Massasjeapparater

Skjem bort din partner med en deilig og sensuell massasje med et av de mange massasjeapparatene i Sinfuls nettbutikk. Et massasjeapparat er perfekt til et forførende forspill. Start med en deilig kroppsmassasje, og la den gå over i en pirrende intimmassasje. Et massasjeapparat gir både ham og henne kraftfull stimuli og massasje. Men pass på - plutselig blir det et vanedannende bekjentskap.

Mest solgte produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Merke
Adrien Lastic (1)
Amaysin (1)
B Swish (2)
Baseks (1)
Bodywand (4)
CalExotics (3)
Doxy (8)
Europe Magic Wand (1)
Fukuoku (1)
Ivibe Select (1)
Kink by Doc Johnson (1)
Le Wand (1)
Lelo (2)
Lelo (1)
Love Magic (1)
Lovense (1)
LovingJoy (1)
Marc Dorcel (1)
Mixed (3)
MX Fighter (1)
Pillow Talk (1)
Satisfyer (1)
Sinful (7)
Svakom (1)
Swan (1)
Tenga (3)
Velve (1)
Wand Essentials (2)
Vis alle 52 produkter
Du har sett 42 av 52 produkter
Vis flere

En verden av massasjeapparater

Hva er et massasjeapparat?

Ømme muskler og ledd har i mange år vært et tilbakevendende problem for mange mennesker. Fler og fler mennesker er inaktive på jobben og i fritiden, og mye av tiden sitter man i positioner som belaster en på måter kroppen ikke er vant til, eller i værste fall er skadelige. Men også hard fysisk trening kan nedbryte musklene, og skape avfallsstoffer i musklene. Det er det man merker når man er støl i musklerne. For å hjelpe ømme muskler, kan man med fordel benytte et massasjeapparat. Ved å bruke det, stimuleres musklene på samme måte som de gjør når man besøker et sted som tilbyr tradisjonell massasje. Via elektroniske impulser stimuleres musklene, og med dette økes blodgjennomstrømningen. Dermed går også restitusjonsprosessen ogs raskere.
Tradisjonelt sett ble et massasjeapparat utviklet til nettopp dette - å komme ømme muskler til livs. Men som mange vet, er massasje deilig avslappende og stimulerende også for andre deler av kroppen. Man vet ikke med sikkerhet hvem som fant ut at disse apparatene også kunne brukes i intime områder. Men som mange som har prøvd det kan fortelle, så kan de også gi fantastiske orgamer. Her på siden har vi samlet de beste og mest populære massasjeapparatene som både kan brukes til intimmassasje såvel som til kroppsmassasje.

De beste massasjeapparatene på markedet

Kjært barn har mange navn. De kalles også massage wand, magic wand, vibrator wand og sikkert også mye mer. Navnet har dog ingen betydning, for funksjonen er den samme. Dog skal det sies at apparatene kan fås i flere forskjellige utgaver. Noen med meget kraftige vibrasjoner, noen er små og andre formet som en sten. Det kan være svært individuelt hvilken man synes fungerer best.
Skal man velge et dyrt eller billig massasjeapparat? La det være sagt med det samme. De billige massasjeapparatene kan være minst like gode som de dyrere alternativer. Ofte spiller designet og materialet en rolle. Men også hvor i verden og hvilket brand som produserer det, har betydning for prisen. Hos Sinful har vi også utviklet våre helt egne av slagsen i forskjellige størrelser og intensitetsnivåer. Vi har selv testet alle produktene for å sikre oss, at kvaliteten er i topp. Det er viktig for oss at produktene er blant markedets beste.

Kjøp din nye vidunderstav hos Sinful

Mange går jevnlig til massør for å få løsnet opp for spenninger i kroppen. Men det kan bli en dyr fornøyelse i lengden. Med et massasjeapparat kan du helt selv styre når, hvor lenge og hvor på kroppen du vil have massasje. Hvis du har en partner, kan du også la ham eller henne styre apparatet, og dere kan på denne måten også dyrke intimiteten imellom dere. Og for ikke å glemme: Hos Sinful kan du også finne tilbehør til vidunderet, som forvandler apparatet til nye, spennende leketøy. Du kan for eksempel finne rabbit-tilbehør eller tilbehør til analt bruk. Mulighetene er mange, og de mange vibrasjonsmulighetene gjør at du er sikker på å finne et massasjeapparat som faller i din smak.
Har du spørsmål til hvordan de fungerer, eller er du i tvil om hvilken type du skal velge, er du alltid velkommen til å henvende deg til vår kundeservice. Vi sitter klare til å hjelpe og guide deg til å finne det perfekte apparatet for deg.

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0024 OSLO - VAT: 913397045 MVA
Copyright © 2008-2022 Sinful
Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 21.00

service@sinful.no