Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
 • Rask og diskret levering
 • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Seksuelle hjelpemidler for menn og verktøy på et bordSeksuelle hjelpemidler for menn og verktøy på et bord
Guider
Sexual Wellness Specialist
Publisert:26/04/2022

Seksuelle hjelpemidler for menn

Vi ønsker alle ett knirkefritt sexliv.

Vi vil at sex skal være en uanstrengt greie i beste Hollywood-stil, hvor kvinnen alltid er villig, mannen alltid er hard og orgasmene kommer på rekke og rad.

Men la oss innse det – slik er sjelden virkeligheten.

Det kan være mange forskjellige grunner til at sexlivet ditt ikke utfolder seg slik du ønsker det. Dette kan både referere til sexen du har med deg selv, og sexen du har med partneren din.

Og du er ikke alene. Det er mange menn som på et eller annet tidspunkt i livet møter de samme utfordringene som deg. Spørsmålet er bare hva du vil gjøre med det.

En ting du kan gjøre er å lese dette blogginnlegget.

Jeg vil prøve å gi deg en utstyrsboks med sexleketøy og hjelpemidler for å hjelpe deg på din vei mot bedre sex, og mange flere hyggelige opplevelser.

Sexleketøy og verktøy

Første stopp

Du kan sannsynligvis ikke kan vente med å lese videre, men først skal vi ta en tur til legen.

Og nå tenker du kanskje noe i retning av, nei takk, nei, he-uh og helvete nei!

Men jeg beklager å si det, kompis – du slipper ikke unna.

Det var den dårlige nyheten. Det som er bra er at legen din definitivt har hørt eller sett noe som ligner på ditt tilfelle før.

Enten du har problemer med å få ereksjon, problemer med å komme, ejakulerer for tidlig eller du er fortvilet over størrelsen på penis, vet legen din best.

Det kan være en rekke årsaker til akkurat ditt problem. Noen fysiske, andre psykiske. Ingen sexleketøy eller utstyr kan erstatte legens faglige vurdering.

Så fortsett og få det overstått.

ED - forkortelsen ingen vil kjenne til

ED står for erektil dysfunksjon, men du er kanskje mer kjent med begrepet impotens. Dette er – kort sagt – når du har problemer med å oppnå og opprettholde ereksjonen.

De aller fleste menn har opplevd eller vil oppleve ereksjonsproblemer i løpet av livet. Problemene kan være kortvarige og forbigående, eller langvarige i en slik grad at sexlivet og livskvaliteten blir dårligere.

Ereksjonsvanskene kan ha fysiske årsaker som alder, nerveskade i ryggmargen, diabetes eller høyt blodtrykk. Det kan være livsstilsrelatert hvis kostholdet ditt består av røde biffer og Barolo, og treningen din er turen til kiosken for sigaretter. Det kan også være psyken din som står i veien for ereksjonen.

Som nevnt tidligere kan legen din hjelpe deg med å finne ut av årsaken.

Og når du først har gjort det, finnes det sexleketøy som kan hjelpe deg på vei til en løsning.

Verktøy og en penispumpe

Prøv en penispumpe

Det første du kan gjøre er å prøve en penispumpe.

Mange bruker penispumper for å få en midlertidig større penis under onani og sex. Vi kommer til den funksjonen litt senere.

Du kan også bruke en penispumpe for å hjelpe ereksjonen din på vei. Pumpen skaper et vakuum inne i sylinderen, og tvinger blodet inn i penis, noe som gjør den hard.

Det finnes mange forskjellige typer penispumper i forskjellige design. Det finnes manuelle pumper hvor du må bruke håndkraft. Det finnes automatiske pumper hvor du bare trenger å trykke på en knapp. Det finnes pumper med og uten trykk, og så er det pumper som du bruker i badekaret.

Funksjonen og teknikken er stort sett lik, så hva du foretrekker er en smakssak. Viktigst av alt, ikke pump for hardt til å begynne med og lytt til kroppen din.

Du finner mye mer informasjon i vår ultimate guide til penispumper .

Verktøy og penispumper

Den uunnværlige penisringen

Hvis du vil være sikker på å få den optimale effekten, så lytt til Beyoncé og "sett en ring på den". Selv om en penisring ikke er mye, kan den være gull verdt når det kommer til problemer med ereksjonen.

Hvis du prøver en penispumpe, er det bare å sette penisringen rundt bunnen av pumpen før du starter. Så er den klar til å rulle ned over penis når du får ereksjon.

På denne måten sørger du for at alt blodet som har fylt penis ikke umiddelbart går tilbake til kroppen.

En penispumpe og en penisring

Hvis du kan få ereksjon på egen hånd kan du kan også bruke en penisring uten å bruke pumpe først, men "bare" trenger litt hjelp for å opprettholde den. Ringen skal stramme rundt roten av penis, men det skal ikke gjøre vondt og det skal ikke være noen misfarging. Den kan sitte på i opptil 30 minutter av gangen.

Ulike penisringer

Den vil bare ikke stå 

Det er situasjoner og tilfeller der ingenting kan gjøres – i hvert fall på hjelpemiddelfronten. Husk å konsultere legen din dersom du tenker på medisinsk eller kirurgisk behandling.

Du kan også se på produkter eller hjelpemidler som ikke krever at du faktisk kan få en ereksjon.

Det finnes penisvibratorer som kan stimulere deg og bringe deg til klimaks selv om penisen din ikke er hard. Se etter modeller som fokuserer stimuleringen på den ytre delen av penis, og spesielt den følsomme strengen under penishodet.

Penisvibratorer som ligger på trestumper

Modeller som Hot Octopuss Pulse Solo Lux Penis Vibrator er designet for akkurat det formålet, så du kan ha mye glede selv om du ikke får ereksjon.

Onanisten, 5. december 2021,"Når du har problemer med erektil dysfunksjon, er denne  uunnværlig. Den gir meg en fantastisk utløsning hver gang og kan ikke klare meg uten denne i det hele tatt. Den burde ikke være tabu å snakke om, når den har en så utrolig effekt. Produktet overgår faktisk forventningene mine.»

Det er også mulighet for å bruke en hul strap-on hvis du ønsker å ha penetrerende sex med partneren din.

En penisvibrator og biter av tre

Det er ikke størrelsen - det er hvordan du bruker den

Før jeg begynner, la meg bare være tydelig - størrelsen på penis betyr mye mindre for partneren din enn du tror.

Og hvis du sammenligner deg selv med potente pornostjerner, forteller jeg deg med glede at den gjennomsnittlige erigerte penisen ikke er så stor som du kanskje tror.

En gjennomgang av forskning i penisstørrelser fra 2020 viste at gjennomsnittslengden på en erigert penis måler et sted mellom 12,95 - 13,97 cm.

Men hvis du fortsatt er lei av størrelsen på penis, får du noen tips her.

Men først vil jeg oppfordre deg til å endre tankesett! Snakk vennlig til kameraten din – han fortjener det.

Og så har du en utmerket mulighet til å bli spesialist på mange andre områder. Hvordan kan du for eksempel best tilfredstille partneren din med hendene? Klarer tunga di gymnastikk (på den fine måten)? Kommer du til å bli en vibratorekspert?

Men du kan også prøve noe av følgende.

Vektøy og to penishylser

Trekk ut pumpen igjen

Som nevnt tidligere kan du bruke en penispumpe for å midlertidig forstørre penis.

Sylinderen skaper et vakuum rundt skaftet når pumpen pumper blodet ut i penis. Det gjør deg både tøffere, større og ekstra følsom #vinnvinn.

Sett en penisring rundt roten av skaftet for å nyte resultatet så lenge som mulig, men husk at ringen kun skal festes der i maksimalt 30 minutter.

Ulike penispumper

Den skjulte hevneren

Hvis du vil gjøre det veldig enkelt, kan en penishylse være løsningen for deg.

Du kan få sorte hylser, gjennomsiktige hylser, tykke hylser, hylser med stropper og hylser med knotter. Du kan få hylser som gir deg ett par centimeter eller mer i lengde, og hylser som gjør deg til en anakonda med to ben.

Du tar hylsen på penisen før samleie slik at du kan tilfredsstille partneren din med mer fylde, mer lengde, eller til og med begge deler.

Det finnes også hylser med en stimulerende struktur på innisden, og der er det litt ekstra nytelse for deg også.

Penishylser i en treboks med skruer

En permanent løsning (?)

Til nå har du kun hørt om midlertidige løsninger, men det finnes også en metode som (med en god porsjon tålmodighet) kan gi deg en forstørrelse som varer.

Har du noen gang hørt om en penisforlenger?

Kort fortalt er en penisforlenger er et hjelpemiddel som du legger på penis, og lar sitte i flere timer om dagen – eller om natten – over flere måneder.

Den forlenger penis ved å tvinge vevet til å produsere nye celler. Det høres kanskje voldsomt ut, men det er nokså trygt så lenge du alltid følger produsentens instruksjoner.

En penisforlenger og en målestokk

PE - nok en forkortelse av den slitne sorten

Mange tar feil og tror at penetrerende sex skal vare lenge, men et gjennomsnittlig samleie er 8 minutter langt.

Spekteret er faktisk mellom 1 og 15 minutter.

PE er forkortelsen for prematur ejakulasjon.

Å lide av prematur ejakusjon betyr at du kommer tidligere enn 3 minutter etter at seksuell stimulering har begynt, hver gang du har penetrerende sex.

Hvis årsaken er økt sensitivitet, kan du prøve en type forsinkelseskrem for å se om den passer for deg. Du finner den også under navnet delay spray, og det er en liten spray, gel eller krem som du smører på den glatte delen av penis før du har sex.

Delay cream, verktøy og betong blokker

Den har en lett bedøvende effekt, slik at du føler litt mindre og dermed varer litt lenger. Om du finner den her i butikken eller får legen din til å skrive ut en lokalbedøvelseskrem er opp til deg.

Du kan også prøve å bruke kondom for å redusere følsomheten.

Kondomer på gaffatape

Når det ikke er orgasme

Akkurat som det kan være et problem å komme for fort, kan det også være et problem å ikke komme i det hele tatt.

Igjen kan det være fysiske eller mentale årsaker til at klimaks er fraværende, det kan legen din hjelpe deg med å avdekke.

Når det er gjort, er det forskjellige ting du kan prøve.

Ekstra stimulering

Du kan prøve ekstra stimulering for å se om det får orgasmer til å komme rennende. Hva med å bruke en stimulerende gel som øker blodstrømmen, eller kanskje et kjølende eller varmende glidemiddel.

Du kan også prøve vibrasjoner for å se om de er noe for deg. Utforsk vårt utvalg av penisvibratorer og se om det er noe som passer for deg og din smak.

En penisvibrator, ståltråd og verktøy

Fjern fokus

Det høres kjedelig ut, jeg vet - men prøv å se om du kan fjerne fokus fra problemet en stund.

Gjør mye av det som føles bra. Både alene og når du er sammen med partneren din. Prøv å gi slipp på ideen om at du absolutt må nå klimaks. Det er ikke hensikten. Det handler om å ha det gøy og oppleve nytelse – og det tar mange former.

En skjev en

Å ha en skjev penis kan være både irriterende og smertefullt. Kanskje penisen din er skjev av natur, eller kanskje du har det som kalles Peyronies sykdom.

Peyronies sykdom er en betennelseslignende tilstand i den svampete delen av penis (corpus cavernosum). Dette kan danne arrvev under tilheling og gjøre vevet ditt mindre elastisk slik at penis bøyer seg når du får ereksjon.

En liten vinkel er ikke noe problem, men hvis bøyningen er betydelig, kan det være vanskelig og smertefullt å ha samleie.

Og det er selvfølgelig ikke slik det skal være.

Det finnes ulike medisinske og kirurgiske behandlinger som legen din kan hjelpe deg med å undersøke, så det er der jeg anbefaler deg å starte.

Skruer, vater og en penisforlenger på toppen av en treplate

Men det er også menn som har hatt gode resultater ved å bruke en penisforlenger. For selv om målet ditt ikke er å gjøre penis større, kan en forlengelse bidra til å rette ut penis.

Bjørn, 2. oktober 2016, "Har nå brukt male edge i ca 8 måneder, ikke for å få en større penis, men for å rette en kurve. Hadde en krumning på 70 grader, som nå er redusert til 25 grader etter ca 750 timer ...."

Utdraget her er fra en anmeldelse av penisforlengeren Male Edge Pro.

Den legendariske prostata

De fleste menn blir ganske nysgjerrige når jeg forteller at prostata er mannens G-punkt, og at stimulering av den kan gi svimlende orgasmer.

Når jeg forteller deg at prostata ligger i anus, mister mange menn interessen ganske raskt.

Dessverre!

Det er mange gode grunner til å utforske den erogene sonen. Her er et par grunner til at du bør:

 1. Du kan få ekstra intense orgasmer
 2. Du kan komme uten å røre penis i det hele tatt
 3. Det reduserer risikoen for å utvikle prostatakreft

Punkt nummer 3 får full oppmerksomhet i avsnittet under.

Tre prostatastimulatorer på toppen av en treplate

Onaner deg selv til bedre odds

En australsk studie fra 2003, basert på svar fra 2338 menn i forskjellige aldre, fant at å ha et gjennomsnitt på fem eller flere ejakulasjoner i uken kan redusere sjansene for å få kreft før du fyller 70, med opptil 36 %.

Dette sammenlignes med om du i snitt får to utløsninger i uken.

Ifølge professor Graham Giles reduserer de hyppige utløsningene risikoen for prostatakreft, fordi utløsningene ganske enkelt tømmer prostata for væsken som hjelper til med å transportere sæden ut av kroppen.

Dette forhindrer at kreftfremkallende stoffer som kan være i væsken samler seg.

Det er forresten helt greit om du foretrekker å onanere eller ha sex uten noen form for stimulering av prostata. En ejakulasjon er en ejakulasjon.

Men det sies å være ekstra effektivt hvis du masserer prostata også. Massasjen bidrar til å øke blodgjennomstrømningen i prostata, og kjertelen tømmes enda mer effektivt. Du kan enten bruke fingrene eller en prostatastimulator.

Og bare tenk – du får kanskje ikke spist restesalaten, og treningsabonnementet ditt blir kanskje ikke brukt. Men hvis du husker å ejakulere fem ganger i uken, så holder du deg i det minste på en måte frisk.

En prostatastimulator på toppen av en trekloss

Lykke til i fremtiden

Uansett hvordan penisen din oppfører seg, vil den alltid være en del av deg - eller du en del av den.

Derfor er det veldig viktig at du tar det på alvor hvis du kjenner deg selv igjen i ett eller flere av scenariene du har vært borti i dette innlegget.

Jeg forstår at det kan være utenfor din komfortsonen, men hei – å søke hjelp er ikke et tegn på svakhet. Det krever styrke!

Så her er en stor high five i din retning.

Kanskje en del av hjelpen ligger blant vårt utvalg av sexleketøy for menn. Trenger du hjelp til å finne det rette leketøyet for deg, står vårt kundeserviceteam klare til å hjelpe.

Jeg håper de morsomme stundene på soverommet vil skje  oftere og oftere.

Flere artikler

  Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

  Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

  Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

  Rask og diskret levering
  Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  posten
  helthjem
  VISA
  Mastercard
  vipps
  PayPal
  Klarna

  Rask levering

  posten
  helthjem

  Sikker betaling

  VISA
  Mastercard
  vipps
  PayPal
  Klarna

  Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

  Alle modellene er over 18 år.

  Copyright © 2008-2024 Sinful