TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
 • TickRask og diskret levering
 • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

  Sexleketøy

  Her har vi samlet våre mest populære sexleketøy til kvinner, menn og par. Hvis du er i tvil om hva du/dere burde kjøpe eller bare er nysgjerrige på hva andre kjøper, gir innholdet i denne kategorien deg en god pekepinn. La deg inspirere av det store utvalget og finn nye produkter til nattbordsskuffen som vil gjøre sexlivet ditt enda bedre.

  Mest solgte produkter

  Nytelse er bra for helsen

  “An orgasm a day keeps the doctor away” er et uttrykk som stemmer mer overens med Sinfuls livsfilosofi enn uttrykket som sier at et eple om dagen er det som vil holde deg frisk. Og ifølge britiske helsemyndigheter kan orgasmer være like helsefremmende som frukt og grønnsaker. Å få orgasmer regelmessig hjelper nemlig mot smerter og muskelspenninger samt styrker immunforsvaret, minsker stress og motvirker hjertesykdommer. Orgasmer føles dessuten fantastiske og har faktisk samme effekt på hjernen som kokain, så det er lett å forstå at orgasmer virker beroligende på oss.

  Når du får en orgasme påvirkes nesten hele hjernen samtidig og gjør at du etterfølgende kan nyte et endorfin-kick, som kan sammenlignes med et lykkerus. Orgasmer har altså mange fordeler, uansett om det er en partner som bidratt til nytelsen eller om du selv har gitt deg en orgasme med et sexleketøy. For man behøver jo ikke å være to om det, selv om det har sine fordeler å leke i fellesskap. Hos Sinful jobber vi for å gi deg et bedre sexliv med sexleketøy og vi oppfordrer alle til å omfavne deres egen seksualitet og ta kontroll over deres nytelse. Du kan bokstavelig talt ta saken i egne hender med en dildo eller en vibrator, og mange kvinner kan dessuten lettere få orgasme med sexleketøy enn de kan med penetrering alene under samleie. 

  Leketøy til vaginal og anal stimulering

  Det finnes mange slags sexleketøy som brukes på forskjellige måter og som dermed imøtekommer ulike smaksløker. Kvinner begynner ofte med en enkel vibrator som fokuserer på å stimulere klitoris og dermed kan kan gjøre det lettere å oppnå klitorisorgasme. Er du en av dem som synes at vibrasjoner er litt for voldsomt, finnes det derimot andre effektive hjelpemidler som for eksempel lufttrykkstimulatorer. De kan gi deg en skreddersydd stimulering som vil gjøre at du kan nyte både mer og lengre. 

  Dersom du derimot vil bevege deg mer ut på dypet, kan det være lurt å investere i en dildo. De finnes i alle størrelser, former og materialer. Velg om dildoen skal vibrere, ha en sugekopp i enden, så du kan nyte den uten å bruke hendene, eller om den skal styres med en fjernkontroll som du overgir til en annen person. Du kan dessuten velge om du vil ha en dildo som kan brukes til vaginal eller anal penetrering - eller begge deler. Hvis du er glad i anal stimulering, finnes det dessuten mange andre produkter, fra plugger til vibratorer, som du kan få glede av.

  Favoritter til menn

  Mange forbinder sexleketøy med produkter til kvinner og de fleste vil nok forestille seg en dildo når de spurt om å si det første de tenker på når de hører ordet ‘sexleketøy’. Den eldste dildoen vi kjenner til er cirka 30.000 år gammel og er laget av stein. Selv de gamle grekerne var glade i falloser og formet alt fra tre til brød etter det mannlige kjønnsorganet. Men erotiske produkter til menn har man først kunnet datere tilbake til 1200-tallet, da kinesiske menn skal ha benyttet seg av en form for penisringer. 800 år senere brukes sexleketøyet fremdeles til å gi og forlenge menns nytelse, men siden er utvalget blitt betydelig større.

  Onaniprodukter er de siste årene blitt en favoritt blant mange menn og selger som varmt hvetebrød hos Sinful. Denne form for sexleketøy finnes i mange ulike varianter, fra hylser og dukker til penisvibratorer og blowjob-maskiner. Dermed kan du som mann velge mellom et stort utvalg av produkter med innovative funksjoner - og til og med interaktive egenskaper. Men det behøver ikke å være mer komplisert enn et penis sleeve for å piffe opp onaniopplevelsene. Med en stimulerende indre struktur gir en onanihylse håndjobben et løft og kan dermed øke nytelsen under onani. Det samme gjelder for såkalte “strokers” som for eksempel de populære masturbatorene fra Fleshlight og TENGA. De tar håndjobben til et nytt nivå da de gjør onaniopplevelsen enda mer realistisk og stimulerende. Hvis du derimot vil at onaniopplevelsen skal føles som et reelt samleie, bør du investere i en sexdukke. Med en dukke behøver du ikke å forestille deg at du er sammen med en annen, men kan i stedet ha sex med drømmedama når du vil og hvor du vil.

  Av par, for par

  Her kan du altså kjøpe sexleketøy til menn og sexleketøy til kvinner, men fremst av alt er Sinful en nettbutikk hvor par kan kjøpe sexleketøy til felles bruk. Det var nemlig et kjærestepars ønske om å finne erotiske produkter de kunne benytte sammen, som var bakgrunnen for at Sinful ble stiftet i 2008. Det daværende kjæresteparet Mathilde og Tonny ville utforske nye sider av sexlivet sitt og fikk idéen om å prøve sexleketøy, som de også ville bruke til å kommunisere rundt deres nytelse. De forstod at det ofte er enklere å snakke om hva man liker i sengen hvis man har et erotisk produkt til å hjelpe med å sette ord på sine lyster og behov. Men når de ikke kunne finne en butikk som ikke var proppfull av porno eller hadde en luguber atmosfære, bestemte de seg for å starte sin egen butikk. Og dermed var Sinful et faktum. Nettbutikken har siden oppstarten vært et sted hvor du kan finne kvalitetsprodukter til konkurransedyktige priser samtidig som du får en god og trygg kjøpsopplevelse.

  Derfor er det kanskje ikke så rart at Sinful den dag i dag er Nordens største erotiske nettbutikk. Og i takt med Sinfuls vekst ser det ut til at flere og flere er begynt å innse at sexleketøy kan utgjøre en stor forskjell i sex- og samlivet, både fysisk med blant annet kondomer og glidemiddel, men også psykisk. For det er kun ved å snakke åpent om lyster og behov at dere kan få mer intimitet inn i parforholdet og dermed komme enda nærmere hverandre. Det er ikke så viktig om dere velger å utforske hverandre med en parvibrator, teste grensene med bondage eller eksperimentere med strap on sex - det viktigste er at dere tør å være ærlige overfor hverandre og ikke er redde for å prøve nye ting som kanskje vil gi dere enda mer nytelse og glede.

  Med deg fra begynnelse til slutt

  Det kan være lurt å starte forsiktig hvis dere ikke har erfaring med sexleketøy fra før. Dere kan for eksempel starte med et produkt til forspillet. Kanskje et romantisk lys vil være nok til å få tankene over på andre ting, og siden kan dere jo bruke den varme oljen fra lyset til å massere hverandre. Dersom dere vil skape en mer leken stemning kan dere eventuelt spille et sexspill. Ved å fjerne en eller flere sanser vil de øvrige sansene skjerpes og dette kan gjøre enhver kjærlig berøring mer intens. Et bind for øynene vil for eksempel kunne svekke synssansen og ved å kombinere det med en kilefjær, vil du kunne pirre og tenne partneren din som aldri før. 

  For de litt mer erfarne, kan sexleketøy være en del av leken fra start til slutt. De kan også brukes andre steder enn kun i soverommet, for en enda mer nervepirrende og opphissende opplevelse. Et fjernstyrt sexleketøy kan for eksempel bæres under undertøyet ute på byen, når dere drar på kino eller under middagen hos svigerforeldrene. Dersom dere ikke vil gå så langt, kan et sexy undertøyssett få satt sving i fantasiene og du kan tenne partneren din ved å hinte til det som skjuler seg under ditt ellers anstendige antrekk. Kanskje du bærer på en hemmelighet i form av åpne truser? Hemmeligheten vil garantert gjøre det vanskelig for partneren din å holde fingrene sine fra deg, og når dere først kommer hjem, behøver dere ikke engang å ta av dere tøyet før dere går løs på hverandre.

  Alt innen fetisj

  Undertøy eller klær i seg selv kan faktisk ha en større seksuell tiltrekningskraft enn mange tror, og tiltrekningen til et bestemt tekstil er for mange en fetisj. Men hva vil det egentlig si å ha en fetisj? Seksuell fetisjisme betegnes som en seksuell tiltrekning til objekter eller kroppsdeler som vanligvis ikke oppfattes som opphissende. Eksempler på dette kan være en fetisj for føtter eller lakk, men kan i prinsippet være hva som helst. 

  Bondage, det vil si å tenne på begrenset bevegelsesfrihet, er et annet typisk eksempel. En person med en bondage-fetisj kan enten tenne på å bli fastpent eller å fastspenne sin partner. Vi i Sinful ønsker å gjøre det mulig å utleve sine seksuelle fantasier rundt blant annet bondage, og tilbyr derfor et stort utvalg av bondage-utstyr som vi har samlet i en egen kategori på hjemmesiden. Utvalget er variert og fås i alle prisklasser, så du kan finne dét som imøtekommer nettopp dine behov og budsjett. For å gi et lite innblikk i kategoriens sortiment, er det altså her du kan finne alt fra silkebånd og håndjern til veggkors og spreader bars. Du kan, med andre ord, finne alt du trenger til å leve bondage-fantasiene dine ut til det fulle.

  BDSM er mer enn bare bondage

  Som med all annen seksuell lek, finnes det ulike nivåer innen BDSM og du kan finne sexleketøy til alle de ulike variantene i vår fetisj-kategori. Pisker og paddles i ulike størrelser og materialer kan både brukes til forsiktige dominansleker og til mer hardhendte SM-leker. Sexleketøy som for eksempel klemmer og sugekopper gir dere også mange muligheter for dominans og påføring av smerte, mens masker, gagballs og fetisjklær bidrar til å skape en kinky atmosfære. Dersom dere vil eksperimentere enda mer med bondage og disiplin er kyskhetsbelter midt i blinken for dere. Og hvis dere vil gjøre som Christian og Anastasia i Fifty Shades of Grey-bøkene, kan dere jo gjøre om et helt rom til deres egen lille sexgrotte med sexmaskiner, sexhusker og sexmøbler med ett enkelt formål: gi dere mest mulig nytelse.

  Sexleketøy er for alle

  Så det spiller ingen rolle hvem du er eller hva du liker. Uansett alder, kjønn, seksuell legning og sivilstatus, så vil sexleketøy kunne bidra til å gi deg et bedre sexliv. Det handler bare om å finne ut av hva du liker best og hvilke produkter som egner seg til formålet og ditt erfaringsnivå. Alle må begynne ett sted og med litt tålmodighet og nysgjerrighet kan det bli starten på et erotisk eventyr som tar deg til nye høyder og lar deg oppleve nytelse som du aldri kunne trodd var mulig å oppleve. Mange stopper dessverre fort opp når de først begynner å eksperimentere med sexleketøy, fordi de gaper over for mye og synes det blir for voldsomt. Men hvis man tar tiden til gode og ikke gir opp på alt sexleketøy - bare fordi man ikke synes at det første produktet man kjøpte var bra, kan sexleketøy virkelig åpne øynene dine for hva sexleketøy kan gjøre for både sex- og samlivet ditt.

  Du er kanskje overbevist om at anal stimulering ikke er noe for deg? Men hvis du likevel er nysgjerrig og prøver deg forsiktig frem med en analplugg til nybegynnere, vil du kanskje bli overrasket over hvor deilig du synes det er og det vil dermed åpne seg en ny verden av nytelse for deg. Alle produktene du finner i Sinfuls nettbutikk er dessuten nøye utvalgt og testet, slik at du alltid skal føle deg trygg på at det du kjøper hos oss er av ypperste kvalitet. Enten du kjøper vaginakuler for å stramme opp bekkenbunnsmuskulaturen, en klitorisstimulator for å få utenomjordiske orgasmer eller utstyr til å støpe en dildo etter din egen penis, kan du altså være sikker på at det du får levert i posten lever opp til forventningene.

  Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

  Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

  Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

  TickRask og diskret levering
  TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  posten
  helthjem
  VISA
  Mastercard
  vipps
  PayPal
  Klarna

  Rask levering

  posten
  helthjem

  Sikker betaling

  VISA
  Mastercard
  vipps
  PayPal
  Klarna

  Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

  Alle modellene er over 18 år.

  Copyright © 2008-2024 Sinful