TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
 • TickRask og diskret levering
 • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Guider
Author
Publisert:22/09/2022

GUIDE TIL PROSTATAORGASME

Innholdsfortegnelse

Hvis du ikke har hatt gleden av å oppleve nytelsen ved prostatastimulering, har du noe godt i vente. Prostataen sies å være den mannlige utgaven av kvinnens G-punkt, og når den masseres og stimuleres korrekt, er det mulig å oppnå en intens orgasme – og kanskje til og med flere etter hverandre. 

Det er ikke kun kvinner som har et punkt som kan gi en annerledes og intens orgasme. Mannens "sweet spot" kalles ofte for det mannlige G-punktet, eller P-punktet oppkalt etter prostataen. Prostatakjertelen ligger rett under blæren, og er ansvarlig for å produsere et sekret som inngår i sædvæsken. Når mannen ejakulerer, består ejakulasjonen derfor av både sæd og prostatavæske.

Det er egentlig ikke så vanskelig å finne prostataen, men selve den erotiske stimuleringen av den kan være litt mer utfordrende. Heldigvis finnes det både forskjellige tricks og sexleketøy som kan hjelpe deg med å treffe blinkskudd.

Slik finner du prostataen

Det mannlige G-punktet er faktisk selve prostatakjertelen, og prostataen er enkel å finne fra endetarmen. Den sitter 3-7 cm oppe i anus, foran rektum mot penis, og er på størrelse med en kastanje. Og den kan faktisk både stimuleres innvendig og utvendig.

Kanskje har du allerede prøvd å bli stimulert utvendig på mellomkjøttet (perineum) og rundt eller i anus? Gang så denne følelsen med hundre – det er nemlig slik den innvendige prostatastimuleringen føles!

Ved endetarmen finnes det nemlig omkring 10–12.000 nerveender, og det er disse som gjør området til en erogen sone. Du kan enten prøve å finne prostataen selv, eller du kan få partneren din til det. En måte å gjøre dette på, er ganske enkelt ved å føre en finger opp i anus.

Liker du ikke følelsen av å bruke en finger, kan man bruke et anal sexleketøy som en prostatastimulator, butt plug eller strap-on, som både finnes i en vanlig utgave, og i vibrerende utgaver.

Det finnes en masse muligheter, og mange produsenter fremstiller både dildoer og seletøy som passer sammen, som for eksempel sexleketøysserien Vac U Lock fra den amerikanske produsenten Doc Johnson. Man kan selvfølgelig også bruke en ekte penis, hvis partneren din et utstyrt med en slik.

Slik finner du prostataen
1. Prostata. 2. Blære. 3. Anus.

Prostatastimulering med en finger

Før du går i gang med en prostatamassasje, bør du tømme blæren. Det kan også være en god idé å vaske seg grundig bak, enten i dusjen eller med en klut eller våtserviett. Den nederste delen av  endetarmen er som regel helt tom, med mindre du kjenner trangen til å gå på do.

Synes du allikvel det er ubegalig å skulle stikke fingeren inn i rektum, kan du prøve å bruke latexhansker til engangsbruk.

Sørg for å ha rikelig med glidekrem tilgjengelig, og begynn med å smøre endetarmsåpningen og fingeren godt inn, før du stikker den inn. Her kan det være en god idé å bruke en analglidekrem, som har en tykkere konsistens og dermed er enklere å jobbe med.

Sinful glidekrem

Trinn 1: Opphisselse

Det er viktig at du er ordentlig opphisset før du eller partneren din begynner å massere prostata. Når penis er fylt med blod, lindrer det de spenningene som kan finnes omkring prostata. Start derfor med kjæle med penis. Bruk en god glidekrem.

Samtidig er det viktig at leken stopper før du kommer til klimakset. Kjærtegner du din partners penis, så lytt etter tegn på at det nærmer seg, eller be ham si fra når han kjenner at han nærmer seg “the point of no return”.

Trinn 2: Varm opp ringmuskelen

Når mottakeren er godt varmet opp, kan fokus flyttes til anus. Tilfør enda mer glidekrem på fingrene, før du trenger inn. Hvis musklen rundt endetarmsåpningen spenner opp, så vent til musklene slapper av igjen før du fortsetter.

I mellomtiden kan du fokusere på å stimulere mottakeren rundt endetarmsåpningen til du kjenner at musklene slapper av igjen. Bruk fingertuppen og ikke neglen til å stimulere med - de færreste synes det er spesielt behagelig å bli skrapt med en negl innvendig.

Trinn 3: Før fingeren inn

Hvis du fører langefingeren eller pekefingeren noen få centimeter inn i endetarmen, vil du kjenne prostatakjertelen øverst i rektum. Punktet føles som en myk valnøtt.

I begynnelsen av prostatamassasjen kan det føles litt ubehagelig. Det kan også hende at du ikke kjenner noe i det hele tatt.

Men vær tålmodig, etter en stund, og spesielt hvis stimuleringen kombineres med en håndjobb eller blowjob, føler mange at stimuleringen gir en helt spesiell følelse av økt lyst. Dette er selvfølgelig individuelt.

Trinn 4: Forskjellige teknikker

Når du er to til tre centimeter inne, kan du bøye fingeren din og massere ringmuskelen innefra. Etter en stund kan du la fingeren vibrere litt i små “kom her”-bevegelser. Før fingeren litt lengre inn, og bøy den opp mot navlen til du treffer et rundt og valnøttslignende vev.

Trykk mot området, stimulér det ved å flytte fingeren opp og ned, hold fingeren på området mens du lar den "vibrere" forsiktig. Stimulér penis samtidig for å gjøre nytelsen enda bedre.

Analleketøy

Prostatastimulering med sexleketøy

Det vil alltid være en god idé å vente med analleketøy til dere har prøvd med en finger. Dette vil gjøre det mye lettere å lokalisere prostataen, og dermed få en så tilfredsstillende opplevelse som mulig.

Når dere vet hvor prostata er, og hvordan det føles å stimulere den, er dere klare til å introdusere stimulering med et leketøy. Det er faktisk ofte enklere å stimulere med et leketøy fordi det ofte har en bøyd form, slik at det er enkelt å treffe prostataen helt riktig.

Trinn 1: Opphisselse

Husk at det alltid er viktig å være avslappet og opphisset før du går i gang med å leke med prostata. Dette gjelder uansett om den skal stimuleres med en finger, med et leketøy eller en penis. Og husk som alltid å bruke en rikelig mengde glidekrem.

Start med å massere prostata utvendig med leketøyet. Bruker du et leketøy med vibrator i, kan det være en idé å skru helt opp for intensiteten av vibrasjonene, slik at du også kjenner dem på innsiden.

Trinn 2: Før inn leketøyet

Når du har full ereksjon, smører du anus og leketøyet godt inn med en vannbasert glidekrem og fører det langsomt inn og opp mot prostataen. Søk etter det punktet du fant med fingeren, og som kjennes deilig. La leketøyet hvile mot prostataen.

Trinn 3: Skru på vibrasjonene

Hvis du bruker en form for analvibrator, kan du nå skru på vibrasjonene. Start samtidig med å onanere, eller la partneren din skjemme deg bort med et blowjob samtidig som prostataen stimuleres med deilige vibrasjoner.

Ta deg god tid, og utforsk prostataen med de forskjellige vibrasjonsinnstillingene, med forsiktig eller mer bestemt press, og varier bevegelsene. Fortsett samtidig å onanere til du kjenner at du er klar til å komme.

Trinn 4: Øk presset

Når du når til “point of no return”, øker du presset på prostata. Beveg leketøyet i sirkulære bevegelser inntil du kommer. De fleste opplever en helt fantastisk orgasme og en større mengde sæd, faktisk helt opp til dobbelt så mye som når du kommer uten prostatastimulering.

Analleketøy

Velg det rette analleketøyet

Når det gjelder analleketøy til menn, finnes det veldig mange muligheter. Når du skal velge hva du har lyst til å eksperimentere med, skal du ta hensyn til din indre anatomi, samt hvilken form for stimulering du ønsker.

Hvis du opplever at blir nødt til å bøye fingeren når du bruker den til å stimulere med for å treffe punktet, anbefaler vi en prostatamassager som f.eks. Aneros Progasm. Den har en god bevegelighet samtidig som den har en god fyldighet som gir en god stimulering mot prostata.

Opplever du at du treffer prostata fint med en strakt finger, er Sinfuls Slim Butt Plug velegnet, og den fås i både small, medium og large.

Det vil selvfølgelig alltid være en smakssak hva man foretrekker, og her handler det ganske enkelt om å prøve seg frem. Mange har tendens til å velge analleketøy som ikke er så stort når de er helt nybegynnere. Men faktisk kan det være enklere å treffe prostata med en litt større vibrator, slik som en Sinful Getter Dual Massager, i motsetning til en mindre modell. Jo større overflate leketøyet har, jo enklere er det å treffe blinkskudd.

Sinful Getter Dual Massager

Prostatastimulering er for alle som har en prostata

Prostatakjertelens funksjon er den samme for alle menn. Hvis man blir stimulert på prostata, enten ved analt samleie eller med en finger eller vibrator/dildo, kan dette gi en orgasme som er kraftigere og dypere enn en alminnelig orgasme.

Og dette gjelder uansett hvilken seksuell orientering man har. Mange heteroseksuelle menn nyter f.eks. å motta prostatastimulering av en kvinnelig partner, eller nyter det alene under onani.

Uansett hva man tenner på, er det viktig at man lærer å slappe helt av underveis, både mentalt og fysisk. Noen beskriver dessuten å oppnå den ultimate orgasmen når både prostata og penis blir stimulert samtidig.

God fornøyelse!

Flere artikler

  Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

  Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

  Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

  TickRask og diskret levering
  TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  posten
  helthjem
  VISA
  Mastercard
  vipps
  PayPal
  Klarna

  Rask levering

  posten
  helthjem

  Sikker betaling

  VISA
  Mastercard
  vipps
  PayPal
  Klarna

  Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

  Alle modellene er over 18 år.

  Copyright © 2008-2023 Sinful