Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Glassdildoer på plastikk skumGlassdildoer på plastikk skum
Guider
Copywriter
Publisert:30/10/2021

Glassdildo - Den Ultimate Guiden

Innholdsfortegnelse

Hvis du er en dildofan bør du uten tvil prøve en glassdildo!

Fastheten, de oppsiktsvekkende designene, den kjølige berøring som raskt blir varmet opp av kroppen, alt dette og så mye mer får du med en glassdildo.

I tillegg kommer glassdildoen din til å holde i årevis, ja nærmest en livstid hvis den blir behandlet ansvarlig. Det herdede glasset er både robust og holdbart.

Derfor har vi samlet alt du trenger å vite om glassdildoer i dette blogginnlegget. Du får svar på spørsmål som “Hvilken type er best til meg?”, “Hvordan er prisen sammenlignet med alminnelige dildoer?” og selvfølgelig “Er de sikre å bruke?” (Spoiler: Det er de).

Emner som “Derfor skal du velge en glassdildo” berører vi også før vi avslører våre favoritter.

Glassdildoer

Hva er en glassdildo?

En glassdildo er, som navnet hentyder, en dildo laget av glass. Det sterke materialet gjør den både solid og holdbar. Dette betyr at den nesten er umulig å ødelegge.

Du tenker kanskje at det er et temmelig sært materialevalg, men la tvilen komme de til gode og les videre. For vi har argumentene som vil overbevise deg om at en glassdildo fortjener en plass i samlingen din!

Derfor skal du velge en glassdildo

Hvis du ennå lurer på hvordan “glass” og “dildo” er en god kombination så har vi laget en utførlig liste til deg - fordi den kombinasjonen kan altså noe.

Når du har lest den er du helt sikkert mer opplyst og liiitt mer nysgjerrig på hvordan det er å bruke en,  det forteller vi deg i neste avsnitt, men aller først får du 6 gode grunder til å velge en glassdildo:

1. De er faste og harde

Nettopp fordi materialet er så sterkt er penetrasjonen hardere og fastere enn du ellers opplever det. De bøyer seg ikke og stivheten gjør det enklere å treffe de punktene som trenger stimulering. Glassdildoer er gode til å massere G- eller P-punktet fordi fastheten gjør det enklere å treffe presist.

2. Kan brukes vaginalt eller analt

Uansett hvilket humør du er i kan de brukes både vaginalt og analt. Vil du oppleve den stimulerende følelsen av at en helt fast dildo leker med nerveendene i anus så velg en som har en form for stopper. Dette kan for eksempel være en med en markert bunn eller et bredt håndtak.

3. Glassdildoer ser fantastiske ut

Hvis du har sett glassdildoer før så vet du også at de er vanvittig flotte! De kan både ha en dominerende farge, et mønster eller flere deler smeltet sammen. Dermed får du både et visuelt stimulerende produkt og fornøyelsen av de ekstra rillene eller utforminger når den penetrerer deg.

Glassdildoer

4. Perfekte til temperaturlek

Akkurat som produkter av stål og metall så er glassdildoer velegnet til temperaturlek . Senk glassdildoen ned i kaldt eller varmt vann og la den ligge der et øyeblikk for å nå den ønskede temperaturen. Før du bruker den bør du teste temperaturen på armen for sikkerhets skyld. Varme og kalde temperaturer er med til å øke følsomheten når du bruker dildoen.

5. Enkle å rengjøre

Glassdildoer er enkle å rengjøre. Skyll de med varmt vann og bruk en mild såpe eller en sexleketøysrens og så er den ren og pen igjen. Dessuten er de allergivennlige, så du kan bruke de selv om du har sensitiv hud.

6. Kan holde hele livet

Hvis du passer godt på glassdildoen din er den en følgesvenn for livet. Sørg for å oppbevare den i en stoffpose eller i originalemballasjen. Unngå å miste den på harde flater, og hvis du gjør det, anbefaler vi at du skaffer deg en ny. Selv om det ikke er synlige skader på produktet kan slaget gi en usynlig rift.

Glassdildoer

Slik bruker du en glassdildo

Hvis det er første gang du bruker denne formen for sexleketøy er det en god idé å ta seg tid til å utforske hva den kan og hvordan den føles.

Følelsen endrer seg jo når lysten stiger og jo varmere kroppstemperaturen din gjør glassdildoen. Derfor har vi laget en liste med de viktigste punktene som sikrer deg en deilig opplevelse.

Velg den riktige glassdildoen

Du skal selvfølgelig ha en glassdildo som oppfyller dine behov. Skal du bruke en til å stimulere G-punktet? Skal den være lang og slank? Skal du bruke den til anallek? Senere i blogginnlegget har vi valgt ut de beste som gir deg et stort overblikk før du velger ditt nye yndlingsleketøy.

Varm opp

Glassdildoer er fastere og hardere enn alminnelige modeller. Det er derfor viktig at du er klar til å ta imot den. Kjærtegn deg selv, brystvortene dine, stryk den over kjønnet ditt og kjenn etter når du er klar til å la den trenge inn.

Innvendig stimulasjon

Hvis du liker fast stimulering så liker du helt sikkert også glassdildoer. Når du har ført den inn kan du vri på den, vinkle den eller bevege den frem og tilbake. Du finner enkelt de riktige erogene sonene ved å bruke faste bevegelser og ha et godt tak om glassdildoen.

Grunn penetrasjon

Du trenger ikke å støte veldig dypt for å stimulere nerveendene optimalt. De fleste nerveendingene sitter i den første tredjedelen av vagina og i den ytterste delen av anus. Start med korte støt til du er helt varm og har lyst på mer.

Glidemiddel

Glassdildoer skaper mindre friksjon enn for eksempel dildoer i silikon. Det betyr at de glir enklere. Hvis du i tillegg tilføyer det foretrukne glidemiddelet ditt, uansett om det er vannbaseret, silikonbaseret eller av olje, kommer den til å gli helt uten problemer.

Massasje

Bruk den til annet enn onani. De kan enkelt brukes til en behagelig massasje. Utnytt temperaturleken til utvendig stimulering og kjærtegn din egen eller partners kropp. Før den faste, glatte overflaten rundt på kroppen og merk hvordan den stimulerer nerveendene. Tilføy en massasjeolje for at få den beste opplevelsen.

Glassdildoer

De største merkene innenfor glassdildoer

Okay, så tanken om en glassdildo tenner deg litt? Da må du selvfølgelig vite hvilke merker du skal gå for.

Icicles

Vil du ha farger og forskjellige, kreative utformninger så skal du se etter Icicles' produkter. Her finner du både lekne varianter og pirrende opplevelser siden de ofte har fokus på riller og kurver i designet deres.

Sinful

Hvis du vil ha det stilrent og klassisk skal du selvfølgelig se etter Sinfuls eget brand. Vi har designet enkle, men gode produkter, som kan assistere deg i orgasmejakten. Alle glassproduktene våre er håndlagde, hvilket betyr at du får det unike og det luksuriøse med på kjøpet.

Nå kjenner du til de mest populære merkene. Da er det på tide å komme videre til de spesifikke produktene. For hvilke skal du velge?

De beste glassdildoene

For å gi deg de beste betingelsene for å finne glassdildoen som passer deg har vi utvalgt 4 av våre favoritter.

Icicles No 5

Den er designet i blåst, klart glass og med et blått bånd som snurrer seg rundt basen. Båndet gir en rillete overflate og ekstra friksjon når du beveger den frem og tilbake. Skaftet er også krummet lett sånn at det enklere treffer G- eller P-punktet.

Icicles No. 5

Sinful Groove

Dette er en kurvet glassdildo med kuller i forskjellige størrelser. De merkbare markeringene stimulerer deg på vei inn og ut. Med kurven har du mulighet for å bevege roten opp og ned, kontra å bevege hele dildoen inn og ut, når du er på jakt etter G-punktet ditt.

Sinful Groove

Icicles No 18

En særdeles utsmykket modell - både i forhold til utseende, men også når det kommer til stimulering. Du får både et skaft pyntet med dupper, en ende med dobbelt kule og den andre med en enkelt kule. I tillegg er den selvfølgelig krummet slik at det blir lettere å finne P- eller G-punktet ditt.

Icicles No. 18

Sinful Curvy

En klassisk, enkel modell med et helt glatt skaft og et merkbart hode fremstillet til å massere G- eller P-punktet. Med en stopper i bunnen som både gir deg et godt grep og sikrer deg at den blir der den skal.

Sinful Curvy

Glidemiddel til glassdildo

Vi var inne på det tidligere, men vi nevner det igjen: Du kan bruke alle typer glidemiddel sammen med glassdildoen din. Hvilken du skal bruke avhenger av situasjonen.

Hvis du vil ha den med i dusjen bør du ta et silikonbasert glidemiddel med deg og smøre glassdildoen godt inn. Nyt den gode gliden og utnytt at silikonbasert glidemiddel hverken tørker inn eller  går av i kontakt med vann. Når du er klar til å bli tørr igjen kan litt såpe hjelpe deg med å fjerne glidemiddelet.

I scenarioer som ikke involverer vann eller hvor glassdildoen kombineres med produkter av silikon er det opplagt å bruke et vannbaseret glidemiddel. Den er enkel å fordele og den tørker inn av seg selv. Dessuten kan du bruke den sammen med både kondomer og sexleketøy i alle materialer.

Sist, men ikke minst, har du mulighet for å bruke olje. Det er opplagt å kombinere massasje og en god olje til samme formål. På den måten kan massasjen utvikle seg hvis dere får lyst til mer.

Som med silikonbasert glidemiddel skal du unngå å bruke olje sammen med kondomer eller sexleketøy av andre materialer enn metall og glass.

Sinful glidemiddel

FAQ

Vi runder av med å besvare de mest almindelige spørsmålene rundt glassdildoer:

Hvilke typer glassdildoer finnes?

Grovt sagt fins det to forskjellige: De dekorerete og de simple. De med farger og mange detaljer og de klare med få utsmykninger. Du finner begge typene i kategorien vår med glassdildoer.

Hvordan finner jeg den glassdildoen som passer meg best?

Det gjør du best ved å kjenne dine behov. Vil du ha mange detaljer og forskjellig stimulasjon, eller vil du ha det enkelt?

Er de sikre å bruke?

Ja! Materialet er herdet og blir kun ødelagt hvis du mister den på en hard flate. Selv hvis du ikke kan se noen tydelige skader bør du la være med å bruke den siden den kan ha innvendige revner.

Hvordan er prisen i forhold til en almindelig dildo?

Prisen ligger på ca. 250-499 kr. Med tanke på at en glassdildo ikke har noen ekstra funksjoner, som for eksempel vibrasjoner,  kan prisen virke litt høy. Til gjengjeld er det et sexleketøy du har hele livet hvis du tar vare på det.

Nå vet du stort sett det som er verd å vite om glassdildoer og da er det kun en ting som gjennstår å si: God fornøyelse!

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful