Sexshop

Sinful er Nordens største erotiske webshop, eller sexshop om du vil. Her finner du et bedret utvalg sexleketøy, tilbehør og sexy undertøy for både kvinner og menn. Alle produktene vi fører er av høyeste kvalitet, sånn at du alltid kan føle deg trygg når du kjøper intimprodukter. Skulle vi, mot formodning, ikke ha det du leter etter, er du velkommen til å kontakte oss, så finner vi en løsning sammen.

Du har sett 42 av 295 produkter
Vis flere

Sinful er Nordens største sexshop

En sexshop blir til

Sinful ble grunnlagt i Danmark i 2008 av det daværende kjæresteparet Tonny Andersen og Mathilde Mackowski. De hadde selv forsøkt å finne en sexshop, men fant ikke det de var ute etter. Det de lette etter, var en butikk som solgte kvalitetsprodukter på en smakfull måte, uten å skulle ned i en mørk kjeller full av snuskete porno. Dessuten ønsket de seg en sakkyndig kundeservice, som kunne gi god info, også om det var problemer f.eks. med defekte produkter. Drømmen om en smakfull butikk med erotiske produkter falt dog raskt i grus, da ingen ville leie ut lokaler der paret kunne selge varene sine. Men de unge gründerne lot seg ikke stoppe, og skapte istedenfor en webbutikk. Og sånn ble Sinful født.

Ti år senere har kjærlighetsrelasjonen gått over til et sterkt vennskap og partnerskap, og Sinful finnes nå i flere land, deriblant Norge. Drømmen er fremdeles den samme: å inspirere folk til å ha bedre sex ved å bruke sexleketøy. Sinful er i dag Nordens største sexshop online, og ønsker alle som drømmer om enda bedre sexliv velkomne. Med en webbutikk full av høykvalitetsprodukter, har Tonny og Mathilde skapt akkurat den butikken de selv lette etter.

Endelig en sober sexshop i Norge

Sexuell nytelse er både veldig forskjellig og personlig. Det som funker for deg, funker ikke nødvendigvis for en annen. Å kjenne sin egen kropp og hvordan akkurat du oppnår nytelse, er første skritt på reisen. Er du selv klar over hva du liker, er det lettere å kommunisere det til partneren din, og med dette er det lettere å få til et gjensidig og mer tilfredsstillende sexliv.

Et velfungerende sexliv kan gjøre en stor forskjell for hverdagen din, og både gi energi og glede. Mange tror det kun er par som har et sexliv, men dette er langt fra sannheten. Selvfølgelig er det deilig å ha sex med en partner, men du kan selvfølgelig også ha det deilig med deg selv. I dag finnes det sexleketøy og erotisk tilbehør for både kvinner, menn og til par, også til de som liker de litt mer kinky tingene. Ta en titt på våre høykvalitets vibratorer, dildoer, vaginakuler, sexy undertøy, glidemiddel, onaniprodukter til menn, penis forlenger, kondomer, undertøy til menn, sexleketøy til par, strap on-produkter, sexhusker, bondage-utstyr, pisker, sexmaskiner, og mye, mye mer i vår sexshop. Du kommer ikke til å angre! Du kan också titta på specifika märken som LELO, Satisfyer, Womanizer, Fleshlight eller andra populära märken.

Er det trygt å handle fra en sexshop online?

En sexshop online er for mange det enkleste stedet å finne erotiske produkter. Det kan være vanskelig å finne fysiske butikker som selger sexleketøy hvis du ikke bor i en av de største byene, spesielt om du vil ha et litt større utvalg. De stedene som finnes, er ikke nødvendigvis de stedene du har lyst til å besøke. Noen synes det er ubehagelig med eksponeringen av sexprodukter i så stor stil, andre synes det er pinlig å handle sexprodukter over disk. Da kan det føles deilig privat å sitte i fred og ro i sin egen sofa, og klikke hjem dine favoritter, uten å skulle se noen i øynene. Og det beste av alt, er at du får dem levert i en diskré forpakning, sånn at ingen andre kan se hva du har kjøpt eller hvor det kommer fra.

Men det er også lurt å tenke på hvor du velger å handle fra. Sexshoppen bør naturligvis by på det du er ute etter, men det er også deilig å vite at de tilbyr de tjenestene som tilbys også lever opp til din standard. Hos Sinful får du alltid 2 års reklamasjonsrett, du kan returnere ubrukte varer, og vi har Norges beste kundeservice. De byr på ekspertråd, tips og tricks og svarer på spørsmål om produktene, eller hjelper deg med å velge rett produkt om du trenger det. De er en viktig byggesten i å gjøre Sinful til den raffinerte sexshoppen den er.

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. 21 98 88 81

Åpent inntil kl. 21.00

service@sinful.no