Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Dream Toys Cheeky Love Fjernstyrte Analkuler var 1

Dream Toys Cheeky Love Fjernstyrte Analkuler

Relaterte produkter
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00
Inkl. mva.
Sinful Anal Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Anal Avslappende Gel 50 ml
kr 129,00
Inkl. mva.
kr 529,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Dream Toys Cheeky Love Fjernstyrte Analkuler er for deg som vil ha ekstra nytelse under anale fornøyelser.

Den fleksible kjeden består av 6 kuler som gradvis blir større jo lenger inn kjeden føres. Nyt den pirrende følelsen av å føre kulene inn én etter én og skru på vibrasjonene hvis du vil ha ekstra stimuli.

Den uttrekkbare bulletvibratoren har 3 hastigheter og 6 vibrasjonsmønstre. Utforsk de mange kombinasjonene under sololek eller sammen med partneren din og finn din favoritt.

Styr de kraftige vibrasjonene med den diskré fjernkontrollen og flytt gjerne lekene til badet. Både vibratoren og fjernkontrollen er nemlig vanntette.

Analkulene er laget av ftalatfri silikon og lengden på kjeden er 20,7 cm. Både vibratoren og fjernkontrollen lades med USB-kabelen som følger med.

MerkeDream Toys
Produkt vekt (g)80
Full lengde (cm)20.7
Innførbar lengde (cm)19.5
Diameter (cm)4.2
Bredde (cm)4.2
StrømkildeMagnetisk USB-lader
Vibrasjonsmønster6
Vibrasjonshastigher3
PrimærmaterialeSilikon
FargeSvart
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeSpansk, Engelsk, Italiensk, Portugisisk, Tysk , Fransk, Russisk
SKU22433
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Uff, jeg elsker det!
Maria - 8. jul. 2021
Kjųpte denne slik at partneren min kunne leke litt med meg fųr vi begynte å jobbe, OG JEG BLEV IKKE SKUFFET. Det er så fristende, vibrasjonene er kraftige uten å bli for voldsomme, og den medfųlgende fjernkontrollen gjųr det enda morsommere. Den er god til å forberede seg på det litt stųrre
0
Beste analeke til dags dato
mannen - 19. jan. 2021
Kjųpte denne som en adventskalendergave til min kone. Hun har ikke prųvd det ennå, men det har ikke stoppet meg fra å prųve det. Og jeg kan bare si at det er det beste analeketųyet jeg har prųvd til dags dato. Enkel å sette inn (med glidemiddel så klart), og da sitter den perfekt. Du kan enkelt gå rundt med den og gjųre husarbeidet litt mer spennende. Vibratoren sitter akkurat der den skal, rett ved analåpningen, og den kiler akkurat som den skal. Og fjernkontrollen gjųr det enkelt å kontrollere vibrasjonene. Du hųrer den godt mens den vibrerer, men det er ikke noe problem hvis du er alene hjemme. Alt i alt et super produkt som jeg vil anbefale til kvinner og menn! :-D
0
I korte trekk
Anonymous - 12. dec. 2023
Vibrasjonene er sterke, men når ikke veldig dypt. Skulle gjerne hatt vibrasjonene litt lenger inn. Men den er fin å sette inn uansett. Glipper ikke så lett ut heller. Tar ganske lang tid å lade også.
Maskinoversettelse fra sinful.se
"Ettertanker"
Anonymous - 3. apr. 2023
En frekk ting som krever litt øvelse, men når du først mestrer den, kan den gi en superfrekk opplevelse og følelse. Anbefales på det sterkeste, men en fordel hvis du er litt erfaren i denne forbindelse, da den er litt stor.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Herlige leker
Anonymous - 13. mar. 2024
Det er første gang jeg prøver en kjedeplugg, og følelsen var fantastisk (selv om den var litt tykkere enn forventet) - enda bedre da kona mi fikk fjernkontrollen og vibrasjonene fikk oss begge til å le av begjær. Litt synd at rekkevidden på fjernkontrollen ikke er veldig lang, da det på en måte begrenser de frekke scenariene. Men et flott sted å begynne til en god pris!
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful