TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

Massasjestav

Gi deg selv eller partneren din en sensuell massasje med en massasjestav. Sexleketøyet er blant annet perfekt til forførende forspill. Start med en deilig kroppsmassasje, og la den gå over i en pirrende intimmassasje. Men pass på - det kan bli et vanedannende bekjentskap.

Massasjestav - et allsidig og effektivt redskap

Hva er en massasjestav?

En massasjestav er et apparat som stimulerer og masserer kroppen med vibrasjoner. Den kan blant annet brukes til å behandle ømme ledd og muskler ved å løsne spenninger i kroppen. Ømme muskler og ledd er et tilbakevendende problem for mange mennesker og oppstår ofte i forbindelse med stillesittende arbeid eller hard fysisk trening.

Ved å massere kroppen med for eksempel en massasjestav kan man lindre smerter og ubehag som følge av stølhet og ømhet. Staven stimulerer musklene ved hjelp av elektroniske impulser som øker blodgjennomstrømningen og fremskynder dermed også restitusjonsprosessen.

Opprinnelig var formålet med en massasjestav nettopp dette; å komme ømme muskler til livs. Men som mange har erfart kan massasje også være avslappende og stimulerende for andre deler av kroppen. Vibrasjonene kan nemlig pirre de mange nervetrådene i og rundt kjønnsorganene, samt andre sensitive kroppsdeler. Og det kan resultere i stor nytelse og fantastiske orgasmer.

Finn markedets beste massasjestaver hos Sinful

Kjært barn har mange navn. En massasjestav kalles også for en Magic Wand som er oppkalt etter det første produktet utviklet med henblikk på seksuell nytelse. Navnet har dog ingen betydning, for funksjonen er akkurat den samme. Men det finnes derimot flere varianter av det populære sexleketøyet. Både størrelsen, fasongen og innstillingene kan variere fra produkt til produkt, og du kan derfor være sikker på at det finnes en massasjestav som passer perfekt til nettopp deg.

Bør man velge en dyr eller billig massasjestav? Det er viktig å påpeke at de billige massasjeapparatene kan være minst like gode som de dyre alternativene. Design og materialer spiller ofte en rolle i prissettingen, men også opprinnelsesland og merke har betydning for prisen. Vi i Sinful har utviklet våre egne massasjestaver i ulike størrelser, materialer og former, samt varierende intensitetsnivåer. Alle produkter har gjennomgått omfattende testing for å sikre at både kvalitet og brukeropplevelse er på topp. Det er derfor vi kan tilby markedets beste utvalg av massasjestaver i både det øvre og nedre prissjikte.

Massasje vibrator: slik bruker du den

Mange går jevnlig til en massør for å få løsnet opp spenninger i kroppen. Men det kan bli en dyr fornøyelse i lengden. Med en massasje vibrator kan du helt selv styre når, hvor lenge og hvor på kroppen du vil masseres. Hvis du har en partner kan du også la ham eller henne styre apparatet, og dere kan på denne måten dyrke intimiteten mellom dere.

Det finnes dessuten en rekke tilbehør som forvandle apparatet til nye, spennende sexleketøy. Du kan for eksempel kombinere din massasje vibrator med et rabbit-tilbehør for å bruke den som en rabbitvibrator. Hvis du vil nyte apparatet ditt på flere måter kan det altså være lurt å ta en titt på vårt utvalg av Magic Wand tilbehør.

For å få mest mulig glede av en massasje vibrator bør du smøre deg inn med et glidemiddel før du tar den i bruk. Glidemiddelet minsker friksjonen mellom huden og apparatet, så det føles mer behagelig mot kroppen, samtidig som det gir en våtere følelse nedentil og dermed kan gjøre deg mer tent.

Har du spørsmål til hvordan massasje vibratorer fungerer eller er du i tvil om hvilken type du bør velge, er du alltid velkommen til å henvende deg til vår kundeservice. Vi sitter klare til å hjelpe deg med å finne det perfekte apparatet over telefonen eller på e-post, hver dag hele uken.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful