TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Rocks Off Butt Throb Analvibrator var 1

Rocks Off Butt Throb Analvibrator

På lager

Levering: 2-5 hverdager

259,00 kr
Inkl. mva.
Relaterte produkter
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
119,00 kr
Inkl. mva.
Sinful Anal Vannbasert Glidemiddel 100 ml
119,00 kr
Inkl. mva.
Sinful Anal Avslappende Gel 50 ml
149,00 kr
Inkl. mva.
Sinful Soft Comfort Analdusj
349,00 kr
Inkl. mva.

Oversikt

Butt Throb er en 7-speeds vibrator fra Rocks Off. Den er til både kvinner og menn som ønsker effektiv analstimulasjon. Butt Throb er fyldig i størrelsen og anbefales derfor til dem som har erfaring med analstimulasjon. Vibratoren har en myk og lekker silikonoverflate som føles enda bedre hvis du samtidig bruker et vannbasert analt glidemiddel. Ved bruk av glidemiddel vil også innføringen av Butt Throb bli mere behagelig. En 80 mm bullet vibrator leverer vibrasjoner i Butt Throb. Vibratoren kan godt tas ut og nytes alene. Slik bruker du Rocks Off Butt Throb: Hold knappen, som sitter i bunnen av vibratoren nede for å starte vibrasjonene. Hvis du vil velge mellom de tre konstante vibrasjonene, og de fire vibrasjonsmønstrene trykker du bare på knappen. Når du ønsker å slå av vibratoren holder du knappen nede igjen. Når Butt Throb er på plass vil foten stimulere de erogene sonene ved mellomkjøttet og anus. Foten fungerer også som et håndtak og stopper slik at den holder seg på plass. Vi anbefaler at du rengjør Butt Throb med varmt vann og en sexleketøysrengjøring etter bruk. Vibratoren er vanntett, og kan derfor enkelt vaskes, men også nytes i dusjen. Medfølger: 1 stk. LR1 batteri og en svart oppbevaringspose.

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Copyright © 2008-2023 Sinful