Den ultimate guide

Innholdsfortegnelse

Hva kan egentlig en penispumpe? Er det egentlig et sexleketøy eller et hjelpemiddel? Og er de kun til menn som ikke er fornøyd med størrelsen på penisen sin? Dette og mye mer kommer vi inn på i denne guiden til penispumper, som garantert gir deg svarene på alle de spørsmålene du måtte ha om dette produktet.

Hva er en penispumpe?

En penispumpe kan gi deg en midlertidig større penis. Det finnes penispumper i mange ulike design og med diverse egenskaper, men formålet med dem er det samme - nemlig å gi deg den størrelsen og ereksjonen du alltid har drømt om - i hvert fall for en liten stund (men FOR en stund). En penispumpe består av en kolbe i et fast materiale. Den er som oftest gjennomsiktig og har en slags målestokk utenpå, slik at du kan følge med på utviklingen mens du pumper.

I den ene enden av kolben er det en myk åpning som penisen føres gjennom. Det myke og elastiske materialet føles behagelig mot huden og sørger samtidig for at det dannes et tett vakuum rundt penisen. I den andre enden av kolben er det en ventil eller et pumpesystem som gjør at du kan pumpe luften ut av kolben. Noen pumper har en klassisk ball som man klemmer på, mens andre har et håndtak eller et pistolgrep. Noen pumper danner til og med et vakuum helt av seg selv.

Hvordan virker en penispumpe?

Et effektivt vakuum er nøkkelen til et suksessfullt resultat. Når luften pumpes ut av kolben strømmer blodet ut i penishodet og svulmelegemene i penisen. På denne måten tvinges vevet til å utvide seg, og det er dette som gir deg de ekstra centimeterne både i lengden og i tykkelsen.

Derfor bør du bruke en penispumpe

For mange menn henger størrelsen på penisen sammen med deres selvtillit. Kanskje gjelder det for deg også? Men hvorfor er det egentlig så viktig å ha en stor penis?

“Det har jo vært sånn i mange århundrer, at menn har blitt definert på bakgrunn av deres seksuelle evner. Og det symboliseres jo lettest ved størrelsen på kjønnsorganet”

Christian Grau, professor i sexologi ved Sexologisk Forskningssenter ved Aalborg Universitet - BT.dk

Men hvor stor er en gjennomsnittlig penis egentlig? Det er kanskje en lurt å ha dette i bakhodet når vi sammenligner oss med de kroppsidealene vi presenteres for i reklamer og pornofilmer. En forskningsstudie fra 2015 sammenlignet 15.000 resultater fra 17 forskjellige studier, og kom frem til et gjennomsnitt som ser slik ut:

Slapp penis: Lengde: 9,16 cm Omkrets: 9,31 cm

Erigert penis: Lengde: 13,12 cm Omkrets: 11,66 cm

Mange som bruker penispumper gjør det fordi de ønsker å forstørre kjønnsorganet, slik at de kan overaske og imponere partneren sin med en potent reisning. Og dette er også pumpens primære formål. Men visste du at den også kan brukes under onani og forspill? Og at den til og med kan hjelpe personer med reisningsbesvær å oppnå ereksjon?

Bli hardere og mer følsom

Du kan også bruke en penispumpe hvis du opplever at du har problemer med å få den ereksjonen du drømmer om. Du kan faktisk pumpe deg til en reisning hvis du har problemer med å bli eller holde deg ordentlig hard. Prøv å bruke en penisring samtidig for et enda bedre resultat.

Når du pumper penis øker du blodtilførselet til kjønnsorganet, hvilket gjør deg ekstra følsom nedentil. Hvis du gir deg selv en håndjobb etter at du har brukt pumpen, eller hvis partneren din gir deg et blowjob, vil du derfor kunne kjenne det ekstra godt.

Noen pumper har i tillegg en åpning som forestiller en munn eller et annet frekt sleeve, og kan dermed bidra til å gjøre opplevelsen ekstra frekk og tilfredsstillende.

Hånd som holder en penispumpe med onanisleeve

Slik velger du den rette penispumpen

Vi har allerede vært inne på at det finnes penispumper i mange ulike design. Derfor er det ikke alltid like enkelt å finne den rette modellen. Men fortvil ikke! Her finner du en beskrivelse av noen av de mest populære modellene, slik at du lettere kan få et overblikk av hva som passer aller best for deg.

En god tommelfingerregel er at du alltid bør sjekke målene på pumpens kolbe før du kjøper den. Sammenlign dem med målene på din egen penis, så du er sikker på at den er stor nok til at du kan vokse i den.

Tips! Hvis du tenker på å skaffe en penispumpe med vann, har Bathmate en smart størrelsesguide med oversikt over hvilken pumpe du bør velge i forhold til størrelsen din.

Klassisk penispumpe

Når man forestiller seg en penispumpe, vil de fleste nok se for seg en modell som denne. Den er nemlig det vi kaller en klassisk penispumpe. Og det gode ved klassikere som denne er at de alltid virker!

Helt klassisk penispumpe fra det danske merket Baseks

Pumpen fra baseks har et enkelt og brukervennlig design som gjør den perfekt til deg som ikke har erfaring med penispumper fra før. Når du mestrer denne “klassiske” pumpeteknikken, kan du alltids eksperimentere med mer kompliserte (og ofte dyrere) modeller.

Den gjennomsiktige kolben er utstyrt med centimetermål, slik at du kan følge med på fremgangen underveis. Pumpen er enkel å sette sammen med sine tre deler: slange, pumpeball og kolbe. Når penisen er ført inn i pumpen, bruker du pumpeballen til å skape det trykket du ønsker. Pumpen har dessuten en praktisk Quick Release-funksjon som lar deg bryte vakuumet med et enkelt trykk på knappen.

Automatisk penispumpe

Hvorfor anstrenge seg når man kan få en maskin til å gjøre jobben? Med en automatisk penispumpe som denne fra MR.MEMBR, trenger du (nesten) ikke å løfte en finger. Den har ingen pumpeball eller håndtak, da pumpen tar seg av alting selv.

Med denne pumpen får du også en gjennomsiktig kolbe med centimetermål, slik at du kan følge med på utviklingen. Når du har ført penis inn i kolben, er det eneste du trenger gjøre å skru på vakuumet. Pumpen har tre forskjellige intensiteter, slik at du kan eksperimentere deg frem til det nivået som passer for deg. Den har også en smart Quick Release-funksjon som frigir vakuumet på null komma niks.

Fordelene ved en automatisk penispumpe er at du kan bruke hendene dine til alt mulig annet imens, så lenge pumpen støttes litt slik at vakuumet ikke brytes. Enten du spiller Playstation, handler på Sinful eller kommer i rett stemning ved å ta på deg selv, kan du nyte friheten til å gjøre hva du vil med hendene dine. Og hvis du vil gjøre selve pumpingen mer opphissende kan du jo sette et frekt sleeve utenpå kolbens åpning.

Sleevet er laget spesielt til pumpene fra Mr. Membr, og er det perfekte tilbehøret til deg som vil ha litt ekstra ut av pumpingen. Det lille sleevet gir deg ikke bare den deilige følelsen av et omsluttende vakuum, men også fornøyelsen av å trenge inn i kolben.

Penispumpe med vann

Foretrekker du en penispumpe som du kan bruke på badet? Da er en pumpe fra Bathmate det opplagte valget for deg.

Bathmate Hydromax9 er en penispumpe med vann du kan bruke i dusjen

En Bathmate pumpe bruker vann til å skape et effektivt vakuum rundt penisen, og kan både brukes i dusjen og i badekaret. Også denne pumpen har en transparent kolbe (dog i forskjellige farger) med måleskjema. Modellene uten håndpumpe, som for eksempel Bathmate Hydromax9 Penispumpe, presses ned mot skambenet ditt og danner et undertrykk når vannet pumpes ut.

Høres det komplisert ut? Ta det helt med ro, det er faktisk ganske enkelt. Det eneste du trenger gjøre er å følge instruksjonene i bruksavisningene som følger med, eller lese vår steg-for-steg guide nedenfor.

Trykkmåler eller pistolgrep?

Du har sikkert sett at det også finnes penispumper med trykkmåler og pistolgrep i stedet for pumpeball. Metoden og resultatet er det samme - det handler bare om å finne den pumpen og teknikken som passer best for deg. Noen foretrekker å kunne følge med på vakuumets trykk med en trykkmåler, mens andre synes at et pistolgrep er lettere å håndtere.

Er du fremdeles ikke sikker på hvilken modell som passer aller best til deg? Så nøl ikke med å kontakte våre hyggelige ansatte i kundeservice. De kan nås på e-post eller telefon alle ukens dager. De sitter klare til å veilede deg og svare på alle de spørsmål du måtte ha om penispumper.

Slik virker en penispumpe

Det høres jo veldig lovende ut alt sammen, tenker du kanskje. Men virker en penispumpe overhodet? Ja, den virker når du bruker den riktig. Hvis du er i tvil om hvordan går frem, kan du følge denne enkle steg for steg-guiden:

Penispumpe med luft

 1. Sørg for at du er helt avslappet, har satt av nok tid til å pumpe og kan pumpe i fred. Du oppnår ikke gode resultater hvis du blir forstyrret underveis.
 2. Start med å smøre litt glidemiddel på og rundt kolbens åpning, slik at du kan føre penisen enkelt inn. Pungen skal henge utenfor kolben.
 3. Pump forsiktig et par ganger, slik at pumpen sitter tett og du kan venne deg til følelsen og trykket.
 4. Pump til penisen din er fullt erigert og har fått den størrelse du ønsker. Bevar trykket i noen minutter. Hvis du opplever smerte, misfarging eller ubehag, skal du bryte vakuumet med det samme.
 5. Bruk penispumpen i 10 til maks. 20 minutter, avhengig av hvor erfaren du er. Bruk den gjerne i intervaller.
 6. Du er nå klar til å nyte din forstørrede, steinharde og mer følsomme penis.

Penispumpe med vann

 1. Sørg for at du er helt avslappet, har satt av god tid til å pumpe og kan pumpe i fred. Du får ikke gode resultater hvis du blir forstyrret underveis.
 2. La det varme vannet fra dusjen eller badekaret varme opp både kroppen og penisen din.
 3. Lukk ventilen i enden av pumpen og fyll kolben med varmt vann.
 4. Før penisen inn og sett pumpen mot skambenet uten å slippe ut for mye vann. Pungen skal henge utenfor kolben.
 5. Åpne ventilen og pump forsiktig et par ganger ved å presse kolben inn mot skambenet. Pumpen skal sitte tett mot kroppen, og du må gjerne bruke litt tid på å venne deg til følelsen og trykket.
 6. Pump til penisen din er fullt erigert og har fått den størrelse du ønsker. Bevar trykket i noen minutter. Hvis du opplever smerte, misfarging eller ubehag, skal du bryte vakuumet med det samme.
 7. Bruk penispumpen i 10 til maks. 20 minutter, avhengig av hvor erfaren du er. Bruk den gjerne i intervaller.
 8. Du er nå klar til å nyte din forstørrede, steinharde og mer følsomme penis.

HUSK! Uansett hvilken pumpe du velger, er det viktig at du unngår å overpumpe! Vær tålmodig, pump langsomt og lytt til kroppen din. Du vil kjenne et trykk i penisen etterhvert som vakuumet gjør jobben sin, men du bør ikke kjenne ubehag, smerte eller oppleve misfarging av huden.

Slik får du det beste resultatet

Du skal selvfølgelig ikke snytes for våre beste tips og triks til pumpingen i denne guiden. Men ofte er det faktisk ikke så mye som skal til for å forbedre opplevelsen, og kanskje er det akkurat disse tingene som skal til for at det virker for nettopp deg.

Bruk glidemiddel

Man kan ikke snakke eller skrive om sexleketøy uten å nevne glidemiddel. Og det kan faktisk ikke understrekes nok. Kanskje har du allerede en tube liggende i nattbordsskuffen som du kan bruke, men husk å sjekke om det er en vannbasert variant. Hvis du ikke har dette liggende derhjemme, kan du finne et vannbasert glidemiddel i vår nettbutikk.

Vannbasert glidemiddel fra MR.MEMBR presses ut i en hånd

Smør glidemiddelet på den nederste delen av kolben og eventuelt på penisen din. Glidemiddelet gjør det lettere å føre penisen inn når du skal i gang med å pumpe. Det hjelper også hvis du har problemer med at kolben ikke holder vakuumet tett eller slipper tak i huden på skambenet.

Trim hårveksten

Når vi sier at du bør trimme hårveksten betyr det ikke at du trenger å ta det hele bort. Men hvis du har mange eller lange hår rundt roten av penis og skambenet, kan det være vanskelig for pumpen å lukke helt tett rundt penisen. Det kan derfor være en god idé å trimme hårveksten litt. Unngå å bruke den samme barberhøvelen som du bruker til å fjerne uønsket hårvekst andre steder på kroppen. Du bør i stedet bruke en høvel som er beregnet til intimbarbering for menn, slik at du får en ren og sikker barbering.

Prøv en penisring

Vil du nyte resultatet litt lengere? Da bør du bruke en penisring sammen med din penispumpe. En penisring settes rundt roten av penis og sørger for at alt blodet som strømmer til kjønnsorganet blir værende der. Ta penisringen på før du begynner å pumpe for å opnnå best mulig effekt.

Hvis du bruker penispumpen som et hjelpemiddel til å få ereksjon, er en penisring helt uunnværlig. Er du usikker på hvilken ring du bør velge? Da kan du prøve et sett med 3 stk. Det gir deg nemlig flere forskjellige størrelser, slik at du kan prøve deg frem til du finner den perfekte ringen.

To hender som holder MR.MEMBR Automatic Penis Pump og en Sinful Cock Ring over betonggulv

Flere artikler

  Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

  Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

  Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

  Rask og diskret levering
  Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  posten
  helthjem
  VISA
  Mastercard
  vipps
  PayPal
  Klarna

  Rask levering

  posten
  helthjem

  Sikker betaling

  VISA
  Mastercard
  vipps
  PayPal
  Klarna

  Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

  Alle modellene er over 18 år.

  Copyright © 2008-2024 Sinful