Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
King Cock Hollow Strap-on Seletøy Sett 25 cm var 1

King Cock Hollow Strap-on Seletøy Sett 25 cm

Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00
Inkl. mva.
kr 949,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Hollow Strap-on Seletøy settet er perfekt til dere som har erfaring med strap-on lek, og nå gjerne vil ta skrittet videre med enda mer fyldig stimuli.

Ekstra kraftig unisex-seletøy med seler som fordeler vekten over rygg og skuldre, som gir en mer behagelig opplevelse - også ved lang tids lek.

Dessuten sikrer den spesielle utformingen at selv de mest imponerende dildoer ikke tynges ned, men alltid står klar til å tilfredsstille deg eller din partner.

Deilig tykk, hul og svært realistisk dildo på 25 cm følger med, og via O-ring systemet kan du også bruke dine andre dildoer sammen med dette seletøyet. 

Sammen med det patenterte Fanta Flesh-materialet bidrar det store penishodet, de flotte årene og deilige faste kulene til en ytterst livaktig følelse.

Seletøyet er fremstilt i vinyl av høy kvalitet, og kan benyttes av både menn og kvinner. Det er justerbart i størrelsen helt opp til en livvidde på 185 cm.

Håndlaget i USA.

MerkeKing Cock
InkludertDildo, Seletøy, Sexleketøysrens, Vannbasert glidemiddel
Full lengde (cm)25
Innførbar lengde (cm)20
Indre dybde (cm)20
Diameter (cm)5.8
Indre diameter (cm)3.8
Elastisk indre diameterNei
Omkrets (cm)185
Elastisk omkretsNei
PrimærmaterialePVC
FargeBeige
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeEngelsk
SKU17211
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Fantastisk produkt. Anbefales.
Anonym - 11. oct. 2021
Var i utgangspunktet veldig skeptisk til størrelsen på denne saken her men den overrasket oss positivt. Med litt forsiktighet, tålmodighet og rikelig med glidemiddel fungerte denne over all forventning. Kona spruter og kommer nå som bare det. Kombinert med en god vibrerende penisring er dette en eksplosiv kombinasjon til felles nytelse for kåte par som vil fylle opp mottaker skikkelig. Fantastisk produkt som anbefales på det sterkeste.
Fantastisk kjųp!
Skitten en - 16. jul. 2018
Mannen min og jeg ųnsket å prųve denne typen stropper og det er en stor suksess! Vi kjųpte denne og mannen synes den passer bra og den gir ham en like god fųlelse inni som den gir meg. Personlig synes jeg den har vęrt fin å begynne med, og den er helt perfekt når man vil ha noe litt stųrre en gang i blant ;-)
0
God sele
Lemmy - 23. nov. 2019
Jeg kjųpte dette produktet nettopp på grunn av selen, fordi kjęresten min ville ha en selelignende seletųy, og jeg kunne ikke finne en lignende uten penis. Så penisen som fųlger med denne pakken er til ingen nytte for oss (den er for stor for vår smak), men selen har vist seg å vęre veldig bra. Enkel å justere og passformen er god. Selen fųles av hųy kvalitet og ser veldig sexy ut.
0
En stor del
Esko - 13. jun. 2018
Massiv utvidelse. God sele for å få penis i den posisjonen du ųnsker. Det eneste som var vanskelig var det trange indre rųret. Min egen penis ville ikke passe inn i det hele tatt, spesielt mens jeg er oppreist. Jeg lųste problemet ved å fjerne det indre rųret. Nå er dildoen lett å ta på, og samtidig ble fųlelsen litt mykere for min konen.
0
Magnifying
Mr T - 9. dec. 2019
Kjųpte dette produktet fordi jeg tror jeg har en liten penis å se på, men kjęresten min synes jeg er fin som jeg er. Men det er noe med dette produktet som gjųr noe med selvtilliten! Vanskelig å ta på med en stiv penis og det gjųr ikke vondt om du bruker litt glidemiddel i tuben. Kan gjųre det lettere å bruke kondom under bruk da dette da gjųr det lettere å holde rent! Men strengene kan vęre vanskelige å finne, men hvordan holder du produktet oppe på en god måte ellers? Den forstųrrer deg til stųrrelsen på en pornostjerne, og den er stiv når du trenger inn og kan vęre litt vanskelig i begynnelsen når du bruker den. Men ųvelse gjųr mester. Med dette produktet fųlte jeg meg kul siden jeg fųlte meg "stor" og "tykk" og det har gjort underverker for meg mentalt. Det kan vęre fint å gå rundt med den hjemme slik at du kan venne deg til den nye vennen din. Men kjęresten min var fųrst redd for tykkelsen. Det er viktig å ta det med ro fordi det vil vęre en helt ny fųlelse for partneren din og tro meg du vil bli belųnnet for å våge å vise din sensitive side! Og å ųke selvtilliten en stund fųles bra. Men ikke bruk det hele tiden. Det blir feil etter min mening.
0
IKKE DÅRLIG
Anonymous - 10. jul. 2022
VELDIG TUNG SYND FORDI VAKKER TEKSTUR OG REALISME NIKKEL MANGLER LITT FLEKSIBILITET
Maskinoversettelse fra sinful.fr
Stor og kraftig.
Anonymous - 4. feb. 2022
til stor glede for oss begge.
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful