Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr

Delay Spray & Gel

Forleng nytelsen med et av våre bedøvende produkter. Den bedøvende sprayen og geléen er perfekt for deg som vil ha en lengrevarende ereksjon. Vi har et stort utvalg av delay sprays eller en delay gels som er geniale for deg som ønsker å holde lenger, og dermed forlenge nytelsen for både deg og din partner.

Delay spray - for deg som har problemer med å holde i sengen

Prøv en delay spray og hold lenger

Du leste rett, det er faktisk sant. Her hos Sinful selger vi forskjellige produkter som gjør at du kan holde lenger når du går til sengs med en partner. Vi har mange forskjellige varianter, så uansett om du velger en delay spray, en krem eller en delay gel, har vi garantert noe for deg i vårt sortiment. Men hvordan virker egentlig en delay spray? Det vil vi forklare deg her. Sprayen virker sånn, at den bedøver de erogene zonene og setter dem ut av spill, og effekten blir at du kan holde lenger. Produktene er nok mest henvendt til menn, men kvinner kan også få noe ut av det, i form av en partner som kan være med på leken enda lengre.

Når du skal bruke en delay spray, gjelder det om å time det hele riktig. Tidsrommet hvor den virker, er innenfor 15-45 minutter, og derfor er det lurt å huske på din gode venn litt før dere er klare til å hoppe i køyen sammen. Hvis du er redd for å spraye for mye, sånn at du aldri kommer i mål, men sånn fungerer det heldigvis ikke. Men motsatt virker en delay spray heller ikke om du tar på for lite av den. Prøv deg frem, og finn den mengden som virker optimalt akkurat for deg.

Er en delay spray farlig?

Nei absolutt ikke. Tvertimot så inneholder den ingen farlige stoffer. Vi anbefaler dog alltid at du tester delay sprayen på underarmen før du bruker den, bare for å teste om du skulle være allergisk for noe av det som sprayen inneholder. Produktene er selvfølgelig testet og analysert, så man er sikker på at de ikke inneholder noe som er direkte skadelige. Det er noe av det som Sinful legger stor vekt på, og som betyr mye for oss. Vi vil aldri selge produkter som er skadelige for våre elskede kunder.

Hva skal du være oppmerksom på når du vil bruke en bedøvende spray? Det er ikke så mye du trenger å tenke på, annet enn hva du drømmer om å bruke den lange, gode effekten til, nå som du kan holde leeeeenge i senga. Du kan for eksempel være du skal prøve en spray fra eksempelvis Eros, Bathmate, eller Pjur som er noen av de førende brands innen denne sjangeren, og som alle har som mål å få menn til å holde lenger.

Delay gels som gjør deg hard og varig

Som vi allerede har vært inne på, kan en delay spray gjør at du får en hardere ereksjon, og lammer de erogene zonene, selvfølgelig uten at du blir følelsesløs og ikke kan få noe ut av nytelsen sammen med din partner. Og det er vel noe av det vi alle sammen drømmer om - å ha full følelse av hva som foregår dernede, og samtidig kunne fortsette og fortsette og fortsette, akkurat så lenge du eller partneren din har lyst.

Disse produktene kommer nemlig både som en spray, men også som en delay gel, som har akkurat samme effekt. Så er det helt opp til deg om du liker å spraye eller om du heller foretrekker å bruke en delay gel. En annen mulighet er det populære produktet Blivved servietten, som er meget populær for førstegangskjøperne. Blivved servietten virker på samme måte som en delay gel, men her tørker du penis med servietten og påfører på denne måten produktet. Og så er du klar til action. Den virker mot for tidlig sædavgang, men nedsetter ikke lysten. Og alt dette hjelper deg med å holde lenger i senga.

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful